Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Verdea.pl [Dedyk] [Medium]

Gość 'Amber

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To może parę słów od top 15 ;), nie polecam grać , parę słów prawdy na forum i konto zablokowane, admini są niedojrzali, nie odwiedzają serwera, olewają reklamę, olewają graczy, serwer zrobiony pod is - to tyle , pozdrawiam lecę na tevie.

Rozumiem pożegnanie, nawet i kilka zażaleń na nas, no ale Twoje słowa przeszły pojęcie, powaga. Nie damy się bezkarnie obrażać i oczerniać. 

Nie no, non stop online na forum, przeglądamy support, robimy Eventy, pomagamy w razie problemów z clientem, no ale fakt, wcale nas nie ma.. Myśl co piszesz. Są wakacje, wiadomo, że nie będę non stop przesiadywać na serwerze. Często jestem pod komendą inv na serwerze i piszę do osób, które na wołaj ogłaszają, że mają problem. No ale tak, Ty musisz mieć rację... WCALE nas nie ma. :P 

Nie rób mi tu reklamy innych serwerów. :)

E: No i jak ja mam nie banować przy takim zachowaniu? :) 26739_dt0bsx.jpg

• Odpowiedzi 257
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taka jest prawda, kupuje się lizaka na zawsze i nagle zmieniacie na 15 dni sorry, ale to czyste zdzierstwo i złodziejstwo dobrze, że tutaj nie macie panowania, nie polecam nikomu gry na tym serwerze, admini lecą tylko na hajs, zmieniają wszystko jak popadnie, bossa na 170 naprawili po miesiącu gry za pare słów prawdy zbanowali mi ip, pozdro wszystkim nie grajcie tu, są lepsze serwery ziomy, widzimy się w grze pozdrawiam :)

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Taka jest prawda, kupuje się lizaka na zawsze i nagle zmieniacie na 15 dni sorry, ale to czyste zdzierstwo i złodziejstwo dobrze, że tutaj nie macie panowania, nie polecam nikomu gry na tym serwerze, admini lecą tylko na hajs, zmieniają wszystko jak popadnie, bossa na 170 naprawili po miesiącu gry za pare słów prawdy zbanowali mi ip, pozdro wszystkim nie grajcie tu, są lepsze serwery ziomy, widzimy się w grze pozdrawiam :)

W IS masz informacje o tym, że lizak jest na 15 dni, ale ok.. 

OQqSOv4.png

Opublikowano

Nom, jak sobie aktualizujesz is tak jak Ci pasuje to jest, pare dni temu nie było, nie polecam, serwer prowadzony przez idiotę

Edit. TYP MI ZACZĄŁ GROZIĆ BANEM NA MPC ZA PRAWDĘ HAHAHA xD pozdro serwer

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Nom, jak sobie aktualizujesz is tak jak Ci pasuje to jest, pare dni temu nie było, nie polecam, serwer prowadzony przez idiotę

Edit. TYP MI ZACZĄŁ GROZIĆ BANEM NA MPC ZA PRAWDĘ HAHAHA xD pozdro serwer

Za obrazę na mpc mój drogi kolego :P

"serwer prowadzony przez idiotę"

"Gdzie ten ban brudasie" etc;d

OQqSOv4.png

Opublikowano

A ja nie wiem kto prowadzi ten serwer :(, ale to na pewno złodziej !

2d0ns76.jpg

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Rekrutacja na Test Game Mastera została otwarta, zapraszamy! 

Opublikowano

To prawda że z lizakami zawalili sprawę, ale myślę że można to przeboleć :)  Ja tylko nie rozumiem ludzi, którym wystarczył jeden krzyk rozpaczy jakiegoś desperaty, uciekają z serwera... Serwer stoi, są nowi gracze, no ale co z tego jak ci z dłuższym stażem pouciekali.

Proponuję zainwestować w lepszą reklamę i po prostu nie zamykać serwera, bo lizaki i ppk można przeboleć, ale tyle czasu co po niektórzy poświęcili serwerowi to już nie bardzo.

Bugów praktycznie nie ma, a jeżeli takowy wystąpi to w momencie jest zgłaszany administracji i zostaje naprawiony.. Nic tylko grać i have fun :D Niedawno powstały dwie potężne gildie i obie liczą na wzrost liczby członków, jak i konkurencji :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Jak dla mnie serwer to kicz kompletny, za pierwszym razem napisałem na spokojnie pożegnanie na forum, umieściłem trochę prawdy i dostałem bana od razu a tam nikogo jeszcze nie obraziłem, czy też nie użyłem wulgaryzmów ;).

Nie grało się tak źle swego czasu, ale im się nie chce ogarniać żadnej reklamy, hajs leci więc jest ok, tak samo większość propozycji na forum jest negowana i uważana za niepotrzebne. Jest sporo lepszych propozycji, a na pewno serwerów z większa ilością graczy i z większym zaangażowaniem administracji.

2d0ns76.jpg

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Ktoś tu w ogóle gra? Więcej postów adminów niż graczy  :huh:

Czy wyznacznikiem gry na serwerze jest ilość postów pod prezentacja na mpc? Dat polisz onjon

OQqSOv4.png

Opublikowano
Czy wyznacznikiem gry na serwerze jest ilość postów pod prezentacja na mpc?

No pewnie że tak.

Jeżeli nie ma postów to znaczy że każdy ma wysrane w ten serwer i jest tak słaby że nie warto nawet napisać nic tutaj. 8S

#SkadTruta?

Heniek.

Opublikowano

No pewnie że tak.

Jeżeli nie ma postów to znaczy że każdy ma wysrane w ten serwer i jest tak słaby że nie warto nawet napisać nic tutaj. 8S

#SkadTruta?

To idź sobie spam gdzie indziej, a za tego antywarna report ;]

OQqSOv4.png

Opublikowano

Ludzie wbijajcie serwer musi się rozkręcić 

Dużo ludzi na wakacjach, gdzieś wyjechali, myślę, że pod koniec wakacji i od września gracze powrócą i przybędą nowi ;)

yLrWtP3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...