Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tevia.pl

Łuczniki  

203 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy łuczniki mają podchodzić pod konia ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda że start dopiero 3 lipca ;/ ale będę czekać!

@topic zmiana umiej. do którego lvl?

Do 30 ;p, być może będzie jeszcze zwój zmiany profesji w IS ale jeszcze nie podjęliśmy decyzji w tej kwestii.

R9NMs7b.png

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak z "SMyczą" Rzuca w pvp? dla mnie to jest żenujące :)

Jestem ciekaw czy na tym też będą przekręty jak na Ish**.pl :)

Jak itemshop, Znów dodałeś drogie itemsy milion petów pasów itd za drogie hajsy?;)

Powodzenia

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Gra się sympatycznie. Serwer idealnie ustawiony pod dobry exp i następnie pvp.

Z tego co narazie wiadomo, IS będzie w miarę tani. ;)

Na kij wy się napinacie? :D

Zapraszam do gry! Dziś jeszcze trwa beta do północy ;)

#DreamVAC

Opublikowano

@Mighty

Zdziwisz się, bo pety są za free a pasy z questów - gdybys czytal prezke to bys wiedzial. Jesli zamierzasz tylko hejtowac bez znajomosci serwera to wyjdz z tego tematu.

@1361622928-U485574.pngDreamVAC

Beta jest dzis do 17/18 ;)

R9NMs7b.png

Opublikowano

Naprawde konkretny serwer. :D

Zapraszam na forum i na teamspeaka serwera.

Jeśli ktoś ma ochotę grać w zgranym teamie, to wbijajcie do mojej gildii. 

Chcesz dołączyć? Napisz mi PW na MPC lub na forum serwera.

@PafloBM

Zwojów SM nie dropi  xD

Opublikowano

Można wiedzieć u kogo reklama serwer epicki ale małe zainteresowanie tu na forum :P

Pliss nie dodawajcie żadnej zmiany skilli tydzień po starcie 70% serwera to będą BMy z max lvlami :P

Ta ostatnia zbr dla woja będzie zmieniona bo wygląda ujowo xD

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Można wiedzieć u kogo reklama serwer epicki ale małe zainteresowanie tu na forum :P

Pliss nie dodawajcie żadnej zmiany skilli tydzień po starcie 70% serwera to będą BMy z max lvlami :P

Ta ostatnia zbr dla woja będzie zmieniona bo wygląda ujowo xD

Nad zmianą zbrojek pomyślimy, ale na tym poziomie pewnie wszyscy będą mieli kostiumy więc...

Zainteresowanie małe bo jeszcze dużo do startu zostało ;p reklama będzie na youtube - spokojnie!

Do tego reklama na fanpage metin2list a tam dużo like ;)

PS: Ja wiem czy tutaj małe zainteresowanie - 4328 wyświetleń tematu a jeszcze mamy 4 dni do startu :)

R9NMs7b.png

Opublikowano

Powiem krotko i od serca. Rozjebiecie rynek ! Wyprzecie tym serwerem wszystkie pandory niepandory . Mysle ze 2k osob na starcie to minimum na tak genialny serwer i taką osobe jaka jest wlasciciel . ! Serdzecznie polecam i wbijamy !

PS : Bardzo prosze o zmiane zbrojek tych ostatnich . Mozna wiedziec + ile KD i ile daja? Chodzi o wita potwora i klasy ;d

Opublikowano

Powiem krotko i od serca. Rozjebiecie rynek ! Wyprzecie tym serwerem wszystkie pandory niepandory . Mysle ze 2k osob na starcie to minimum na tak genialny serwer i taką osobe jaka jest wlasciciel . ! Serdzecznie polecam i wbijamy !

PS : Bardzo prosze o zmiane zbrojek tych ostatnich . Mozna wiedziec + ile KD i ile daja? Chodzi o wita potwora i klasy ;d

klasowe 35

wita 3-5 nie pamietam

potwora 25

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Dziękuje za tak miłe słowa ale na nie nie zasługuje ;) Oby było jednak tak jak piszesz ^^

R9NMs7b.png

Opublikowano

Nad zmianą zbrojek pomyślimy, ale na tym poziomie pewnie wszyscy będą mieli kostiumy więc...

Zainteresowanie małe bo jeszcze dużo do startu zostało ;p reklama będzie na youtube - spokojnie!

Do tego reklama na fanpage metin2list a tam dużo like ;)

PS: Ja wiem czy tutaj małe zainteresowanie - 4328 wyświetleń tematu a jeszcze mamy 4 dni do startu :)

No właśnie 4k wyświetleń tematu. Jeśli temat ma tyle wyświetleń to graczy jest 100 max. 30k wyświetleń jakieś 1k graczy. Jak w temacie jest 100k+ wyświetleń graczy jest 1500-2000 online spokojnie. Już trochę jestem na tym forum i tak jest jak pisze :P 

Ninją/Bm ogarne spoty w v2 i na innych mapach bez buffa ?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

No właśnie 4k wyświetleń tematu. Jeśli temat ma tyle wyświetleń to graczy jest 100 max. 30k wyświetleń jakieś 1k graczy. Jak w temacie jest 100k+ wyświetleń graczy jest 1500-2000 online spokojnie. Już trochę jestem na tym forum i tak jest jak pisze :P

Ninją/Bm ogarne spoty w v2 i na innych mapach bez buffa ?

Ogarniesz bo to Medium/Easy i mobki w v2 zostały osłabione ;)

A o reklamę się nie martw - pożyjemy zobaczymy.

R9NMs7b.png

Opublikowano

Polecam bo Administracja ;) serwerek taki przyjemny na wakacje, chyba się przyjmie.

Opublikowano

Drodzy gracze!

Dziś beta dobiegła końca. Dziękujemy serdecznie wszystkim, którzy zdecydowali się wziąć w niej udział. Dzięki Wam udało się naprawić wiele istotnych błędów. Aktualnie pracujemy nad wdrażaniem propozycji, które zostały zamieszczone na naszym forum. Oficjalny client pojawi się najpóźniej w Czwartek. Beta testerzy nie muszą pobierać nowego Clienta - wystarczy, że przed startem uruchomią patcher. Od jutra będzie można zaobserwować wzrost działań reklamowych związanych z naszym serwerem. Warto, też polubić naszego fanpage bo od jutra będzie się na nim sporo działo. Dziękujemy, że znaleźliście czas aby pomóc nam uczynić ten serwer lepszym. Ci, którzy pomagali najbardziej zostaną za to wynagrodzeni. Mam nadzieję, że spotkamy się 3 lipca o godzinie 18:00 na starcie serwera!

Administracja Tevia.pl

R9NMs7b.png

Opublikowano

kolejny serwer na miesiac, a po miesiacu boom i nie ma ;)

Kolego, na jaki miesiąc? Pliki serwera były robione długo. Andrew się postarał, aby graczom miło się grało. 

Znajdź mi jakiego kolwiek technika lub HA, który ma tyle cierpliwości i tak się stara...

Człowieku pomyśl ...

Opublikowano

Czy tylko mi nie podobają się 2 ostatnie zbrojki?

Serwer wygląda ogólnie fajnie. Możliwe że zawitam :)

Nie tylko tobie ;p, ale są kostiumy :D

R9NMs7b.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...