Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AshantiMT2.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

'Kewlys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do tego wyrzucania, dziś GA będzie próbował to jakoś ograniczyć. A jak ja dokończę to forum, przysiądę do stworzenia swojej wersji klienta, która będzie ważyła o wiele mniej, więc nie będzie problemu z pobraniem. 

Przepraszamy za utrudnienia. 

5y6tk3.gif

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi sie wydaje czy ta prezka w CoolText jest robiona xD?

Zobacz na zapowiedź, to się nie będziesz dziwił dlaczego. :) 

5y6tk3.gif

Opublikowano

Wygląda jak shiva. Fajnie się zapowiada , ale ja bym wstęp usunął bo jak ktoś nie doczyta to wyjdzie i stracicie gracza :P

Opublikowano

Wygląda jak shiva. Fajnie się zapowiada , ale ja bym wstęp usunął bo jak ktoś nie doczyta to wyjdzie i stracicie gracza :P

Ten wstęp jest właśnie aby zaoszczędzić czas osobom, które tego szukają. ;)

5y6tk3.gif

Opublikowano

proponuje dodać czystego clienta bo mi kasper all wyjebal bo tyle gowna... i nie piszcie ze zabezpieczenia bo inni maja clienta i bez smieci

Będę pracował nad osobnym, czystym klientem jednakże to potrwa. Do tego czasu trzeba liczyć na Skladaka, który spróbuje poprawić aktualnego.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Są tu wgl jakieś dungeony? Znalazłem jeden na 150lvl, a każdy prawie gracz główkuje gdzie dropi czarny lód by bron do pvp na 105 przerobic...

Opublikowano

Są tu wgl jakieś dungeony? Znalazłem jeden na 150lvl, a każdy prawie gracz główkuje gdzie dropi czarny lód by bron do pvp na 105 przerobic...

czarny lód dropi bodajże na trzeciej/drugiej mapce z bossa

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Chłodna Dolina - Diabelski Thoos

Boże Niebiosa - Metin Odwetu

I na każdej mapce, gdzie jest Niebiańska Śmierć.

5y6tk3.gif

Opublikowano

NIE POLECAM GÓWNA

Expiłem sobie, miałem 190 lv, przypadkowo, wbiło mi 193 lv( bug serwera?), Admin Składak pisał do mnie bym ściągnął pd itp. Ja tam normalnie expiłem z pd dalej, bo już normalnie leciało, po czym dostałem bana... I gdzie tu jest sprawiedliwość, tyle osób z max lv, wysokimi itp(Wyższymi ode mnie) i nie mają bana, a u mnie za to, że uczciwie grałem, bez cheatów itp. dostałem bana za to, że puścili serwer z bugami... naprawdę nie polecam, bo skończycie jak Ja..

Opublikowano

Popieram homixa nieudolna administracja puściła serwer z bugami expiąc na mapie 150 za spot nawet lvla nie dostaniesz a za spot z pd ponad 5 lvli a jak sciagniesz pd masz tyle expa na minusie ze zajelo by to z 40 min zbijania topka wbita na bugach, ale graja dalej teraz ktos expiac dostaje bana za co? Bo robia to co topka, ktora gra se dalej? powinienes zbanowac kazdego gracza co ma 150+ bo wbil lvl jak kazdy

Opublikowano

NIE POLECAM GÓWNA

Expiłem sobie, miałem 190 lv, przypadkowo, wbiło mi 193 lv( bug serwera?), Admin Składak pisał do mnie bym ściągnął pd itp. Ja tam normalnie expiłem z pd dalej, bo już normalnie leciało, po czym dostałem bana... I gdzie tu jest sprawiedliwość, tyle osób z max lv, wysokimi itp(Wyższymi ode mnie) i nie mają bana, a u mnie za to, że uczciwie grałem, bez cheatów itp. dostałem bana za to, że puścili serwer z bugami... naprawdę nie polecam, bo skończycie jak Ja..

Zobacz forum :) Zostałes zgłoszony i słusznie zablokowany. Pozdrawiam :)

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Zobacz forum :) Zostałes zgłoszony i słusznie zablokowany. Pozdrawiam :)

Moja wina? Ja sobie normalnie expie, a tutaj tak lv wpadają? Mam czas cofnąć czy jak? Nic nie wiadomo było wtedy w tamtym czasie nawet, więc zostałem zablokowany nie słusznie, nie mówiąc o tym, że multum osób tak expiło(moim zdaniem normalnie, bo te lv "Zbugowane" to wina administracji) i nie dostało bana, a nadal grają.. 

Team, to dzieciarnia, która nie potrafi po prostu odbugować serwera i banuje graczy, za ich błędy(administracji).

Do administracji: Jak nie potraficie zrobić/odbugować serwera, to albo go w ogóle nie róbcie, albo tym bardziej nie bierzcie się za Aline2.

Opublikowano

Nie polecam, banują za nic.

Banują za swoje błędy...tak jak napisałeś to już wcześniej, więc nie za darmo. W każdym razie nie idzie grać z uwagi na to, że od startu loga, lecz administracja nic z tym nie robi woli napisać „Lecą DDosy” (Tak napisał mi Admin na PW) na te 20 osób, które tam grają.

Opublikowano

Banują za swoje błędy...tak jak napisałeś to już wcześniej, więc nie za darmo. W każdym razie nie idzie grać z uwagi na to, że od startu loga, lecz administracja nic z tym nie robi woli napisać „Lecą DDosy” (Tak napisał mi Admin na PW) na te 20 osób, które tam grają.

No za swoje błędy, czyli ja dostałem bana za darmo, oni dali za swoje błędy...

Opublikowano

Parę uwag dot. serwera...

Pograłem jakieś 4 godziny, zrobiłem EQ Perf, wbiłem 115.

ŻADNE z wymienionych nowości NIE JEST WPROWADZONE w grze. Śmieszne, prawda?
Serwer na pewno nie podchodzi w żadnym aspekcie pod Easy/Medium, 3h robiłem ekwipunek a truty można kupić w sklepie i tak dalej, ale zaraz zaraz.. Gdzie jest kur*a Miecz Żalu? Nie chciało wam się go dodać? Może nie było sensu?
Dodam, że nikt z tego serwera nie gra "czysto". Wszyscy zapie*dalają na WH aż miło, nie wspominając o BS'ie, co na dobrą sprawę jest przymusem, bo gdzież ten "20 slotowy BS"?

Bugów jest multum, zaczynając od niedziałających PD'ków kończąć na zbugowanym lvlowaniu.
Także w mojej opinii, serwer jest niewart jakiejkolwiek uwagi. Za tydzień padnie, powstaną trzy nowe i tak to się będzie zapętlać.

75217085885568519449.png

Opublikowano

Parę uwag dot. serwera...

Pograłem jakieś 4 godziny, zrobiłem EQ Perf, wbiłem 115.

ŻADNE z wymienionych nowości NIE JEST WPROWADZONE w grze. Śmieszne, prawda?

Serwer na pewno nie podchodzi w żadnym aspekcie pod Easy/Medium, 3h robiłem ekwipunek a truty można kupić w sklepie i tak dalej, ale zaraz zaraz.. Gdzie jest kur*a Miecz Żalu? Nie chciało wam się go dodać? Może nie było sensu?

Dodam, że nikt z tego serwera nie gra "czysto". Wszyscy zapie*dalają na WH aż miło, nie wspominając o BS'ie, co na dobrą sprawę jest przymusem, bo gdzież ten "20 slotowy BS"?

Bugów jest multum, zaczynając od niedziałających PD'ków kończąć na zbugowanym lvlowaniu.

Także w mojej opinii, serwer jest niewart jakiejkolwiek uwagi. Za tydzień padnie, powstaną trzy nowe i tak to się będzie zapętlać.

Trochę nie doczytałeś.

"Szukasz nowoczesnego serwera z masą wielu nowości?

Grafiką full HD? Licznymi zmianami, które czynią tą grę zupełnie inną?

Likan? Zmiana ekwipunku? BS 20 slotowy? Obiekty, potwory i ekwipunek z różnych gier?

Jeśli tak, to wspaniale!

Ale naciśnij przycisk wstecz, tutaj tego nie znajdziesz. ;P

"

Ale tak to nie polecam serwera, no bo 194 lv i tyleeee ulepek... poszło się j****, bo dostałem bana, a nawet do końca nie wiem za co, domyślam się, że za bugi, których nie usunęli, a ja je używałem(nie świadomie).

Opublikowano

Trochę nie doczytałeś.

"Szukasz nowoczesnego serwera z masą wielu nowości?

Grafiką full HD? Licznymi zmianami, które czynią tą grę zupełnie inną?

Likan? Zmiana ekwipunku? BS 20 slotowy? Obiekty, potwory i ekwipunek z różnych gier?

Jeśli tak, to wspaniale!

Ale naciśnij przycisk wstecz, tutaj tego nie znajdziesz. ;P

"

Ale tak to nie polecam serwera, no bo 194 lv i tyleeee ulepek... poszło się j****, bo dostałem bana, a nawet do końca nie wiem za co, domyślam się, że za bugi, których nie usunęli, a ja je używałem(nie świadomie).

<facepalm> Okej. Faktycznie, tu mnie masz. Co nie zmienia faktu, że nadal nie propsuję serwera.

75217085885568519449.png

Opublikowano

Widzę, że opinie są podzielone, więc sama tam muszę zajrzeć :P
` zagrałam i jest w porządku :D tylko mało ludzi, a to zawsze jakiś mankament. 

♥ Like thunder gonna shake the ground   

♪

Opublikowano

Widzę że kolejny syf wyszedł.. "Postawię serwer,z myślą na miesiące,zamknę go za tydzień ? Dwa? " Takich serwerów to już na pęczki było... Pliki serwerowe by S**t? Nie polecam bug goni buga ;)....

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...