Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko do was!

BlondynX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, ostatnio grałem w nt z rok-dwa lata temu na Polskiej Enigmie ale z pewnych przyczyn nie mam ochoty tam wracać, słyszałem że serwer DE jest całkiem spoko,

-co o nim myslicie? 

-co za nim przemawia na korzyść DE ? (DE>PL?)

-jak tam spolszczenie? 

-jak tam zarobić?

oraz 

-co to jest RoN? :) 

-jaki krzak tam najlepszy bedzie? mysle zaczne grać tam wojem (oczywiście z nosmarketu) 

co jeszcze mogę kupić z nm oprócz np. krzaka+chmurki? dziś jest happy hour 

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

- co za nim przamawia :D - ceny ceny i jeszcze raz ceny na .de pudlo 3,7kk na plu 12kk, 

-jak tam zarobić-piórka anioła kosztuja 35k :D

-ron-multihack : masz w nim bota,nodeley itd..

-co do krzaka mysle ze mroczuś :D kosztuje 2,5kk :D 

Opublikowano

Powiem tak, sam gram na DE, jest spoko, jeżeli znasz angielski, każdy zawsze ci pomoże da re z wk itd. Co do korzyści wszystko 2-3 razy tańsze niż na PL'u np. ancek 190k. Graj na S1-Ancelloan najwięcej polaków, zawsze kupisz jakiś itemek. Żeby zarobić rób cp 26 ubijając gargsa i zbierając loot, chodź na każde bb, rób resy z a s5, rób pieczątki cuby, xysa, a później castry, bo najszybciej schodzą.

RoN-Hack posiadający multiclienta, zmianę tekstur gry, NoDelay, BasarHack oraz możliwość otwierania okienek np. upanie SP, hazard w dowolnym miejscu.

Jeżeli grasz wojem kup Centka, Norma (kolorka), SWAT, deratyzatora. (Centek i Norm są do expa na np. szopach.) Kup ancki, perfumy, pudła SP, zwoje up eq. (sp nie opyla się, bo 110k za szt :/)

Spolszczenie:http://www.mpcforum.pl/topic/1390559-spolszczenie-nostale-video-poradnik-download/poradnik nie jest mój tylko Kyoshy (nwm czy tak to się pisze :D)

Live a life you'll remember.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...