Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Summer 2015 Anime.

VellG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O, a gangstę ja czytałem mangę, ale kompletnie nic nie pamiętam (ps. anime wygląda słabo)

Czytałem razem z Sun Ken Rock i mi się bardziej utrwalił, bo było dużo bardziej ciekawiej :P

Over lord może będzie ciekawy. Ale jak tam będą tylko NPC to trochę lipa...

Pewnie wiem czemu SKR Ci się bardziej podobał.

Ta scena gdy podwładny mc rżnął swoją babcię, czy tam mc opiekował się tymi 'laseczkami' z innego gangu, pełno erotycznych podtekstów i sama manga 18+...

Overlord to póki co porażka. A NPC to przecież nie ma, zwyczajnie teleportował się cały Tomb of Nazarick razem z naszym mc Ainz'em i NPC, thus mają świadomość normalną i są oficjalnie, razem z mc, potworkami a nie ludźmi czy npc.

Czemu Albedo zrobili taką mordę że mogłaby straszyć małe dzieci? I kto tu pisał że madhouse się za to bierze i będzie fajnie, bo zatłukę? :D

Opublikowano

­@1373230489-U611928.pngselweron Ja xD Jestem wdzięczny Madhouse'owi za kilka wyśmienitych anime. Liczyłem na coś dobrego.. nadal liczę ( do tej pory widziałem tylko 1 odc. :D ) Nie chciałbym, żeby teraz przy tej produkcji odwalili fuszerkę. Po skończeniu anime chciałbym przynajmniej wystawić mu mocne 7/10 :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...