Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

To już jest koniec,nie ma już nic [DIVINEWORLD] Krytyk, dnia 25 Cze 2015 - 00:33, napisał: Czy Ty przypadkiem nie zostałeś zbanowany? bo jak widzę Two

itzPROGAMERz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy Ty przypadkiem nie zostałeś zbanowany? bo jak widzę Twoje mądrości na temat czystej gry to aż śmiać mi się chce w monitor. mam nadzieję, że zostaniesz zbanowany na wszystkie konta powiązane z tym i nie odzyskasz swojego eq dzięki tak zwanym "układom" pozdrawiam życzę miłej gry od nowa.

https://www.youtube.com/watch?v=lRs5hVARFfw

zostałem,tak zostałem smile.png chciałem zobaczyć jak to jest,ale ja się przyznaje smile.png szczerze mowiac nie czuję się żebym stał się k***a przez to jakimś diabłem smile.png) ARGIN sam mnie zbanował i nie mam nic mu za złe,korzystalem wiec wiem na co sie godze smile.png 
93517300197957491051.png

A skoro tak się śmiejesz to co powiesz na to:  49566652491368263276.png

dalej Ci k***a do śmiechu że jedna wielka korupcja na Divine jest?Dalej Ci jest do śmiechu że za 30zł możesz kupić w is ulepki i zrobić całe eq?Że śmieją się z nas wszystkich że serwer easy a lecimy na isie?
aktualnie wywołuje gównoburze..
wyrzucenie Argina z teamu to był najgorszy błąd,w sumie już wyjebka na ten divine bo skoro ludzie dostaja bana za to ze maja za maly lv na mapke A BRAT ADMINA NIE DOSTANIE BO TO W KOŃCU BRAT ADMINA to gdzie ta sprawiedliwość? smile.png)
Ze wzgledu na to ze pewnie wylapie bana na wszystko to nie będę skromny,będę kontynuował temat na mpc+wrzucam pliki divine na mpc możecie od dziś sobie sami postawić DivineWorld :-)
Powodzenia smile.png

TEMAT:http://forum.divineworld.eu/topic/1132-dziwne-zachowanie-administracji-szok/?p=9921

PLIKI SERWEROWE: http://www.mpcforum.pl/topic/1430964-divineworld-s2/

moze lajk za pliki? :)

@mozna edytowac nazwe temate od "Krytyk....." 

Opublikowano

­Propsy dla lajka za wyjebanie argina, bardzo dobrze zrobił.

co w tym dobrego?Jedyny admin z ktorym dalo sie pogadac jak z czlowiekiem nie z metinowcem+lajk z tego co wiem opierdala sie tylko,argin forum/ts3 louche pliki,lajk pliki kupil i oczywiscie sponsor-teraz ciezko mu wejsc na serwer NIE WSPOMINAJAC K***A O ALIBABIE JEGO BRACIE KTORY CISNAL NA WH-DOSTAŁ BANA A BRAT (LAJK GO UNBANOWAŁ) -NA FORUM NAPISAL ZE PRZECIEZ KORZYSTAJA Z TEGO SAMEGO PC I NIE MOZLIWE JEST ZEBY MIAŁ WH-cieeeekawe :)

Opublikowano

­

co w tym dobrego?Jedyny admin z ktorym dalo sie pogadac jak z czlowiekiem nie z metinowcem+lajk z tego co wiem opierdala sie tylko,argin forum/ts3 louche pliki,lajk pliki kupil i oczywiscie sponsor-teraz ciezko mu wejsc na serwer NIE WSPOMINAJAC K***A O ALIBABIE JEGO BRACIE KTORY CISNAL NA WH-DOSTAŁ BANA A BRAT (LAJK GO UNBANOWAŁ) -NA FORUM NAPISAL ZE PRZECIEZ KORZYSTAJA Z TEGO SAMEGO PC I NIE MOZLIWE JEST ZEBY MIAŁ WH-cieeeekawe :)

Odbanował brata, no straszne. A co ma własnemu bratu zabraniać grać na serwerze?

Opublikowano

­

Odbanował brata, no straszne. A co ma własnemu bratu zabraniać grać na serwerze?

Ty czekaj,zaraz,zaraz a brat to nie gracz?harnaś,kumaty jesteś proszę,bądź obiektywny-zaszkodził tym tylko dla serwera,szczerze to mogł zbanować te konto/j**** je-dać mu nowe-albo niech jeszcze raz wbija i pozwoliłby mu przerzucić eq-a odbanując swojego brata nie zmieniajac nicku tylko plec-a brat tego nie potrafi docenić bo jak chu jem był to dalej jest tylko że już wh nie ma-gdzie sprawiedliwość?Nie mogł jeszcze raz 250wbić bo co?bo brat admina no prosze Cie...

Opublikowano

k***a mać człowieku nawet nie wiesz za co został wyjebany więc się zamknij, wyleciał za to że odjebał maniane, propsuje louche

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

k***a mać człowieku nawet nie wiesz za co został wyjebany więc się zamknij, wyleciał za to że odjebał maniane, propsuje louche

­

z tego co wiem to zostal po prostu wyrzucony bo lajkowi nie odpowiadał,grzeczniej moze....

@itzPROGAMERz, w 25 Cze 2015 - 09:20, powiedział:

snapback.png

co w tym dobrego?Jedyny admin z ktorym dalo sie pogadac jak z czlowiekiem nie z metinowcem+lajk z tego co wiem opierdala sie tylko,argin forum/ts3 louche pliki,lajk pliki kupil i oczywiscie sponsor-teraz ciezko mu wejsc na serwer NIE WSPOMINAJAC K***A O ALIBABIE JEGO BRACIE KTORY CISNAL NA WH-DOSTAŁ BANA A BRAT (LAJK GO UNBANOWAŁ) -NA FORUM NAPISAL ZE PRZECIEZ KORZYSTAJA Z TEGO SAMEGO PC I NIE MOZLIWE JEST ZEBY MIAŁ WH-cieeeekawe  :)

+ tu jest o ALIBABIE a nie o Arginie wiec o co spina?

Opublikowano

z tego co wiem to zostal po prostu wyrzucony bo lajkowi nie odpowiadał,grzeczniej moze....

@itzPROGAMERz, w 25 Cze 2015 - 09:20, powiedział:

snapback.png

+ tu jest o ALIBABIE a nie o Arginie wiec o co spina?

o to że próbujesz udupić serwer nie znając sytuacji, gówno powinno cię obchodzić kto został odbanowany a kto nie, ich serwer = ich sprawa, jeśli myślisz że na żadnym serwerze nie ma faworyzacji to jesteś w błędzie

zamknij temat i się nie pogrążaj

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

o to że próbujesz udupić serwer nie znając sytuacji, gówno powinno cię obchodzić kto został odbanowany a kto nie, ich serwer = ich sprawa, jeśli myślisz że na żadnym serwerze nie ma faworyzacji to jesteś w błędzie

zamknij temat i się nie pogrążaj

­

moja sprawa-gówno Cię to też obchodzi :) 

ich serwer?niech sobie sami grają,ja tylko pomagam graczom uświadamiając im że ten serwer to korupcja i dno więc o co Ci chodzi?Wolność słowa misiu :) 

w dupie to mam szczerze,gram na divine nie na innym-znaczy juz na zadnym :))

+aktualnie tylko Ty sie pograzasz,robie wszystko na co mam argumenty wiec w czym widzisz problem?ze lepszy nie jestes?smutne to :'( 

Opublikowano

­

Ty czekaj,zaraz,zaraz a brat to nie gracz?harnaś,kumaty jesteś proszę,bądź obiektywny-zaszkodził tym tylko dla serwera,szczerze to mogł zbanować te konto/j**** je-dać mu nowe-albo niech jeszcze raz wbija i pozwoliłby mu przerzucić eq-a odbanując swojego brata nie zmieniajac nicku tylko plec-a brat tego nie potrafi docenić bo jak chu jem był to dalej jest tylko że już wh nie ma-gdzie sprawiedliwość?Nie mogł jeszcze raz 250wbić bo co?bo brat admina no prosze Cie...

Jestem obiektywny bo nie znam za dobrze administracji z serwerem też nie mam nic wspólnego. Po prostu uważam za skurwysyństwo takie działania na serwerach jak banowanie swoich kumpli/bliskich lub brania od nich hajs za SM. Ewentualnie mógł go ostrzec, by na wh nie grał, jeżeli nic z tym nie zrobił to jego problem i serwer na tym ucierpi. 

Opublikowano

­

Jestem obiektywny bo nie znam za dobrze administracji z serwerem też nie mam nic wspólnego. Po prostu uważam za skurwysyństwo takie działania na serwerach jak banowanie swoich kumpli/bliskich lub brania od nich hajs za SM. Ewentualnie mógł go ostrzec, by na wh nie grał, jeżeli nic z tym nie zrobił to jego problem i serwer na tym ucierpi. 

propsik-jestem tego samego zdania,nie sorry byłbym tylko wiesz jak było: jeden z adminów zbanował go a HEADADMIN go odbanował-zapytany na forum dlaczego to zrobił,-odpowiedzial ze to nie mozliwe,-tak,tak aplauz....moja kamera oszukuje :'( 

Tak czy siak jak juz odbanowal go to chociaz mogl mu nick zmienic albo cos,tak czy siak jednak dzieki za subiektywizm! :) 

Opublikowano

Ale to jest nie możliwe że on ma wh skoro siedzimy na jednym kompie i na jednym gramy cliencie, więc nie wiem gdzie wy uchwyciliście WH ale Brawo wszystkim.

Zresztą wyjaśnijcie mi.. Jak on mógł grać na WH skoro on nie potrafi tego wh zrobić.. ludzie z mojej okolicy ciupią na wh jak ja im zrobie bo nie potrafią (w tym i on). Zbanowałem go wczoraj dla świętego spokoju.

­

@itzPROGAMERz czekam na dalsze oskarżenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...