Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Body 78 DT bez buffa? Mapki?

xPrzeMoxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w zwiaku z dropem pilek za pare dni podjelem decyzje aby skompletowac EQ pod dt na bodziaka 78, niestety buffa nie posiadam, wiec sie zastanawiam czy warto, i czy dam rade w dt, a dokladnie na mapkach, ponizej opisze swoje eq:

Zatruty miecz +9 sr33 20 dt 5 omdlenie kd +4

Stalka +7 2k pz 10 strzaly kd +4

Buty ognistego ptaka 1.5k pz 10 strzaly 10 kryt 8 szybkosc ataku

Ebo +9 20 dt 10 strzaly

Srebrna +9 20 dt

Sokol +9 20 dt, reszta malo wazna (nno itd)

zloty naszyjnik +9 1k pz 10 kryt (wbudowane 10 na strzaly)

zelak +9 20 dt.

Do tego mam stroj 1.5k pz 15 strzaly 3 do pz, oraz czepek 20dt 5 otrucie.

Mysle ze w obrazeniach dam rade, ale czy jest w stanie bodziak przetrwac nie padajac?

@PS, poprzednim razem nie bralem udzialu w evencie z pilkami, sa moze jakies lepsze miejsca? ( oczywiscie rekawice bede mial)

Zanim napiszecie "idz sprawdz" prosze o opinie, poniewaz paru itemkow (ebo i zelka) mi brakuje,i  zastanawiam sie czy warto dokupic.

Dziekuje za odp.

1364672805-U250359.png

Opublikowano

Na v3 można iść ale nie wiem czy dałbyś tam radę. Ew 2-3lvl z eq+6 na m1 lub ok. 15 na dzikusy i piłki dobrze lecą. ja w zeszłym roku sporo zarobiłem siedząc w m1. ;p na 78lvl raczej tylko DT albo v3. DT raczej lepiej, bo do v2/v3 Polecą 90lvl+ dropami i będą sobie pilnować tam. ;p

Opublikowano

Na v3 można iść ale nie wiem czy dałbyś tam radę. Ew 2-3lvl z eq+6 na m1 lub ok. 15 na dzikusy i piłki dobrze lecą. ja w zeszłym roku sporo zarobiłem siedząc w m1. ;p na 78lvl raczej tylko DT albo v3. DT raczej lepiej, bo do v2/v3 Polecą 90lvl+ dropami i będą sobie pilnować tam. ;p

Przez brak buffa mysle ze nikle szanse mam w v3, bo do dt chociaz bony mozna miec, a do v3 nic

1364672805-U250359.png

Opublikowano

Przez brak buffa mysle ze nikle szanse mam w v3, bo do dt chociaz bony mozna miec, a do v3 nic

Zależy na jakim serwerze grasz. Jeśli na Etolinie to mógłbym Ci buffać. Odstąpić nie odstąpie konta, bo na tym samym koncie gram na Negrosie. ;d V3 i DT to myśle najlepsze miejsce. DT ma taki plus, że zawsze będzie wolny spot i nikt Ci nie wbije i nie zacznie ksuć. :P Ponoć w lesie też ładnie lecą na tym lvl (w zwykłym tam przed wejściem do red) ale nie sprawdzałem tego osobiście.

Opublikowano

Zależy na jakim serwerze grasz. Jeśli na Etolinie to mógłbym Ci buffać. Odstąpić nie odstąpie konta, bo na tym samym koncie gram na Negrosie. ;d V3 i DT to myśle najlepsze miejsce. DT ma taki plus, że zawsze będzie wolny spot i nikt Ci nie wbije i nie zacznie ksuć. :P Ponoć w lesie też ładnie lecą na tym lvl (w zwykłym tam przed wejściem do red) ale nie sprawdzałem tego osobiście.

wiesz moze czy na mapkach ludzie dropia z mobkow z metka czy ogolnie mobach z dt?

1364672805-U250359.png

Opublikowano

kup ebo i zelka 20 dt i bedziesz miec 100dt. takze ladnie bedziesz hitać, bez problemu !

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...