Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wh na Pl'a

FeelMyStylee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Szukam dzialajacego wh na pl tzn cos takiego ze nie musze bic a moby padaja . Pamietam ze cos sie w folderze pack zmianialo . Dzieki za odp.

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Opublikowano

Dzieki , wczesniej probowalem tez odpalic jako antifly ale nie dzialalo , ( juz dziala ) :P . Wiesz moze skad wsiagnac dobrego fb na PL'a ? ... bo z tego moda na pl FB pochodzil marne 15 min i banik ;pp

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Opublikowano

Za każdego fb złapiesz bana. Po prostu fb jest najbardziej wykrywalny. Często właśnie za fb leci automatycznie ban.

Nie konkretnie. Czasami wystarczy, że łowisz normalnie a zaraz GM podejdzie coś napisze by sprawdzić czy jesteś i jak widzi , że nie odpisujesz a łowi postać to też bana wyłapiesz. Wiem bo widziałem coś takiego więc nie tylko z wykrywania.

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

W każdym razie wyłapać bana na FB jest bardzo łatwo.

Najbardziej efektywnym sposobem jest używanie przez około 2h, przerwa 30 minut i tak w kółko chociaż i tak i tak możesz wyłapać bana.

Innym sposobem są opcje "anty - gm".

Opublikowano

Tak , tylko ze nie wiem czemu ale na te fb po prostu cos jest ... xD . Ostatnio bot mi chodzil przez 2,5h i zadnego bana nie wylapalem a co puszcze fb to 20-30min banik takze ... :DD

Opublikowano

I tak nie polecam używać nic :) graj z kimś (choć to też duże ryzyko na utratę nawet jeżeli kolega, brat, siostra z rzeczywistości). Musiałbyś przy nich siedzieć i pilnować ale lepsze to niż byś miał cały czas łowić i łowić :D ja tam na zmianę łowię na Virtualu ja trochę dziew trochę jej brat. Bo brakuje dwóch wędek +20 a mamy tylko jedną.

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...