Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót na PL-a

Ciuchcia20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, powiedzcie mi, czy opłaca mi się w ogóle zaczynać grę na PL-u od 0? :) Nie chcę używać IS, mogę spędzić na grze 3-4h dziennie. Czy zaczynanie od samego początku nie będzie zbyt bezsensowne? :) Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Opublikowano

Jak Ci się chce to zaczynaj, pobierz sobie kamermoda to w dzien wklepiesz +25 :)

Poza tym gra od początku nie jest trudna, robisz misje dostajesz kase, exp, a gdy masz już

+40lvl +boja i ogarniasz spot na BO. To sobie wtedy expisz konta do 20lvl'a zeby miec dodania :)

Opublikowano

Jak Ci się chce to zaczynaj, pobierz sobie kamermoda to w dzien wklepiesz +25 :)

Poza tym gra od początku nie jest trudna, robisz misje dostajesz kase, exp, a gdy masz już

+40lvl +boja i ogarniasz spot na BO. To sobie wtedy expisz konta do 20lvl'a zeby miec dodania :)

Według Ciebie nie da się grać bez moda? -.-

Bez moda spokojnie w dzień da się wbić 30lvl od 0. Gre możesz zacząć. Polecam na Negrosie, bo jest najwięcej ludzi. W przyszły weekend będą dropiły piłki, więc jest super zarobek na start. :)

Opublikowano

Nie ma najmniejszego sensu, jedynie WOM lub SG. PL stara się wyssać ostatni hajs bo gra upada.

...................\/...................

Opublikowano

Według Ciebie nie da się grać bez moda? -.-

Bez moda spokojnie w dzień da się wbić 30lvl od 0. Gre możesz zacząć. Polecam na Negrosie, bo jest najwięcej ludzi. W przyszły weekend będą dropiły piłki, więc jest super zarobek na start. :)

Dopiero wracam na PL-a, więc nie uczestniczyłem w poprzednim evencie z piłkami, a ten będzie pewnie podobny. Dlatego mam pytanie - czy dam radę wydropić trochę tych piłek w m1/m2? :) 

Opublikowano

Jeżeli chcesz pograć po prostu dla rozrywki i dla zabicia czasu to global jak najbardziej tylko pamiętaj, że jak będziesz grać 4h dziennie to będziesz musiał się trochę potrudzić żeby dorobić się jakiegoś lepszego ekwipunku.

Opublikowano

Dopiero wracam na PL-a, więc nie uczestniczyłem w poprzednim evencie z piłkami, a ten będzie pewnie podobny. Dlatego mam pytanie - czy dam radę wydropić trochę tych piłek w m1/m2? :)

Z każdego moba jest taka sama szansa na drop piłki. Niektórzy twierdzą, że gdzieś dropi więcej, a gdzieś mniej ze spota ale to zależy tylko od farta i wielkości spota no i rzecz jasna od lvl postaci względem lvl mobów, ale to chyba jest jasne. Wiadomo, im więcej mobów na jednym spocie tym większa szansa, że poleci piłka. :) Osobiście dropiłem najpierw w m1, później gdy następnego dnia były w m1 zajęte spoty przeniosłem się do m2 i w tydzień miałem ponad 1000 piłek.

Opublikowano

Jak już chcesz tak mocno to zaczynaj na Tortudze. Dawno tam nie grałem ale powinny być w miare normalne ceny, żeby ogarnąć wszystko.

Metin2 PL The End...

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy powrót na polskiego metina nie ma żadnego sensu. W porównaniu do tego jak wyglądała sytuacja 5 lat temu, jest o conajmniej połowę mniejsza ilość graczy z czego większością są boty. Jak chcesz coś osiągnąć to musisz zainwestować w IS, ale do tego też trzeba mieć środki. Lepiej jest grać na dowolnym prywatnym serwerze bo mają o wiele więcej do zaoferowania.

Opublikowano

PL ma w sobie tylko specyficzny exp, drop i ceny... dziś wbiłem by otworzyć tombole a tam stalka +9 woja 20kk a rib+9 mix 80kk. Najlepiej zacznij na easy/medium, bo tam 4h to jest wystarczająco by się pobawić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...