Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Verdea.pl [Dedyk] [Medium]

Gość 'Amber

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm spróbuję z ciekawości, mam nadzieję, że nie upadnie za parę tygodnia, albo nie będzie świecił pustkami :)

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

• Odpowiedzi 257
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sprobuje zagrac, duzo tu luda gra? na czym najlepiej sie zarabia ?

Licznik jest na stronie, a zarabia się podczas expa ( yangi )

Od siebie, polecam serwer.

­

Opublikowano

Przypominam, że na naszym forum można zgarnąć wartościowe rzeczy, wystarczy wziąć udział w niezwykle prostym konkursie! : ) 

Zapraszamy! 

Opublikowano

Prezka osobiście mowie ze jest bardzo słaba, dlaczego? a to dlatego że jest mało informacji nie ma zdjęć wszystkich handlarzy brak szamana na serwerze? czy mi się tylko wydaje nie wiem nie ma ssów zbroi, broni nie ma nic.

Opublikowano

W sumie gra się dość przyjemnie, oprócz tego, że mogłoby być więcej osób :)

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Prezka osobiście mowie ze jest bardzo słaba, dlaczego? a to dlatego że jest mało informacji nie ma zdjęć wszystkich handlarzy brak szamana na serwerze? czy mi się tylko wydaje nie wiem nie ma ssów zbroi, broni nie ma nic.

Są zdjęcia wszystkich handlarzy oraz zdjęcia EQ szamana również, możliwe że Ci się obrazy nie załadowały.

Opublikowano

Po dłuższej grze - śmiało polecam serwer ;)

2d0ns76.jpg

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Ludzie grajcie tu, bo serwer świetne ale brakuje trochę ludu jeszcze :D

2d0ns76.jpg

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Zmieniam zdanie na stanowcze - Nie polecam.

Dostałem bana na forum (nie wiem czy w grze) za to, że napisałem swoją opinie o administracji - NIE OBRAŹLIWĄ.

Poza tym IS dopasowany do woja, fryzury niedopracowane, kostiumy również. Wymówka, że nie macie od tego ludzi jest słaba.

Opublikowano

Zmieniam zdanie na stanowcze - Nie polecam.

Dostałem bana na forum (nie wiem czy w grze) za to, że napisałem swoją opinie o administracji - NIE OBRAŹLIWĄ.

Poza tym IS dopasowany do woja, fryzury niedopracowane, kostiumy również. Wymówka, że nie macie od tego ludzi jest słaba.

Weź już chłopie skończ z tą fryzurą bo tylko Ty masz jakiś problem na tym serwerze.

A co do kostiumów, nie mamy od tego ludzi :/

OQqSOv4.png

Opublikowano

Weź już chłopie skończ z tą fryzurą bo tylko Ty masz jakiś problem na tym serwerze.

A co do kostiumów, nie mamy od tego ludzi :/

Nie jest dopracowana tekstura, nie wyprzesz się tego.

Ale co mnie to obchodzi, poyebana administracja. ;D

Opublikowano

Fakt tekstura nie jest dopracowana, ale poza tym gra się bardzo dobrze ;) i raczej to nie wpływa na całkowitą rozgrywkę, dlatego zachęcam wszystkich do wspólnej gry :)

2d0ns76.jpg

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

up nie lepiej zrobic kalenadz eventow tutaj? :D

Jest kalendarz na forum, ale i tak przypominamy o nadchodzących wydarzeniach. : >

Opublikowano

No niestety, ale pustki - chociaż konstrukcja serwera bardzo dobra, dodatki itp., gdyby tu było może więcej o 200-300 osób to myślę, że serwer mógłby być bardzo popularny a tak.. no cóż.

smallville-season9-promo.jpg
Opublikowano

Ruszył kolejny konkurs na forum, zapraszamy!

Poniżej spis nagród.

I MIEJSCE: BOJOWNIK + PET DINO + ranga 57146_grafik.png na forum.

II MIEJSCE: PET DINO + ranga 57146_grafik.png na forum.
III MIEJSCE: KUPON 100SM + ranga 57146_grafik.png na forum. 

OQqSOv4.png

Opublikowano

To może parę słów od top 15 ;), nie polecam grać , parę słów prawdy na forum i konto zablokowane, admini są niedojrzali, nie odwiedzają serwera, olewają reklamę, olewają graczy, serwer zrobiony pod is - to tyle , pozdrawiam lecę na sss

2d0ns76.jpg

— Friedrich Nietzsche

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...