Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Verdea.pl [Dedyk] [Medium]

Gość 'Amber

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 257
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znów odgrzewacie tego swojego kotleta?

Po aktywności w prezentacji wnioskuje 200 online max.

@@@@@@

+ ile max kd?

Opublikowano

Takie kolejne odgrzewanie kotleta jest nie dobre, nie polecam. ; )

Znów odgrzewacie tego swojego kotleta?

Po aktywności w prezentacji wnioskuje 200 online max.

@@@@@@

+ ile max kd?

Śmieszy mnie tekst typu "Odgrzewanie kotleta"

Ludzie chceli rzeczy które zostały dodane więc daliśmy im to i startujemy ostatni raz, jeśli teraz gracze odejdą damy sobie spokój z tym serwerem. ;)

Ps, lubie zjeść śniadanie bo kto zje śniadanie temu pan Bóg daje, a kotlety so dobre.

OQqSOv4.png

Opublikowano

Serwer zapowiada się dość ciekawie, wbije na start i może na dłużej, lecz jeśli z reklamą ma być tak jak teraz to 3/4 ludzi podziękuje za grę bo nawet z kim o spota nie bedzie się bić.

O której start?

Skąd broń 75?

Macie jakiegoś ts?

Kiedy reje on?

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Serwer zapowiada się dość ciekawie, wbije na start i może na dłużej, lecz jeśli z reklamą ma być tak jak teraz to 3/4 ludzi podziękuje za grę bo nawet z kim o spota nie bedzie się bić.

O której start?

Skąd broń 75?

Macie jakiegoś ts?

Kiedy reje on?

1. Start 16:00

2. Boss'y z groty av1 i av2, riper

3. Tak, chwilowo jest niedostępny.

4. Prawdopodobnie godzinę  +/- przed startem

Opublikowano

O której start?

Skąd broń 75?

Macie jakiegoś ts?

Kiedy reje on?

Został rozesłany mailing na skale 900k ~ emaili z metina, wysyłka bedzie trwała około 3 dni, na tą chwilę wysłanych zostało około 100k emali.

Dedyki cały czas pracują, promowanie na facebooku również.

Nie mamy zamiaru brać youtuberów którzy mają jednakowe suby bo prowadzą kółko wzajemnej adoracji na YT, następnie nagrają 2 odcinki po czym pojda na inny serwer a ludzie za nimi.

16.00 Start

Broń z ripa, wiedźmy, generała

Ts będzie w południe

Reje 1/2h przed startem.

OQqSOv4.png

Opublikowano

Śmieszy mnie tekst typu "Odgrzewanie kotleta"

Ludzie chceli rzeczy które zostały dodane więc daliśmy im to i startujemy ostatni raz, jeśli teraz gracze odejdą damy sobie spokój z tym serwerem. ;)

Ps, lubie zjeść śniadanie bo kto zje śniadanie temu pan Bóg daje, a kotlety so dobre

A mnie śmieszy tekst typu "startujemy ostatni raz" - wiele razy taką bajeczkę się słyszało i co? I nic nie było, v100 zaraz będzie i powiesz, że ostatni raz? Oszukujesz chyba samego siebie.

201dzc.png

Opublikowano

Kur*a znowu z tym Gównem startujecie? Rework nr 3? 

Został rozesłany mailing na skale 900k ~ emaili z metina, wysyłka bedzie trwała około 3 dni, na tą chwilę wysłanych zostało około 100k emali.

Nie mamy zamiaru brać youtuberów którzy mają jednakowe suby bo prowadzą kółko wzajemnej adoracji na YT, następnie nagrają 2 odcinki po czym pojda na inny serwer a ludzie za nimi.

16.00 Start

Ts będzie w południe

Reje 1/2h przed startem.

I precz mi z tym Mailem. NIE SPAMUJ MI WIĘCEJ PAJACU.

Opublikowano

A mnie śmieszy tekst typu "startujemy ostatni raz" - wiele razy taką bajeczkę się słyszało i co? I nic nie było, v100 zaraz będzie i powiesz, że ostatni raz? Oszukujesz chyba samego siebie.

Idź już sobie bo tu nic ciekawego nie wnosisz to, że słyszałeś to i tamto lata mi daleko ;p żegnam.

Kur*a znowu z tym Gównem startujecie? Rework nr 3? 

I precz mi z tym Mailem. NIE SPAMUJ MI WIĘCEJ PAJACU.

Doszedł Ci email? Cieszymy się ze skuteczności :D

OQqSOv4.png

Opublikowano

16.00 Start

Ts będzie w południe

Reje 1/2h przed startem.

Gorszego podejścia to chyba jeszcze nie widziałem.

Jaka serwer ma przyszłość bez reklamy? Mówisz w skrócie "Jebac YouTuberów" - a to oni są odpowiedzialni za reklamę i bez nich serwe ma po 50 online z wiatrem do 300.

Twoja reklama polega na spamowaniu meilami do 900k osób, żeby rejestrowali się na Verdeii z czego 1/4 meila jest wymarła, druga połowa nie wchodzi na meile codziennie więc mogą wbić nawet miesiąc po starcie, 3 część nie gra w metina  więc +/- wbije może 100 osób, meil jako reklama bardziej irytuje niż reklamuje serwer i jest to dowodem, że administracja nie ma $ na porządną reklamę.

Skoro mówisz, że nie masz zamiaru brać youtuberów którzy mają jednakowe suby bo prowadzą kółko wzajemnej adoracji na YT to napisz do jednego youtubera a nie do 10 którzy maja tą samą liczbę widzów, jeden w takim razie wystarczy żeby reszta za nim poszła - z Twojej wypowiedzi to wnioskuje.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Gorszego podejścia to chyba jeszcze nie widziałem.

Jaka serwer ma przyszłość bez reklamy? Mówisz w skrócie "Jebac YouTuberów" - a to oni są odpowiedzialni za reklamę i bez nich serwe ma po 50 online z wiatrem do 300.

Twoja reklama polega na spamowaniu meilami do 900k osób, żeby rejestrowali się na Verdeii z czego 1/4 meila jest wymarła, druga połowa nie wchodzi na meile codziennie więc mogą wbić nawet miesiąc po starcie, 3 część nie gra w metina  więc +/- wbije może 100 osób, meil jako reklama bardziej irytuje niż reklamuje serwer i jest to dowodem, że administracja nie ma $ na porządną reklamę.

Skoro mówisz, że nie masz zamiaru brać youtuberów którzy mają jednakowe suby bo prowadzą kółko wzajemnej adoracji na YT to napisz do jednego youtubera a nie do 10 którzy maja tą samą liczbę widzów, jeden w takim razie wystarczy żeby reszta za nim poszła - z Twojej wypowiedzi to wnioskuje.

Youtubera z największą ilością subów z Metina akualnie nie potrafię wybrać

Jedyne osoby które sa dla mnie godną relamą to NoPerfect oraz Wallander.

Nie mam zamiaru placic 600zł w błoto, taka prawda.

Poczekaj az reszta administratorów przejrzy na oczy następnie zobaczysz upadek polskieg metinowskieg yt. ;)

OQqSOv4.png

Opublikowano

Poczekaj az reszta administratorów przejrzy na oczy następnie zobaczysz upadek polskieg metinowskieg yt. ;)

Jak na razie on się bardzo dobrze rozwija :) Jakoś wątpię, żeby upadł. 

Chcesz brać serie u Wallandera? On nagra serie tylko i wyłącznie jak serwer stoi jakiś czas a po drugie on za serie bierze więcej niż przeciętny polak wypłaty.

NoPerfect - chcesz, żeby nagrał Ci Metin2 na modach i udostępnił wh? 

Jedyną osobą godną polecenia jest DIIIM2 ;) Może jeszcze Zabq'a by się gdzieś wcisnęło. 

Wystartujesz ze 100 osobami z wiatrem bo nie dosć, że ten sam dzień + ta sama godzina startu co Agares ;) A oni mają reklamę u YT, ale przecież u Ciebie więcej ludzi będzie bo reklama na yt to głupota i wolisz wysyłac 900k meili. 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Idź już sobie bo tu nic ciekawego nie wnosisz to, że słyszałeś to i tamto lata mi daleko ;p żegnam.

Doszedł Ci email? Cieszymy się ze skuteczności :D

Śmieszny jesteś.. jesteś skończonym zerem zobaczysz 100 osób online Pajacu i ci uśmiech z mordy ochlapanie <3 Kiedy następny Rework? :*

Opublikowano

Chcesz brać serie u Wallandera? On nagra serie tylko i wyłącznie jak serwer stoi jakiś czas a po drugie on za serie bierze więcej niż przeciętny polak wypłaty.

Jedyną osobą godną polecenia jest DIIIM2 ;) Może jeszcze Zabq'a by się gdzieś wcisnęło. 

Wystartujesz ze 100 osobami z wiatrem bo nie dosć, że ten sam dzień + ta sama godzina startu co Agares ;) A oni mają reklamę u YT, ale przecież u Ciebie więcej ludzi będzie bo reklama na yt to głupota i wolisz wysyłac 900k meili. 

Cieszy mni Twoja opinia, lecz wole wydać na Wallandera niż 50 random yt ;p

Perfect nigdy mi nic takego nie zrobił, btw troszke mózgu i injecty wh idzie zblokować w src.

Dariusz ma mniejsza aktywnośc niż NoPerfect.

OQqSOv4.png

Opublikowano

Props :)

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Dziwne, bo z tego co widziałem to Wallander nagrywał z dwóch serwerów nowych Zakrei i Thorii, więc nie pisz, że nagrywa starsze serwery.

Perfect  udostępnił kiedyś WH ? on sprawdza zabezpieczenia serwera i szybkość reakcji administracji. Nie widziałem jeszcze, żeby udostępnił WH, ani jakiś inny hack.

Opublikowano

Dziwne, bo z tego co widziałem to Wallander nagrywał z dwóch serwerów nowych Zakrei i Thorii, więc nie pisz, że nagrywa starsze serwery.

Perfect  udostępnił kiedyś WH ? on sprawdza zabezpieczenia serwera i szybkość reakcji administracji. Nie widziałem jeszcze, żeby udostępnił WH, ani jakiś inny hack.

Mapet nie każdemu da się to przetłumaczyć, dla mnie props za serie no perffecta z tym metin na modach.

Serwery same sobie są winne ze nie zabezpieczają się przed tym a potem gracze widzą, że wh działa i szukają.

OQqSOv4.png

Opublikowano

Mapet nie każdemu da się to przetłumaczyć, dla mnie props za serie no perffecta z tym metin na modach.

Serwery same sobie są winne ze nie zabezpieczają się przed tym a potem gracze widzą, że wh działa i szukają.

Jeśli ten serwer ma takie same pliki jak poprzednie wersje to lepiej nie pisz, że inne serwery sa sobie winne, że nie zabezpieczają się przed wh, bo Twój serwer też nie jest zabezpieczony :> 

Chcesz link na pw? 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Jeśli ten serwer ma takie same pliki jak poprzednie wersje to lepiej nie pisz, że inne serwery sa sobie winne, że nie zabezpieczają się przed wh, bo Twój serwer też nie jest zabezpieczony :> 

Chcesz link na pw?

A skąd wiesz czy serwer nie ma nowej binki np?

Nowego src?:P

Poczekamy na start, bedzie wh to się zablokuje inject ;)

OQqSOv4.png

Opublikowano

A skąd wiesz czy serwer nie ma nowej binki np?

Nowego src? :P

Poczekamy na start, bedzie wh to się zablokuje inject ;)

Trzeba było bety nie wypuszczać. ;)

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Trzeba było bety nie wypuszczać. ;)

Wasz client nie był po update.;)

Po spatchowaniu gry przed startem zostanie troszkę zmienione.

OQqSOv4.png

Opublikowano

Wasz client nie był po update. ;)

Po spatchowaniu gry przed startem zostanie troszkę zmienione.

Mam taka nadzieję :) 

Widzimy sie na starcie.

PS. Już jest południe, mby ts? :>

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Mam taka nadzieję :)

Widzimy sie na starcie.

PS. Już jest południe, mby ts? :>

Ts około 15 :P

Trzeba wszystko na nim porobić.;)

OQqSOv4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...