Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1361622928-U485574.png10minutesmail Serwer zniszczyłem ponieważ osoba z którą chciałem współpracę chciała mnie oszukać na graczy których nie oszukujmy się trochę im doszło chodzi konkretnie o podpięcie ich domeny pod naszą ja żadnych graczy nie chciałem zyskać chodziło o odzyskanie moich graczy dodatkowo mała zemsta za zabranie mi prawie 2 dni wolnego czasu + właściciel odpinał kabel od internetu i że niby ma ddosa a na TS3 ping 20 +/- 0 packet lost więc... . Oczywiście jestesmy otwarci na współpracę ale nie żeby nas ojebywać bez przesady... Opisał bym się więcej ale na co ._.

Ps. Zapraszamy 2015-06-29 godzina 18:00 nowa edycja (ta trwa już dłuuuuuugo :D ).

Czekam na dalsze komentarze! :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.png10minutesmail Serwer zniszczyłem ponieważ osoba z którą chciałem współpracę chciała mnie oszukać na graczy których nie oszukujmy się trochę im doszło chodzi konkretnie o podpięcie ich domeny pod naszą ja żadnych graczy nie chciałem zyskać chodziło o odzyskanie moich graczy dodatkowo mała zemsta za zabranie mi prawie 2 dni wolnego czasu + właściciel odpinał kabel od internetu i że niby ma ddosa a na TS3 ping 20 +/- 0 packet lost więc... . Oczywiście jestesmy otwarci na współpracę ale nie żeby nas ojebywać bez przesady... Opisał bym się więcej ale na co ._.

Ps. Zapraszamy 2015-06-29 godzina 18:00 nowa edycja (ta trwa już dłuuuuuugo :D ).

Czekam na dalsze komentarze! :)

Ciekawe tłumaczenie. Topcrafta też przez przypadek rozwaliliście? Oczywiście easysurv.pl też całkowicie to był przypadek? 

Teraz nie mają jak zwalać na Kukubaczka to wymyślają jakieś bzdety. Aa no tak, zwalicie teraz na LosTigeros - zastępuje Kukubaczka. Jak coś przeskrobiecie to na niego zwalicie pewnie ;)

@Topic 

Nie polecam, właściciele rozwalają inne serwery, żeby mieć graczy. Naginają ostro prawo (zniesławienie Kukubaczka, ddosy, dosy, boty, usuwanie danych SQLInjection i wiele więcej).

Podpinają serwery "pod sieć", a potem je rozwalają - kolejny sposób na wyłudzenie graczy. Już nie kłam, że chcieli cię oszukać, bo dobrze wiesz, że na enderchest nie da się domeny przepiąć grubasie.

Podsumowanie:

SlimxaQ to gówno, takie samo jak serwer. Okradł nawet Zbuckiego - przyjaciela z domeny. Serwer tylko dla HAJ$U.

Dowody:

Zniesławienie - co z tym zrobić?

Szukam ochrony przed zniszczeniem serwera

Obrona przed groźbami SlimxaQ

Opublikowano

@dawid53435 Nie będę odpisywał na 1000000000000000000000 komentarz zostawię to bez komentarza no dobra napisze w punktach.

1. easysurv.pl - nie znam.

2. Kuku jakoś wypowiadał się na FanPage w moim imieniu bez mojej zgody słownej/pisemnej oraz okradł mnie na 1100 zł dodatkowo ukradł FanPage.
3. Topcraft.pl - za ddosy (w c**j często).
4. Czemu mam zwalać na ludzi z ekipy ,_,
5. A co do tego że serwer dla hajsu to musi chyba mieć opcje płatne aby utrzymać dedyka oraz właściciel żeby miał przyjemność za swoją prace coś sobie kupić nie rozumiem tego popularnego pojecie używanego przez (trudno mi was tutaj jednym słowem określić).
6. boty naginają prawo? Daj mi tutaj art. Dodam że serwer jakoś nie ma online-mode na true.
7. "Podpinają serwery" Jeżeli nie wiesz o czym piszesz no to już cię nie rozumiem jakie serwery? Serwer z jakim miałem mieć współpracę to był jeden a powód co z nim zrobiłem opisałem wyżej.
8. "właściciele rozwalają inne serwery, żeby mieć graczy" Po co mam robić sobie wrogów? Próbuję pokazać i nauczyć dzisiejsze społeczeństwo serwerów mc że reklama serwera na czyimś i inne tego typu nie są fajne i stawiam ich w sytuacji gdy ktoś się u nich reklamuje.
9. Chyba na wszystko odpisałem i nie zbaczaj z tematu interesują mnie tutaj opinie o serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...