Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jjay Joker wröcił po 3 latach !

Pitekolotf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na pewno to nie był żaden Troll ,, ...pewne 3 osoby to potwierdziły...

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MCSobieski w rozmowie przez telefon z JJayJoker dowiedział się, że oficjalnie wraca.

DuDuL też potwierdził, że wraca i to nie był jego troll.

Większość YTberów też powiedziało, że wrócił.

PS. JJ zmienił ostatnio opis kanału zobaczcie sobie, więc 100% confirmed powrót xD

Jeżeli odpowiadasz, oznacz mnie

@"Lasto Vorde"

Opublikowano

Może JJay po prostu szykuje zapas filmów żeby później wysłać? Na steamie można zauważyć że jest online często.

Opublikowano

MCSobieski w rozmowie przez telefon z JJayJoker dowiedział się, że oficjalnie wraca.

DuDuL też potwierdził, że wraca i to nie był jego troll.

Większość YTberów też powiedziało, że wrócił.

PS. JJ zmienił ostatnio opis kanału zobaczcie sobie, więc 100% confirmed powrót xD

Gimper powiedział, że "ktoś" wstawił mu ten filmik i on nie wraca :p

Opublikowano

Gimper powiedział, że "ktoś" wstawił mu ten filmik i on nie wraca :P

Wolisz wierzyć Gimperowi, który nigdy pewnie nie gadał/pisał z JJay'em, czy mcsobieskiemu, który ma stały kontakt z JJay'em?  ^_^

­

tenor.gif

Opublikowano

Nigdy go nie oglądałem, w zasadzie p******e wszystkich "jutjuberów". Czasami sobie samotną skałe 2k w pasie pooglądam, przynajmniej nie drze mordy przez pół filmu jak 90% fejmu z yt... Przeglądając posty doszedłem do wniosku że nagrywał mc więc nie wiem skąd ta podjarka.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Osobiście lubiłem go oglądać, ale przez to nagłe odejście, uważam, że powinni go zmieszać z błotem, bo mógł coś powiedzieć, usprawiedliwić się, a nie robić sensację, czy JJay umarł.

Nie mniej jednak powodzenia mu życzę, jak się wbije w dzisiejszy czas to będzie spoko.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Osobiście lubiłem go oglądać, ale przez to nagłe odejście, uważam, że powinni go zmieszać z błotem, bo mógł coś powiedzieć, usprawiedliwić się, a nie robić sensację, czy JJay umarł.

Nie mniej jednak powodzenia mu życzę, jak się wbije w dzisiejszy czas to będzie spoko.

Te mieszanie z błotem JJaya nie ma sensu bo już wystarczająco był gnojony przez 3 lata po śmiercionośnej gorączce. W końcu powiedział że nie miał czasu i wszystko mu się zwaliło na głowę w jednym momencie (i zwyczajnie mu się nie chciało - powiedział to wprost). Na niektóre sprawy nawet on może nie mieć wpływów lub wystarczającej ilości czasu. Jedyne za co można go winić to to że przez to że zniknął, inni Minefagi zaczęli się wybijać na tym że nie było "mentora" jakim jest JJay i wykorzystali okazję żeby się wybić na minecrafcie, na który był wtedy niezły deficyt. Ale to przeszłość, teraz powinniśmy patrzeć w przyszłość i mieć nadzieję, że JJay się nic nie zmienił... no i że nie będzie nawrotu gorączki :)

Opublikowano

Świetna informacja o jego powrocie. Uwielbiałem go oglądać. Dla mnie teraz nieważne, czy będzie nagrywał Minecrafta, czy też nie, to będzie JJay (mam taką nadzieję).

Opublikowano

Ten zarost nie pasuje do niego (według mnie), ale cóż... LOLa z chęcią obejrzę, jeżeli będzie nagrywać.

Opublikowano

tak serio jak ktos mial 13-14 lat wtedy i go oglądał, kto teraz powróci do minecrafta razem z nim? chyba jakieś dziecko bez dziewczyny i nikogo obok siebie

Opublikowano

Tak więc.....Najpierw, Javed Karim, Steve chen oraz Chad Churley stworzyli Youtube. Na początku, nie było tam nic, więc bogowie, czyli stwórcy postanowili zachęcić ludzi do korzystania z youtube. Pierwszym, który zyskał popularność, był Wielki Smosh. On w latach 2007 - 2009 pokazał nie tylko anglojęzycznej częśći widowni, ale także całemu światu, że na youtube, można się świetnie bawić. Oczywiście nie sam jeden ich zachęcił, bo było też paru innych użytkowników którzy zrobili to samo co on. Jednak, W Listopadzie 2010 roku, na Polskiej stronie Youtuba, zawiał wiatr. Wszystko nagle ożywiło, ludzie nie wiedzieli co począć, nuda zżerała polsą scenę yt aż tu nagle........Zza mgły, wyszedł JJayjoker. Za nim, no, 1 rok później, przyszło wielu innych youtuberów....Rezi, Blow, Skkf, itd......Po odejściu Wielkiego JJaya, postanowili oni, że oni zajmą jego miejsce. NIESTETY K***A IM SIĘ TO NIE UDAŁO........A więc kiedy JJay odszedł, pokazał, że na Polskim youtube też można zaistnieć. (nie uwzględniam Dakkana, no bo on ma kompletnie wyjebane na widzów)Więc tak jak już wspomniałem, JJay po złożeniu Jaj, wykluły się z nich jego małe odmiany...Żółte dziecię, SKKF, Czerwone dziecię, Blow, oraz Zielone Dziecię, Rezi. Po odejściu ich tatusia, zaczęli składać masę jaj. Za dużo. WYmknęło się to z pod kontroli, i czasami wykluwały się wcześniaki, albo niepełnosprawne umysłowo osobniki. I tak, mamy teraz dzisiejszy youtube. Potem Izak rozpoczął manię na cs'a, co spowodowało, że niemalże wszystkie dzieci, wnuki a czasem nawet prawnuki Jjaya przeniosły się na CS. Co spowoduje w niedalekiej przyszłości, że kolejna gra, zostanie pogrzebana żywcem przez 13 letnie nie do końca normalne dzieci, potrafiących tylko przeklinać, i grać w cs'a. No, i to tyle. 2 rozdział wkrótce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...