Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NSSV

10minutesmail

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tu dużo mówić? Marna masówka bez jakiegokolwiek klimatu... Naciągają biedne dzieci na pieniążki i tyle... Chwalą się kosmicznymi maszynami tak jakby to miało jakieś znaczenie. xD Szczerze powiedziawszy bardziej preferuję serwery pokroju skkf'a. Też komercha, ale z kulturą. Tutaj wysokiego poziomu nie znajdziemy...

Opublikowano

Co tu dużo mówić? Marna masówka bez jakiegokolwiek klimatu... Naciągają biedne dzieci na pieniążki i tyle... Chwalą się kosmicznymi maszynami tak jakby to miało jakieś znaczenie. xD Szczerze powiedziawszy bardziej preferuję serwery pokroju skkf'a. Też komercha, ale z kulturą. Tutaj wysokiego poziomu nie znajdziemy...

Smutno słyszeć takie słowa o swoim serwerze, szczególnie gdy robisz wspólnie z Administracją ile możesz aby gra na serwerze była maksymalnie dobra. :)

49849.gif

Opublikowano

Smutno słyszeć takie słowa o swoim serwerze, szczególnie gdy robisz wspólnie z Administracją ile możesz aby gra na serwerze była maksymalnie dobra. :)

Bardzo smutno. Odwiedziłem wasz serwer wiele razy licząc na poprawę, lecz z dnia na dzień jest na odwrót. Sorry, ale żadna masówka nie będzie wspaniała. Wam do miana "dobrego" brakuję naprawdę wiele.

Opublikowano

Bardzo smutno. Odwiedziłem wasz serwer wiele razy licząc na poprawę, lecz z dnia na dzień jest na odwrót. Sorry, ale żadna masówka nie będzie wspaniała. Wam do miana "dobrego" brakuję naprawdę wiele.

W takim razie podaj chociaż jakieś sensowne argumenty co Ci się najbardziej nie podoba. Bo myślę, że karanie dzieci za to że proszą o wirtualne pieniądze w grze nie będzie zbyt dobrym rozwiązaniem.

49849.gif

Opublikowano

W takim razie podaj chociaż jakieś sensowne argumenty co Ci się najbardziej nie podoba. Bo myślę, że karanie dzieci za to że proszą o wirtualne pieniądze w grze nie będzie zbyt dobrym rozwiązaniem.

- Wchodzę na survival i ginę na spawnie od strzały...

- Dostaję od was na start żelazne eq z enchantem. Sorry to survival czy creative?

- Spam na czacie

Myślę, że starczy. Nie chcę się kłócić, ale gardzę masówkami bez jakiegokolwiek klimatu. Ludzie strasznie zaśmiecają chat spamiąc i ciężko z kimkolwiek się dogadać. xD Najgorsze jest to, że nikt z tym nic nie robi...

Opublikowano

@Marceli99

Co do zginięcia, kłamstwo. Każdy ma goda na spawnie: http://scr.hu/0duk/a5s7i

Są różne typy Survivala, przykładowo MCHC gdzie jest ciężko (po tygodniu od nowej edycji 30 osób swoją drogą) lub łatwiejsze jak u nas :)
Spam na czacie? To, że gracze piszą raz na 8 sekund a jest ich łącznie dużo ponad 400 to nie jest nasza wina, nie będziemy karać za każdą wiadomość.
I nie mów, że Administracja nic nie robi. Staramy się łącznie siedzieć 10 godzin dziennie -> http://www.nssv.pl/zbanowani.php

Przykro mi, twoje argumenty nie przekonały mnie ani trochę. :)

49849.gif

Opublikowano

@Marceli99

Co do zginięcia, kłamstwo. Każdy ma goda na spawnie: http://scr.hu/0duk/a5s7i

Są różne typy Survivala, przykładowo MCHC gdzie jest ciężko (po tygodniu od nowej edycji 30 osób swoją drogą) lub łatwiejsze jak u nas :)
Spam na czacie? To, że gracze piszą raz na 8 sekund a jest ich łącznie dużo ponad 400 to nie jest nasza wina, nie będziemy karać za każdą wiadomość.
I nie mów, że Administracja nic nie robi. Staramy się łącznie siedzieć 10 godzin dziennie -> http://www.nssv.pl/zbanowani.php

Przykro mi, twoje argumenty nie przekonały mnie ani trochę. :)

No to widocznie ten god coś kiepsko wam działa. xD W jakim celu miałbym cię okłamywać? Przecież mi to wisi czy mi wierzysz czy nie... Jeśli uważasz, że pisanie co 8 sekund "komu podac kordy gildii xxx" nie spamem to pewnie masz rację. Nie będę się kłócił, bo widzę, że masz ciężki charakter i przekonanie cię, że wasz serwer nie jest "dobry" byłoby ciężkie. Dziękuje za dyskusje i pozdrawiam.

Opublikowano

Nie polecam, największe ścierwo serwerów.

Próbujecie się reklamować u mnie botami ale coś wam nie wychodzi, jak chcecie to mogę oddać wam trochę graczy bo mam ich za dużo o ponad 600 :)

Jeszcze raz nie polecam, administracja to banda dzieciaków reklamująca się na dobrych i większych serwerach.

Tym bardziej, jesteście żałośni, że stworzyliście specjalnie pod reklamę domenę "mc3u.pl"

xD

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Autor tematu ma bana permanentnego, a inni użytkownicy nie mają prawa go odświeżać. 

Kosz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...