Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Verdea.pl [Dedyk] [Medium]

Gość 'Amber

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 257
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Póki co serwer wygląda ciekawie, oby tylko nadmiar eventów nie zniszczył gospodarki. 

Powodzenia. ;)

OX co Sobotę, reszta Eventów należy do mniejszych, także nadmiaru raczej nie będzie. 

No i Zuo to dość spory Evencik. : >

Opublikowano

Widzę spore zainteresowanie Haha! :D  xD

60 Osób przegląda temat a start dziś o 16. :)

Gratki Amber i D0MIK widzę będzie mniej osób niż na wcześniejszych odsłonach gdzie mieliście mieć 800+ po reklamach a z dnia na dzień liczba graczy spadała i zamknęliście serwery. :)

Wróżbita Maciej, będzie max 250 osób na starcie, nie powodzenia i szybkiego upadku i kolejnej reaktywacji. :)  B)

Może 100 kont jest haha do 16 będzie z 400 kont max z czego 250/300 zagra. :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

Widzę spore zainteresowanie Haha! :D  xD

60 Osób przegląda temat a start dziś o 16. :)

Gratki Amber i D0MIK widzę będzie mniej osób niż na wcześniejszych odsłonach gdzie mieliście mieć 800+ po reklamach a z dnia na dzień liczba graczy spadała i zamknęliście serwery. :)

Wróżbita Maciej, będzie max 250 osób na starcie, nie powodzenia i szybkiego upadku i kolejnej reaktywacji. :)  B)

Może 100 kont jest haha do 16 będzie z 400 kont max z czego 250/300 zagra. :)

Asfen, Ty masz jakąś manie prześladowczą? Co nie stworze tematu, to mi przychodzisz, no i dodajesz swoje pisiont groszy. Spamiłeś mi z 5-6 numerów na gg, podając się za ludzi z MPC. Jak to nie przynosiło skutku, to zacząłeś pisać również i tu na forum. Zaczyna mnie to poważnie przerażać. Psycholog, ew. psychiatra, bo to nienormalne, aby tak gnębić ludzi.  :ninja: 

PS. napiszę standardowo coś, co sprawia, że magicznie wylatujesz z tematu. Ja miałam jeden serwer - Verdea.pl, który stał ponad 8 miesięcy. W między czasie Ty miałeś 5-6. o.O Nie licząc tych przed i po Verdei. Także... 

Opublikowano

Asfen, Ty masz jakąś manie prześladowczą? Co nie stworze tematu, to mi przychodzisz, no i dodajesz swoje pisiont groszy. Spamiłeś mi z 5-6 numerów na gg, podając się za ludzi z MPC. Jak to nie przynosiło skutku, to zacząłeś pisać również i tu na forum. Zaczyna mnie to poważnie przerażać. Psycholog, ew. psychiatra, bo to nienormalne, aby tak gnębić ludzi.  :ninja: 

PS. napiszę standardowo coś, co sprawia, że magicznie wylatujesz z tematu. Ja miałam jeden serwer - Verdea.pl, który stał ponad 8 miesięcy. W między czasie Ty miałeś 5-6. o.O Nie licząc tych przed i po Verdei. Także... 

To po co robić Rework skoro jest takie lipne zainteresowanie?

Chyba widać że 3 stary już starczą na tych plikach nie? Nie wliczając Aliena 2/3 odsłony. :)

Tutaj tylko dodany Source i tyle.

Będzie 200 osób będzie spadać i po co startować tylko strata czasu, kasy, itd ja tylko mówię co myślę co nie.

Nie mów że będzie więcej niż 300 osób bo to widać, podaj ile jest kont przed startem obstawiam bd max 300/400. ;)

53594961070274399019.png

Opublikowano

Chyba widać że 3 stary już starczą na tych plikach nie? Nie wliczając Aliena 2/3 odsłony. :)

Będzie 200 osób będzie spadać i po co startować tylko strata czasu, kasy, itd ja tylko mówię co myślę co nie.

Nie mów że będzie więcej niż 300 osób bo to widać, podaj ile jest kont przed startem obstawiam bd max 300/400. ;)

Nie bawię się z wróżbitę, tak jak Ty w psychola prześladującego mnie. 

Ludzie z s1, s2 życzyli sobie pewnych zmian i ponownego startu, także dla nas to nie problem. 

Zmiany zaszły, więc czas na start. Sio do swojej zapowiedzi Tesorii, a nie siedzisz mi tu i bawisz się w wróżbitę. : )

Opublikowano

Pierwsze zauroczenie haha xD

Czekamy na start i wbijamy na pełnej!

Polecam.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

ahahahahahha skisłem xD I kto to mowi. Najwiekszy nieudacznik w branzy metin2

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Start o 16.00, czekamy i się bawimy :)

Zapraszamy wszystkich. Nie zagrasz, to się nie przekonasz, że warto :)

yLrWtP3.png

Opublikowano

Pseudo znawcy serwerów się znaleźli xD xD xD

Mała aktywność w temacie = serwer szybko pada

Mała aktywność na forum = serwer szybko pada

Na pierwszej odsłonie w najlepszym czasie było ponad 1k osób choć serwer nie był na source. Poczekajcie do startu, a nie oceniacie po reaktywacjach i ilości osób :x

Opublikowano

Bynajmniej serwer lepszy od Twojej Tesori Asfenie. ;)

Czy ja wiem czy lepszy na Tesorii grało 400/500+ osób. :)

Większość chwaliła serwera po za paroma bugami. :)

Godzina do startu będą tłumy aż wejdę sobie na start i się pośmieję z tego 3 Reworka Amber. :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

Godzina do startu będą tłumy aż wejdę sobie na start i się pośmieję z tego 3 Reworka Amber. :)

No a na verdea po 900

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

No a na verdea po 900

No na S1 S2 i teraz będzie mało ludu. :)

Kizio wiem że ich bronisz bo ich sponsorujesz logiczne to!  ^_^

Chyba że Agares nie wystartuję to może ktoś tutaj przejdzie. :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

Chodziło mi bardziej o wydawanie złotówek na grę. 

Ogółem, bez kuponków też łatwo się wybić, gdyż peta, kostium, czy wierzchowca można zdobyć bezpośrednio w grze.

po 150 lvlu, jezeli jest tak samo jak ostatnio ...

Nie polecam ale wbije poszukać bugów za złotówki

antywarn : skąd truta? 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Było 400/500 osób ale serwer to czysty gotowiec a teraz pierdolisz, że startują już 3 raz, a Ty ile gotowców wypuszczałeś? W dodatku oni nie są tak obsrani, że co serwer nicki zmieniają ;) 

Kiedy ts? Miał być o 15.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Było 400/500 osób ale serwer to czysty gotowiec a teraz pierdolisz, że startują już 3 raz, a Ty ile gotowców wypuszczałeś? W dodatku oni nie są tak obsrani, że co serwer nicki zmieniają ;)

Kiedy ts? Miał być o 15.

verdea.pl / ts3.verdea.pl / ts.verdea.pl

Opublikowano

Aktywność przeglądających zamiast wzrastać to się zniża no będą tłumy na starcie GZ!

No dobra Kilu ja tylko wyrażam swoja opinię, wiem że miałem w c**j serwerów itd. :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

Kiedy ts? Miał być o 15.

W trakcie tworzenia. :D

Opublikowano

Aktywność przeglądających zamiast wzrastać to się zniża no będą tłumy na starcie GZ!

Już chyba 4 raz, to piszesz. Naprawdę nie masz nic innego do roboty tylko ''wróżyć''  ?

Opublikowano

Już chyba 4 raz, to piszesz. Naprawdę nie masz nic innego do roboty tylko ''wróżyć''  ?

On nie wróży tylko ma poprostu ból dupy bo ma zapowiedź swojego chujowego serwerka

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Zainteresowanie serwera było małe wcześniej, co prawda ale poźniej było te 700/800, ale Domik i AMber musieli coś odyebać, mieli zapłacić plny za bugi mi zbanowali jedną gildie i w 2 dni się zrobiło im 200

po czym płakali że jutuberzy czasu na reklamę nie mają :P

Powodzenia, nie polecam i szukam bugów na pienionszki 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Zainteresowanie serwera było małe wcześniej, co prawda ale poźniej było te 700/800, ale Domik i AMber musieli coś odyebać, mieli zapłacić plny za bugi mi zbanowali jedną gildie i w 2 dni się zrobiło im 200

po czym płakali że jutuberzy czasu na reklamę nie mają :P

Powodzenia, nie polecam i szukam bugów na pienionszki 

Dowody ? pisać to każdy potrafi, ale dowodów to już brak :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...