Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[No-Hamachi][1.2.4.1] Survival for all

Mangozjeb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie chce mi się grać na ekspercie... niby kilka nowych przedmiotów ale ja wolę budować...

budować i tworzyć wspaniały świat... więc odpada jak zrobisz eksperta :P gram na normalach xD

ogolnie to może bym czasem wbił aby pobić sobie stwory z większą ilością hp...

ale myślę że nie ma to zbytniego sensu ; /

Opublikowano

@PanTobi

Twój argument jest przekonujący, lecz na normalnym trybie trudności wystarczy jedna osoba na zabicie bossa. A na ekspercie pojedynczo jest znacznie ciężej, przez co ludzie będą chcieli bić je razem(a jak wiemy treasure bag dropi każdej osobie).

Zobaczymy kolejne odpowiedzi.

Oczywiście, jeśli większość ludzi będzie chciała tryb normalny, to nie mam nic przeciwko.

Opublikowano

Witajcie.

Zamierzamy wprowadzić duże zmiany w tym serwerze, zamierzamy wykupic vps zeby nie trzeba bylo caly czas patrzec na ip ktore jest na stronie głównej bo zresztą rzadko kiedy mam czas zaktualizować ip.

Po drugie, T-Shock wyszedł, więc potrzebujemy szybko odpowiedzi czy będziecie chcieli swiat Normal czy Expert.

Po trzecie, data otworzenia serwera jest niezbyt dobrze znana, jednak jedno jest pewne. Wyjdzie, bo jak wyżej pisałem własnie myśle nad kupnem vps, który jest dosyć tani, jednak poza wakacjami go nie utrzymam.

A teraz pytanie.

Jak zrobić jeden stały adres ip, na internecie ze zmiennym ip? Bo poza wakacjami musimy zrezygnować na kawal czasu z vps, bo utrzymanie vps przez 12 miesięcy u nas kosztowało by jakieś 120zł.

Jestem tylko biednym gimbuskiem, więc nie mam szerokiej palety możliwości co do zarabiania, a wystarczy mi jedno stałe ip i po moim problemie.

Bardzo prosze osoby które znają odpowiedz na moje pytanie o odpisanie. Z góry dziękuje.

@PanTobi, Moge ci udostępnić serwer, jednak jeżeli będziesz przeszkadzał możemy cie zbanować, mam nadzieje że to rozumiesz.

Oczywiście ban nie będzie na zawsze, będzie do ukończenia prac nad serwerem.

Opublikowano

Serwer na pukawce 10 slotów dobra maszyna ( zero lagów nawet jak adminowi odwala i przywołuje 200 Destrojerów )

za TYLKO 600 zł rocznie xD... są też większe oferty z większą ilością slotów... mnie tam nie przeszkadzało :D

do tego dodam że bardzo dobry plugin do podglądu plików na serwerze...

ogólnie to nie wiem po co miałbym wchodzić przed ukończeniem prac ;x...

kiedy sam u siebie dopiero jestem na etapie bicia pierwszych bossów od HM... 

może bym wbił nawet pomógł w budowie czegoś ale to raczej nie na długo :P...

obecnie prowadzę mój projekt na MC:http://www.mpcforum.pl/topic/1430204-spawn-%C5%82adny/

Lol i Skyrim też wymagają czasu xD... pozatym mam prace ;x polegającą na stworzeniu strony internetowej...

całe szczęście pracodawca nie wysłał jeszcze materiału o czym ma być ta strona to mam wolne... ( trwa to już miesiąc xD )

Opublikowano

Serwer na pukawce 10 slotów dobra maszyna ( zero lagów nawet jak adminowi odwala i przywołuje 200 Destrojerów )

za TYLKO 600 zł rocznie xD... są też większe oferty z większą ilością slotów... mnie tam nie przeszkadzało :D

do tego dodam że bardzo dobry plugin do podglądu plików na serwerze...

ogólnie to nie wiem po co miałbym wchodzić przed ukończeniem prac ;x...

kiedy sam u siebie dopiero jestem na etapie bicia pierwszych bossów od HM... 

może bym wbił nawet pomógł w budowie czegoś ale to raczej nie na długo :P...

obecnie prowadzę mój projekt na MC:http://www.mpcforum.pl/topic/1430204-spawn-%C5%82adny/

Lol i Skyrim też wymagają czasu xD... pozatym mam prace ;x polegającą na stworzeniu strony internetowej...

całe szczęście pracodawca nie wysłał jeszcze materiału o czym ma być ta strona to mam wolne... ( trwa to już miesiąc xD )

Co do maszyny, to raczej nie chce na pukawce, bo to drogo i to bardzo.

U nas też może adminowi czasem odwalić ale admini raczej myślą i nie przesadzają.

Z 2-3 dni temu podczas prac adminowi odjeb*** i zrespił 20 moon lordów, lagów raczej nie było, jednak może tylko dla mnie.

Budowa zajmie max 2 dni, bo zostały tylko 3 rzeczy do zrobienia, reszta prac będzie robiona już razem ze startem serwera bo one są mniej ważne.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...