Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jjay Joker wröcił po 3 latach !

Pitekolotf

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W końcu skończy patapon 3 i trine 2

Skończyć pewnie nie skończy, ja się modle że to nie jest troll i nie będzie nagrywał mc, cs'a itd. tylko coś w stylu tomby itd. :D

Opublikowano

Szczerze to ciekawie jak to teraz będzie wyglądać i czy za moment zrobi jakiś filmik typu ,, minecraft to już nie to samo '' czy dalej go będzie nagrywał, a będzie część ludzi go hejtować. Oby nie zrobił się taki drugi blow, ale to raczej wątpliwe.

Ooo bul dópki widzę huehue. Typowy polski hejter? Widziałem jakiś tam odcinek tego typa i stwierdziłem, że jest c*****y, w majnsrafta też grałem, stwierdziłem, że c*****y. Proste, a tym JJay nie rozumiem czemu ludzie się jakoś strasznie jarają, nie wyróżnia się on niczym, gówniany jak większość ^.^...

Beka. xD W moim postach, gdzie? Napisałem, że jest c*****y, mam wyjebane w jego kanał, a ty do mnie, że mam ból dupy. Pozdro. xD Agresja? Gdzie? Robię z siebie idiotę? Mówiąc, że jakiś youtuber jest słaby? Aha. :D
Koniec, nie chce mi się nabijać procentów na bezsensownym spamieniu z jakąś miernotą umysłową. Pozdrawiam. :)

Nie spinaj się tak bachorku, idź sobie diaxiki pokop w majnkrafciku na rozluźnienie bo stres źle działa na dzieci. :D

Nie, ja sobie tylko cisnę bekę ze spinaczy dup, kiedy obraziłem ich jutjuberka - nie ma nic lepszego na poprawę humoru. :)

Odezwała się elita, co myśli że każdego pociśnie/zgasi, a w rzeczywistości dawno paskiem po dupie nie dostał.

http://www.mpcforum.pl/user/1379260-sebasku√4/- statusy  xD

A propos skoro wyrażasz opinię na temat kogoś nie poznając go tylko słuchając innych ludzi - jesteś c*****y (teraz to powinieneś zrozumieć jaki jesteś śmieszny).

pyhvh7E.png

Opublikowano

Piałbym niesamowicie gdyby okazało się, że to jakiś żart

12 letni fani zapłakaliby się na śmierć xD

Nie oglądałem, nie oglądam i oglądać nie będę

s2c77Oa.png

Opublikowano

Mam nadzieje, że dżej dżej będzie nagrywać minkrafty i otwieranie skrzynek w cs! Bo jak nie to unsub.

Fajnie, że "wrócił" xD

Opublikowano

Następny youtuberek, który będzie nagrywał jak gra, a ludzie zamiast sobie samemu pograć to będą siedzieć, oglądać.

Opublikowano

@sebasku√4

Minecraft to jedna z lepszych gier, które kiedykolwiek poznały, ale zostały zniszczone przez dzieci pokroju widzów takich YouTuberów jak PolskiPingwin i hejterów pokroju takiego gówna jak ty. ;)

@topic

Świetna wiadomość! Kiedyś oglądałem u niego let's playe z konsoli PSP, bo sam jej nie posiadałem. :D I na szczęście troll to nie jest, bo MCSobieski potwierdził to na fejsie. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Ciekawe czy znowu się wybije?

I także jest ciekawe co na to Isamu i jego "gimbusarmia", a także Gimper,Nitro i inni...

Opublikowano

Jeśli wraca to ma pomysł na siebie.

dh2UvcY.jpg

moje stare konto jasieeks / krul lola i margonem / nie wiesz cos o lolu margonem - pisz / marcin aptekarz drugi najlepszy chlopak na forum / 

Opublikowano

I także jest ciekawe co na to Isamu i jego "gimbusarmia", a także Gimper,Nitro i inni...

On już się wybił, ile on ma już na plusie subów? 40k? czy 50k? i cały czas leci w górę, jak tak dalej pójdzie to za 2-3 dni będzie mieć już 500k subów :)

PMK3yt4.png

Opublikowano

Ooo bul dópki widzę huehue. Typowy polski hejter? Widziałem jakiś tam odcinek tego typa i stwierdziłem, że jest c*****y, w majnsrafta też grałem, stwierdziłem, że c*****y. Proste, a tym JJay nie rozumiem czemu ludzie się jakoś strasznie jarają, nie wyróżnia się on niczym, gówniany jak większość ^.^...

Beka. xD W moim postach, gdzie? Napisałem, że jest c*****y, mam wyjebane w jego kanał, a ty do mnie, że mam ból dupy. Pozdro. xD Agresja? Gdzie? Robię z siebie idiotę? Mówiąc, że jakiś youtuber jest słaby? Aha. :D
Koniec, nie chce mi się nabijać procentów na bezsensownym spamieniu z jakąś miernotą umysłową. Pozdrawiam. :)

Nie spinaj się tak bachorku, idź sobie diaxiki pokop w majnkrafciku na rozluźnienie bo stres źle działa na dzieci. :D

Nie, ja sobie tylko cisnę bekę ze spinaczy dup, kiedy obraziłem ich jutjuberka - nie ma nic lepszego na poprawę humoru. :)

Groźny gimbie, dopierdalasz się do mojego statusu? Popatrz na swoje. xD

Elita? Czy ja gdziekolwiek napisałem, że jestem elitą? Nie, jestem zwykłym szarym użytkowniczkiem na tym forum, zresztą jak ty, więc cicho tam... Tyś jest tępy, ślepy, albo cię w tej podstawówce czytać nie nauczyli, pisałem, że oglądnąłem jakiś tam jego śmieszny materiał z Trine bodajże to było czy jakoś tak się to zwało i był c*****y. Jedyne co teraz zrozumiałem to to jak śmieszni są niektórzy użytkownicy tego forum, gdzie spinają dupcie bo obraziłem ich loffcianego jutjuberka. :D

Btw. Jeśli cię rodzice paskiem po dupie biją w domu to powiem ci, że fajnie masz. Ja takich zabaw nie preferuję, ale jeśli takie lubisz to w to nie wnikam.  :rolleyes:

Btw. Nie wiem jak można czekać na powrót jakiegoś śmiesznego typa z youtube'a 3 lata, ładną armię przytrzymów sobie wyhodował(no offence)

A tak poza tym do modków. Ja się uspokajać nie muszę, jestem bardzo spokojny, tylko się śmieję z dzieci, które usiłują mi pocisnąć(a z tego co widzę niektórzy mają też problemy z czytaniem ze zrozumieniem, wasz jutjuber was tego nie nauczył? :D). Lepiej byłoby Wam uspokoić typów co się do mnie dopierdalają, niż mnie. :D

Gówno to ty masz zamiast mózgu marny człowieczku. Jestem hejterem? Popierdoliło? Chyba nawet nie wiesz co to słowo znaczy :/

Jak rozpętać gównoburze? Napisz w temacie jakiegoś jutjuberka, że jest c*****y, przyleci jego armia kretynów i zaczną się dopierdalać, ehh...

Z łaski swojej skoro widzisz że nie masz tu czego szukać to wy*******

Zaraz bedzie stuu i jjayjoker pewnie...

Opublikowano

Wszyscy piszecie że majnkraft jest już głupi i że jjay nie powinien nagrywać serii dzięki której się wybił.

Czyżby wszyscy oszaleli na punkcie hejtowania mc?

Czemu? Bo grafika zła? Nikomu to nie przeszkadzało!

A może rozgrywka? Ona się nie zmienia to My się zmieniamy, to nasza wina że "zombie nie są straszne", zabiliśmy 572 zombiaki i już się tej gry nie boimy tak jak pare lat temu! Teraz pomyśl, pomyśl czemu hejtujesz grę w którą nie grałeś/grałeś przez 3 lata!

Faak ominołem wątek przejedzenia...

T3hSdWU.png

Pociesz żebraczka

lajkiem...

Opublikowano

Skąd się wziął hejt na minecraft? Najpierw był hejt na Metina, potem na MC, teraz na LoLa, niedługo będzie na CS. Polska widownia wybredną (i głupią) jest.

To prawdopodobnie jest troll. Od 3 dni żadnego odzewu, nic. Jeżeli nie, to mam nadzieję, że naszykował coś dużego. Mam też nadzieję, że skończy serię MC (najlepiej na starej wersji). Pozdrawiam.

Opublikowano

Ogólnie odchodząc od Minecraft`a i innych gier..jestem ciekaw jak to będzie wyglądało z jego ,,powrotem,, ...Bo wiecie,mi osobiście sam tytuł ,,Guess who`s Back ? ,, mówi że on nie wróci za tydzień czy za dwa..coś przeczuwam że nadal będzie przerwa...w Nim najbardziej podobało mi się to że nie grał w jakieś najnowsze i najlepsze tytuły,tylko w fajne mniej znane gry..wracając do Minecraft`a-myślę że ciężko mu będzie powrócić do tego..bo ileż to było zmian od wersji Beta 1.8.1 ? a ponownie przeczuwam że nie był z tym na bieżąco..aczkolwiek cieszyłbym się jakby coś z niego nagrał..i szczerze mówiąc nawet się modlę by nie nawiązywał kontaktu z innymi Youtub`erami..wiem że to takie ograniczenie ale jakby to wyglądało ? JJay + Rojo  -  albo najlepiej Gimper ...cieszyłbym się jakby jednak szybko wrócił ..byłoby co oglądać w Wakacje ...pozdrawiam tych którzy też czekają na jego powrót...

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Gimby które go oglądały już wyrosły albo przeskoczyły na jakieś Stuu czy innych gości, a normalni widzowie sobie znaleźli jakieś zastępstwo. W każdym razie on nie darł japy, więc jak nie zacznie nagrywać minkrufta to może go nawet zacznę oglądać.

Opublikowano

Wstawił ten 1 odcinek, ale czy wstawi więcej..;d?

O to bym się kłócił =D

Opublikowano

Podobno ten JJay co wrocil, ma na końcu nicku kropkę, czyli że jest tak jakby podszywka, nw czy to prawda :v

Drugą plotka jest to, że jego ostatni odcinek został sklejony z tych starych...

Opublikowano

To był zwykły "troll" 

Koleś nie ma zamiaru wracać, bo najwyraźniej nie wyleczył się z 40 stopniowej gorączki.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...