Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[No-Hamachi][1.2.4.1] Survival for all

Mangozjeb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dOTMIjj.png

Nazwa serwera:

Survival for all

Adres serwera:

83.28.1.149

Port:

7777

Administratorzy:

Admin Wasz Pan

Shimano

Faker :D

Wersja serwera:

1.2.4.1

Opis:

Serwer survival, Nic dodać, nic ująć.

Uwagi: 

Ip serwera jest zmienne!

Regulamin:

1. Nie przeklinamy

2. Nie cheatujemy

3. ADMINI NIE MOGA EDYTOWAC I ZABIERAC LOOTU ZE SKRZYNEK NA MAPIE

4. Nie griefujemy

Screen:

H0r1LPP.jpg

Opublikowano

­Server 0/10 dostlem bana za korzystanie z creativa .... Co z tego ze red set mi zostal z innego serva bo admin dawal....

Misja 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000
04ludzik.gif

Opublikowano

­Server 0/10 dostlem bana za korzystanie z creativa .... Co z tego ze red set mi zostal z innego serva bo admin dawal....

Sam mówiłeś, że idziesz na creativa wziąść jakieś itemki:)

Co do serwera. Zarąbisty :) Administracja wesoła, fajna a na samym serwerze można spokojnie przesiedzieć 5 godzin bez nudzenia się (coś o tym wiem) ;)

Polecam!

Opublikowano

Nie polecam. Sam nick admin wskazuje, że wywyższa się nad graczmi. Do tego patrząc na opinie powyższe tym bardziej tu nie grajcie. Nie ma tu nic ciekawego co mogłoby przukuć uwagę ;x

Jeżeli odpowiadasz, oznacz mnie

@"Lasto Vorde"

Opublikowano

Serwer nie działa.          Connecting to...

Dodaj mnie na steam, ip jest zmienne jak wyżej pisałem i możliwe że miałeś stare ip

Steam to: lexuslfa6

Mam logo titan.

Opublikowano

Serwer wydaje się być miły :)...

o Fabiana się nie przejmuj... ( Niebiesky ) takich graczy nie warto mieć na serwerze więc poprawnie że zbanowałeś :)...

ignorowanie prawa i uważanie się za "doskonalszego" mimo że jest się tym gorszym... co fabian ? :)...

a co do reszty to postów... to prawdopodobnie jest to prawda i w pewnym czasie MOŻE 

spróbuję wbić... ale ostatnimi czasy mam nieco inne zajęcia :) ( Gra o Tron S5 , MC i pare innych :P )

Opublikowano

Serwer wydaje się być miły :)...

o Fabiana się nie przejmuj... ( Niebiesky ) takich graczy nie warto mieć na serwerze więc poprawnie że zbanowałeś :)...

ignorowanie prawa i uważanie się za "doskonalszego" mimo że jest się tym gorszym... co fabian ? :)...

a co do reszty to postów... to prawdopodobnie jest to prawda i w pewnym czasie MOŻE 

spróbuję wbić... ale ostatnimi czasy mam nieco inne zajęcia :) ( Gra o Tron S5 , MC i pare innych :P )

Tobi.... wychwalasz server ktore stoji na kompie " @MangoZJEBA "

Server jest do dupy bo jezeli mam set ktory zostal z twojego servera tobi....

A ten mowi ze kozystanie z creativa

Server do zabawy,.... Takie pytanie    2. Nie cheatujemy A jesli ktos ma pro seta z survival to co?

MAM DOSC TAKICH SERVEROW 0/10

­

04ludzik.gif

Opublikowano

@xNiebiesky

Po pierwsze, sam napisałeś, że idziesz na creativa zabrać jakieś itemy.

Po drugie, griefowałeś.

Po trzecie, jak mogłeś stwierdzić, że serwer jest do dupy skoro grałeś na nim parę minut?

Po czwarte, został wgrany plugin, który sprawia, że na serwerze grasz od początku z osobnymi itemami. Teraz twój argument w stosunku do drugiej zasady regulaminu stał się bez sensu.

Zrobiłeś z siebie pośmiewisko, gratuluję.

-.-  -.-  -.-

Opublikowano

Tobi.... wychwalasz server ktore stoji na kompie " @MangoZJEBA "

Server jest do dupy bo jezeli mam set ktory zostal z twojego servera tobi....

A ten mowi ze kozystanie z creativa

Server do zabawy,.... Takie pytanie    2. Nie cheatujemy A jesli ktos ma pro seta z survival to co?

MAM DOSC TAKICH SERVEROW 0/10

­

Dojebałeś, Pro seta z survival? Powiedz mi k***a, jak moge na survivalu zdobyć red seta....

Opublikowano

@xNiebiesky

Po pierwsze, sam napisałeś, że idziesz na creativa zabrać jakieś itemy.

Po drugie, griefowałeś.

Po trzecie, jak mogłeś stwierdzić, że serwer jest do dupy skoro grałeś na nim parę minut?

Po czwarte, został wgrany plugin, który sprawia, że na serwerze grasz od początku z osobnymi itemami. Teraz twój argument w stosunku do drugiej zasady regulaminu stał się bez sensu.

Zrobiłeś z siebie pośmiewisko, gratuluję.

-.-  -.-  -.-

To mnie odbanuj jesli juz...

­

04ludzik.gif

Opublikowano

pod spoilerem syf na temat kłótni Fabiana z Administracją serwera ( po co powiększać syf... )

po co wy się bijecie z dzieckiem...

robicie to samo co ja z nim robiłem Emo... wiesz dobrze o czym mówię...

ponownie pojawiają się ze strony Fabiana ogromne czerwone napisy wulgarne posty 

i jednym słowem kłótnia... Zapraszam do zapoznania się z regulaminem ( ogólnym ) MPC Forum...

http://www.mpcforum.pl/forum-611/announcement-10-regulamin-globalny-mpcforumpl/

Flamewar / 10 pkt + 7 dni / Uczestnictwo w kłótni lub obrażenie innego użytkownika <-- to jest cytat z regulaminu

Ciocia wiki: https://pl.wiktionary.org/wiki/k%C5%82%C3%B3tnia

to co obecnie tutaj prowadzicie czyli rozmowę ( która jednocześnie nie ma sensu )

wulgarną ( ze strony Fabiana ) i obrażająca użytkownika ( nie pamiętam nicku ale twórce tematu ) 

Cytat Fabiana: "serwer jest do dupy"

bardziej odpowiednim byłoby powiedzenie " Serwer nie podoba mi się "

podchodzi pod kłótnię... ale... wytłumaczę ci to JESZCZE RAZ....

Serwer WYKUPIONY przez inną osobę lub POSTAWIONY na WŁASNEJ maszynie daje WŁAŚCICIELOWI

PEŁNE prawo do tej maszyny jak i do serwera postawionego na niej... innymi słowy tak jak ci powiedziałem JA...

Bana na serwerze od właściciela możesz dostać ZA NIC...

dlatego JA nie starałem się nawet napisać regulaminu... serwer był mój i mogłem ci dać bana jak mi się już znudziłeś...

tak samo może administracja tego serwera...

Serwer jest na 1.3 ? :P

2 dni temu wyszło już 1.3... więc szukam sobie dobrego serwera :)

pewnie pogram z kilka dni i spadam xD... tylko po to aby zobaczyć CO NOWEGO dodali...

polecam znaleźć kucyka ;x !...

Epicko się na nim walczy...

Opublikowano

pod spoilerem syf na temat kłótni Fabiana z Administracją serwera ( po co powiększać syf... )

i jednym słowem kłótnia... Zapraszam do zapoznania się z regulaminem ( ogólnym ) MPC Forum...

Flamewar / 10 pkt + 7 dni / Uczestnictwo w kłótni lub obrażenie innego użytkownika <-- to jest cytat z regulaminu

to co obecnie tutaj prowadzicie czyli rozmowę ( która jednocześnie nie ma sensu )

wulgarną ( ze strony Fabiana ) i obrażająca użytkownika ( nie pamiętam nicku ale twórce tematu ) 

Serwer WYKUPIONY przez inną osobę lub POSTAWIONY na WŁASNEJ maszynie daje WŁAŚCICIELOWI

PEŁNE prawo do tej maszyny jak i do serwera postawionego na niej... innymi słowy tak jak ci powiedziałem JA...

dlatego JA nie starałem się nawet napisać regulaminu... serwer był mój i mogłem ci dać bana jak mi się już znudziłeś...

pewnie pogram z kilka dni i spadam xD... tylko po to aby zobaczyć CO NOWEGO dodali...

Jeszcze nie, na bierząco obserwuje progres w wychodzeniu t-shocka. Jak t-shock wyjdzie będe bardzo szybko o tym wiedział.

Opublikowano

A co z twoim slynnym serverem?

­

76561198081948961.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...