Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Archer - jedna z lepszych klas pvp?

xPrzeMoxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak sadzicie, po tych zmianach, archer to jedna z lepszych postaci do pvp?

Dystans juz nie redukuje obrazen, kolczan z strzalami i te sprawy.. co sadzicie?

1364672805-U250359.png

Opublikowano

Archer jest bardzo dobrą postacią do pvp a co za tym idzie potrzeba trochę czasu żeby nauczyć się nią grać szczególnie podczas pojedynków. Nie jest to jak postać body, która walczy wręcz. Na archerze musisz się cały czas ruszać i dobrze używać umiejętności, bo jeżeli będziesz stać w miejscu i nie zrobisz odpowiedniego combo to tracisz cały atut archera w pvp.

Opublikowano

Postacie różnią się od siebie i każdy może być dobry w pvp. ;) Archer dobrze sprawdza się w pvp, jeżeli dobrze się pozycjonujesz i cały czas poruszasz. Dodam jeszcze od siebie, że archer jest bardzo przydatną postacią na wojny, kiedy macie dużo postaci walczących z bliska.

Opublikowano

Jesli potrafisz grac dana postacia kazda moze byc najlepsza do pvp

Coz, nie zgodzil bym sie, gra nie jest zbytnio zbalansowana jesli chodzi o klasy i pvp. Niektore klasy sa lepsze, niektore gorsze. a najwazniejsza role odgrywa eq :P

1364672805-U250359.png

Opublikowano

Archer jest dobra postacia jezeli uciekasz skil za skilem, lecz zaraz ci ktos napisze ze jestes noobem bo uciekasz i nie moze ciebie trafic.
Zazwyczaj tak pisza noobki ktore nie potrafia grac ta postacia. Ale ta postacia trzeba tak grac.

Opublikowano

Archer może wydawać się najlepszy. Większość nie ma abs'ów na strzały, i potem płaczą, bo dostają po 10k/skill ;v

Z tego co widziałem to po 10k ze strzał dostają ;)

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Z tego co widziałem to po 10k ze strzał dostają ;)

No to jeszcze lepiej :D Nie grałem na PL 2lata, więc nie zabardzo orientuje się jak tam idzie :v

Archer z reguły prawie zawsze wygrywał pvp jak uciekał :D Jak dostanie w dupe od takiego mentala, to jest szansa, że padnie B)

201581433273810245187.jpeg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie na Plu najlepszą klasą jest dagger ;) Jeżeli miałbym wybierać między postaciami, to brałbym mentala ;)

lil-pump-gif-4.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...