Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam sure wp

czarowane,czarowana,strach,wirek wymaksowany...

I teraz pytanie czy dodawać do rozporka czy do palca ?

prosiłbym o uzasadnienie tego wyboru...

z góry dzięki...

Opublikowano

Ja bym dawał palec do pvp dobry , ale Rozproszenie magii nie jest złe bo wyłącza skile..

Jestem za paluszkiem :)

beznazwy65.png

C Z A S_P O J E C H A Ć_Z_I D I O T A M I

W I Ę C_J E S T E M

Opublikowano

więc palec będzie lepszy bo deje dobre dmg.... ale rozporek wyłącza skile ... no body bez aury i berka to nie body... u mentala silne tez nie fajne... więc nie wiem... czekam na dalsze odp

Opublikowano

Ja polecam "palucha".Sura WP jest stworzony do expa więc palec będzie tu jak znalazł tym bardziej, że również w pvp spisuje całkiem całkiem ;]

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

Rozporek też niczego sobie, biorąc ze znajomym pojedynek prawie by przez ten skill mnie pokonał, otóż wyłączył nim skille i już nic do powiedzenia nie miałem, dodam jeszcze, że przykładowo mając włączony rozpor. a twój przeciwnik posiada lwią tarcze, która jak wiadomo ma ochronę na sury, nie pomniejszy ci dmg jakie będziesz mu zadawał co jest według mnie też niezłym bajerem (oprócz sury BM, która włączy Mroczną Ochronę ;p), nie mówię od razu, że paluch jest zły bo jest bardzo dobry, ale jednak wybrał bym rozproszenie, gdy postać ma być pod pvp.

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

Ja jestem za Palcem, ponieważ jak masz absy na klasy to wirek, palec i koniec PvP. Rozpor też dobry ale zwróćmy uwagę na długość skilla. Jeżeli nie masz niewrażliwki to lepszy palec, bo zanim walniesz rozpor to ogluszenie dostaniesz i ded.

Jeżeli chcesz walczyć z BM to jak najbardziej rozpor. Co zrobi Sura BM bez ducha i Mrocznej ?? ;D

Pozdro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...