Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AshantiMT2.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

'Kewlys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślałem, że coś z tego wyjdzie a tu jednak lipa. Bug za bugiem goni buga... Jednak nie polecam.

1390758008-U305854.png graphic.png

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

13 osób ONLINE :( 

VIRUSTOTAL pokazuje, że łatka ma 33 wirusy ( Chciałem ściągnąć przez Chrome, ale mi blokowało. Napisałem w tej sprawie do Składaka - 2 dni temu, ale jeszcze moja wiadomość nie została przeczytana. Pobrałem przez Opere, przeskanowałem i ... )

Jeszcze tyle negatywnych komentarzy

Oczywiście, że NIE zagram

Opublikowano

Choć prezentacja jest dość słaba ten "start" gry bardzo mnie przekonał do serwera. Jednakże prosiłbym o zapoznanie mnie z "setami lvl'owymi" ekwipunku, a dokładniej na które lvl i ile tych setów jest.

Opublikowano

Administrator gry postanowił zamknąć tymczasowo serwer. Nauczka jest, aby nie robić serwera na gotowych plikach.

Dołączyłem tutaj stosunkowo niedawno, więc osobiście nie odczuwam swojej winy bo moje urozmaicenia działały jak należy i bez błędów, ale jest mi przykro w imieniu całej administracji.  

Jeśli byłaby reaktywacja, to ja osobiście mam zamiar dopilnować żeby sprawdził wszystko 1000 razy. Klient będzie robiony przeze mnie, moja w tym głowa żeby nie wywalało co chwilę (mnie wywalało prawie co krok...)

Co on postanowi, tak będzie... Ale jeśli konta nie zostaną usunięte, każdy spełniający nieokreślone jeszcze warunki otrzyma inną ilość smoczych monet...

Przykładowo osoba z ekwipunkiem na 90 poziom, nie dostanie tyle samo co z 180 itd.

Ci, którzy myślą że zarobił sobie i teraz zamyka to tak... Zarobił sobie AŻ 14 zł, czyli jest TROCHĘ w plecy dodając opłatę za dedyka. 

Dzięki za wszystko. Pewnie jeśli będzie reaktywacja poleci masa hejtów, ale czasu się nie cofnie i tyle.

Pozdrawiam!

Ciebie też 'Czesławie', zapewne to poczytasz. :) 

5y6tk3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...