Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jjay Joker wröcił po 3 latach !

Pitekolotf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo wszystkim, ok pare minut przed dodania tego posta wrócił znany youtuber jjay joker ! Powiedzcie co myślicie o jego powrocie!

T3hSdWU.png

Pociesz żebraczka

lajkiem...

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Sądze, że to spory plus dla polskiego youtube. Aktualnie z gejmerów nie ma za bardzo kogo ogladać, a jego filmy zawsze dobrze wspominam, zobaczymy co pokaże i czy się odnajdzie w aktualnym stanie youtube

Opublikowano

JJay był spoko w swoich czasach, ale nie wiem czy po tych 4 latach nadal będzie robił furorę. Trendy się zmieniły, musi znowu wyróżnić się czymś niezwykłym.

Opublikowano

Sporo minęło jednak od jego odejścia - jego widzowie znaleźli już nowe autorytety, część z nich dorosła i nie czeka z niecierpliwością na jakąś wiadomość. 

Oby nie była to tylko chwilowa euforia z powrotu, życzę mu powodzenia. 

~ ~

Opublikowano

Dopóki się nie spytałem to nie wiedziałem kim on k***a jest... W sumie wiedza ta niewiele zmieniła, jakieś minegówno = mam wyjebane w niego i jego kanał.  -.-

Opublikowano

Dopóki się nie spytałem to nie wiedziałem kim on k***a jest... W sumie wiedza ta niewiele zmieniła, jakieś minegówno = mam wyjebane w niego i jego kanał.  -.-

A wiesz dlaczego ludzie nie lubią Minecrafta ? Przez takich ludzi jak skkf i innego gówna.. Przez nich teraz Minecrafta kojarzą z gównem. Gdy nagrywał JJay na tych starych wersjach Minecraft ahhh to były czasy. Wtedy zakupiłem sobie premium aby na starych wersjach zagrać na serwerach.  Przed tymi nowymi youtuberami którzy zniszczyli Minecrafta grało wiele fajnych osób. Nie przeklinali aż tak, nie było tylu dzieci i bardzo dobre serwery. Pamiętam jak pierwszy raz tam wszedłem na Multiplayer. Od razu 5 Graczy chciało mi pomóc grać w Minecraft Multiplayer, a teraz ? Napiszą wyp*******j i tyle z ich strony. JJayJoker był jedyną osobom która dobrze nagrywała Minecrafta i nie robiła z tej gry gówna.

I to przez tych nowych youtuberów wszyscy myślą że Minecraft to gówno.

Teraz youtuberzy przeszli na cs:go i teraz cs'a zniszczą.. Będą niszczyć potem kolejne gry aż znowu wrócą do punkty wyjścia.

Opublikowano

A wiesz dlaczego ludzie nie lubią Minecrafta ? Przez takich ludzi jak skkf i innego gówna.. Przez nich teraz Minecrafta kojarzą z gównem. Gdy nagrywał JJay na tych starych wersjach Minecraft ahhh to były czasy. Wtedy zakupiłem sobie premium aby na starych wersjach zagrać na serwerach.  Przed tymi nowymi youtuberami którzy zniszczyli Minecrafta grało wiele fajnych osób. Nie przeklinali aż tak, nie było tylu dzieci i bardzo dobre serwery. Pamiętam jak pierwszy raz tam wszedłem na Multiplayer. Od razu 5 Graczy chciało mi pomóc grać w Minecraft Multiplayer, a teraz ? Napiszą wyp*******j i tyle z ich strony. JJayJoker był jedyną osobom która dobrze nagrywała Minecrafta i nie robiła z tej gry gówna.

I to przez tych nowych youtuberów wszyscy myślą że Minecraft to gówno.

Teraz youtuberzy przeszli na cs:go i teraz cs'a zniszczą.. Będą niszczyć potem kolejne gry aż znowu wrócą do punkty wyjścia.

Pierdoli mnie historia i twoja i twojego majn gówna. ;)

Btw.

Nie tylko nie lubią dlatego tej gry, może po prostu twierdzą, że jest c*****a, jak ja? @Timezpl

Opublikowano

­

Typowy polski hejter. :D

O ile sam już nie gram w minecrafta, a przez jakiś czas grałem to dalej twierdze, że gra jest dość z*******a i ma w sobie to coś. Dodatkowo, jeżeli ktoś od początku istnienia platformy youtube ją śledzi i ma doczynienia z grami, czy też sie nimi w jakiś sposób interesuje to z pewnością o JJayu wie. I jego kanał nie opiera się tylko na minecraft, aczkolwiek głównie budował on jego fejm. Oglądałem go jak miałem jakieś 14-15lat, teraz mam 19 i szczerze chętnie zobacze co wymyśli jeśli wróci.

Tyle, nie musisz spinać tak dupki ;)

Opublikowano

*Dzieci majnkraft incoming* oprócz tego jest spoko ;P brohoofa może mu przybiję.

Co do tego,oby nie brał przykładu z tych gejplejów CS:GO i minecraft od innych dla gimbów.

Ale przyznam,jak grałem w minetcrafta to jego odcinki były spoko,podobały mi sie a nie jakieś stuu,es kał kał efy i inne tego typu pedały.

Opublikowano

Pierdoli mnie historia i twoja i twojego majn gówna. ;)

To sie nie wypowiadaj i idź grać w cs'a, bo nic do tematu nie wnosisz tylko wzbudzasz agresję i przemoc.

Co do tematu:

Nareszcie <3 jedyna osoba która nagrywała minecrafta tak jak trzeba, a oprócz tego inne ciekawy gry, mam nadzieję że nie stoczy się tak jak inne reziki itp.

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

­

Typowy polski hejter. :D

O ile sam już nie gram w minecrafta, a przez jakiś czas grałem to dalej twierdze, że gra jest dość z*******a i ma w sobie to coś. Dodatkowo, jeżeli ktoś od początku istnienia platformy youtube ją śledzi i ma doczynienia z grami, czy też sie nimi w jakiś sposób interesuje to z pewnością o JJayu wie. I jego kanał nie opiera się tylko na minecraft, aczkolwiek głównie budował on jego fejm. Oglądałem go jak miałem jakieś 14-15lat, teraz mam 19 i szczerze chętnie zobacze co wymyśli jeśli wróci.

Tyle, nie musisz spinać tak dupki ;)

Ooo bul dópki widzę huehue. Typowy polski hejter? Widziałem jakiś tam odcinek tego typa i stwierdziłem, że jest c*****y, w majnsrafta też grałem, stwierdziłem, że c*****y. Proste, a tym JJay nie rozumiem czemu ludzie się jakoś strasznie jarają, nie wyróżnia się on niczym, gówniany jak większość ^.^...

Jedyny ból dupki jaki można zobaczyć to jest w twoich postach mordo. Są inne sposoby wylania agresji, nie musisz robić tego na forum, na robienie z siebie idioty też są inne alternatywy, zluzuj  :) Byś śledził od początku jego kanał, czy też sprawdzał youtube i let's playe w tamtych czasach to byś zrozumiał.

Beka. xD W moim postach, gdzie? Napisałem, że jest c*****y, mam wyjebane w jego kanał, a ty do mnie, że mam ból dupy. Pozdro. xD Agresja? Gdzie? Robię z siebie idiotę? Mówiąc, że jakiś youtuber jest słaby? Aha. :D
Koniec, nie chce mi się nabijać procentów na bezsensownym spamieniu z jakąś miernotą umysłową. Pozdrawiam. :)

Idz walić konia do obrazków.

Nie spinaj się tak bachorku, idź sobie diaxiki pokop w majnkrafciku na rozluźnienie bo stres źle działa na dzieci. :D

No troszkę niestety tak w mojej opinii. :/

Nie jestem zorientowany w polskiej scenie youtuberów, nazwa tego kanału też mi nic nie mówi. Skoro jest lubiany i wrócił to fajnie.  :P

Nie, ja sobie tylko cisnę bekę ze spinaczy dup, kiedy obraziłem ich jutjuberka - nie ma nic lepszego na poprawę humoru. :)

Szczerze to ciekawie jak to teraz będzie wyglądać i czy za moment zrobi jakiś filmik typu ,, minecraft to już nie to samo '' czy dalej go będzie nagrywał, a będzie część ludzi go hejtować. Oby nie zrobił się taki drugi blow, ale to raczej wątpliwe.

Odezwała się elita, co myśli że każdego pociśnie/zgasi, a w rzeczywistości dawno paskiem po dupie nie dostał.

http://www.mpcforum.pl/user/1379260-sebasku√4/- statusy   xD

A propos skoro wyrażasz opinię na temat kogoś nie poznając go tylko słuchając innych ludzi - jesteś c*****y (teraz to powinieneś zrozumieć jaki jesteś śmieszny).

Groźny gimbie, dopierdalasz się do mojego statusu? Popatrz na swoje. xD

Elita? Czy ja gdziekolwiek napisałem, że jestem elitą? Nie, jestem zwykłym szarym użytkowniczkiem na tym forum, zresztą jak ty, więc cicho tam... Tyś jest tępy, ślepy, albo cię w tej podstawówce czytać nie nauczyli, pisałem, że oglądnąłem jakiś tam jego śmieszny materiał z Trine bodajże to było czy jakoś tak się to zwało i był c*****y. Jedyne co teraz zrozumiałem to to jak śmieszni są niektórzy użytkownicy tego forum, gdzie spinają dupcie bo obraziłem ich loffcianego jutjuberka. :D

Btw. Jeśli cię rodzice paskiem po dupie biją w domu to powiem ci, że fajnie masz. Ja takich zabaw nie preferuję, ale jeśli takie lubisz to w to nie wnikam.  :rolleyes:

Btw. Nie wiem jak można czekać na powrót jakiegoś śmiesznego typa z youtube'a 3 lata, ładną armię przytrzymów sobie wyhodował(no offence)

A tak poza tym do modków. Ja się uspokajać nie muszę, jestem bardzo spokojny, tylko się śmieję z dzieci, które usiłują mi pocisnąć(a z tego co widzę niektórzy mają też problemy z czytaniem ze zrozumieniem, wasz jutjuber was tego nie nauczył? :D). Lepiej byłoby Wam uspokoić typów co się do mnie dopierdalają, niż mnie. :D

@sebasku√4

Minecraft to jedna z lepszych gier, które kiedykolwiek poznały, ale zostały zniszczone przez dzieci pokroju widzów takich YouTuberów jak PolskiPingwin i hejterów pokroju takiego gówna jak ty.  ;)

Gówno to ty masz zamiast mózgu marny człowieczku. Jestem hejterem? Popierdoliło? Chyba nawet nie wiesz co to słowo znaczy :/

Jak rozpętać gównoburze? Napisz w temacie jakiegoś jutjuberka, że jest c*****y, przyleci jego armia kretynów i zaczną się dopierdalać, ehh...

@cola! Wypierdalać to sobie do kolegów możesz mówić, a nie do mnie amebo umysłowa. ;)

Opublikowano

­

Ooo bul dópki widzę huehue. Typowy polski hejter? Widziałem jakiś tam odcinek tego typa i stwierdziłem, że jest c*****y, w majnsrafta też grałem, stwierdziłem, że c*****y. Proste, a tym JJay nie rozumiem czemu ludzie się jakoś strasznie jarają, nie wyróżnia się on niczym...

Jedyny ból dupki jaki można zobaczyć to jest w twoich postach mordo. Są inne sposoby wylania agresji, nie musisz robić tego na forum, na robienie z siebie idioty też są inne alternatywy, zluzuj :) Byś śledził od początku jego kanał, czy też sprawdzał youtube i let's playe w tamtych czasach to byś zrozumiał.

Opublikowano

Ojej powrócił pierwszy youtuber któremu dałem suba! :D Liczę że odbierze suby tym wszystkim "minekraftowcą", którzy mu mogą co najwyżej...

Opublikowano

Nie przepadałam za nim wielce, myśle że ciężko będzie mu sie odnaleźć po tylu latach na yt i raczej ciężko będzie mu się wybić skoro teraz na widoku dzieciaków jest gimper, etc. Aczkolwiek i tak ma łatwiej ze względu na to, że kiedyś był znany.­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Ooo bul dópki widzę huehue. Typowy polski hejter? Widziałem jakiś tam odcinek tego typa i stwierdziłem, że jest c*****y, w majnsrafta też grałem, stwierdziłem, że c*****y. Proste, a tym JJay nie rozumiem czemu ludzie się jakoś strasznie jarają, nie wyróżnia się on niczym, gówniany jak większość ^.^...

Beka. xD W moim postach, gdzie? Napisałem, że jest c*****y, mam wyjebane w jego kanał, a ty do mnie, że mam ból dupy. Pozdro. xD Agresja? Gdzie? Robię z siebie idiotę? Mówiąc, że jakiś youtuber jest słaby? Aha. :D
Koniec, nie chce mi się nabijać procentów na bezsensownym spamieniu z jakąś miernotą umysłową. Pozdrawiam. :)

Idz walić konia do obrazków.

Fajnie, że wrócił, ciekawe, czy dalej będzie nagrywać mc :D

Opublikowano

JJay był spoko w swoich czasach, ale nie wiem czy po tych 4 latach nadal będzie robił furorę. Trendy się zmieniły, musi znowu wyróżnić się czymś niezwykłym.

JJay już robi furorę zobacz na ilość wyświetleń pod ostatnim filmikiem, o to się martwić nie musisz  :P

Minecraft wrócił taaak!! na to czekałem w końcu. 

JJay to nie tylko minecraft  ;)

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Robię z siebie idiotę?

No troszkę niestety tak w mojej opinii. :/

Nie jestem zorientowany w polskiej scenie youtuberów, nazwa tego kanału też mi nic nie mówi. Skoro jest lubiany i wrócił to fajnie. :P 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...