Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za co łatwo dostać bana za kamer moda

szwinguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za co łatwo dostać bana na metin2.pl? Jak uniknąć bana go używając moda? Czekam na porady, chodzi mi o każdą opcję, m.in:

-wykrywacz gm,

-fishbot,

-exp bot itd..

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

czytałem to 4 razy i stwierdzam że c*****o składasz zdania

domyślam się że chodziło Ci o to jak zmniejszyć szanse na dostanie bana

jeśli tak to muszę Cię zmartwić iż nie ma takiego sposobu

wszystko zapisuje się w logach więc 75% boterów po jakimś czasie dostaje bana

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Według mnie najszybciej dostaniesz bana za fishbota, jeśli będziesz nim długo łowił lub nie będziesz pilnował konta i odpisywał GM'owi itd. Ale jeśli chcesz sobie sporadycznie godzinke, dwie na fish bociku połowić i pilnować konta to nie powinno być problemów, za exp bota i pelerynki może być problem jak ktoś podkabluje lub GM znajdzie, ale ogólnie wbrew pozorom dostać bana nie jest tak łatwo ;) Najszybciej dostaniesz jak na bocie postać zostawisz na kilka h, ban praktycznie pewny.

Opublikowano

Według mnie najszybciej dostaniesz bana za fishbota, jeśli będziesz nim długo łowił lub nie będziesz pilnował konta i odpisywał GM'owi itd. Ale jeśli chcesz sobie sporadycznie godzinke, dwie na fish bociku połowić i pilnować konta to nie powinno być problemów, za exp bota i pelerynki może być problem jak ktoś podkabluje lub GM znajdzie, ale ogólnie wbrew pozorom dostać bana nie jest tak łatwo ;) Najszybciej dostaniesz jak na bocie postać zostawisz na kilka h, ban praktycznie pewny.

Nie wiem czy to prawda ale jakiś czas temu został wprowadzony limit łowienia (w godzinach) ryb i po jego przekroczeniu postać zostaje automatycznie zbanowana.

Opublikowano

Za fishbota bana praktycznie zaraz dostaniesz , za inne hacki raczej nie jeżeli będziesz się dobrze kryć. Wiadomo nie używaj speedhacka itp w pobliżu innych graczy. Jedynym hackiem jakiego możesz używać bez obaw to mobberhack, autopick i autopot.

Opublikowano

Gram ponad 4 lata na modzie, tylko raz dostałem bana na dropku (przebiegłem na sh obok GM,a i nie miałem opcji wykrywania )

Nie dostaniesz bana jeżeli grając na modzie będziesz myślał 

Opublikowano

Proszę o link do informacji gdzie jest napisane, że można ryby łapać max 4 godziny bo inaczej ban automatyczny.

Opublikowano

Fish bot hmm moim zdaniem nie warto go uzywac chyba ze bedziesz spogladal co jakis czas na gre.  Jesli chodzi o reszte hakow to  nie uzywaj jakos chamsko tych hakow tylko tak zeby wygladalo jakbys byl normalnym graczem

u1lc.png
Opublikowano

Fish bot hmm moim zdaniem nie warto go uzywac chyba ze bedziesz spogladal co jakis czas na gre.  Jesli chodzi o reszte hakow to  nie uzywaj jakos chamsko tych hakow tylko tak zeby wygladalo jakbys byl normalnym graczem

Zaglądanie na gre na fishbocie nic nie da, ponieważ i tak albo autobatycznie bana zarobi, albo wynajdą to w logach (sam tak dostałem kilka razy, najczęściej podczas przerwy technicznej. np. w poniedziałek łowiłem na fb, później grałem normalnie bez niczego, w czwartek przed przerwą również grałem i po przerwie już konto zbanowane. ;p)

Opublikowano

Chodziło mi za używanie jakich funkcji najszybciej wyrwę bana. ;)

Co do 4h łowienia gówno prawda, siedziałem na dwóch kontach od 0:00 do 5:00, potem cały dzień noi w sumie dostałem na konto które stało w m2 jinno a główne które stało w m2 chunjo nie dostało więc wniosek sam się nasuwa, najlepiej bocić w żółtych.. Trzeba też uważać na ilość małży, bo z automatu ostatnio dostałem bana jak miałem na jednej postaci 20 małży.. Lepiej sprzedawać rybki i zmieniać ciągle postacie, i nie stać w godzinach szczytu, w sumie standard.. ;)

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...