Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Zarobic Wojownikiem Body?

Emotekk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Woooooow nameczyles sie :P wiec dam + no a Co do poradnika to raczej takie normalne tworzenie postaci ale przyda sie ;p dzieki

sygnaturkalow.png
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
2 miechy i juz skille na G ? tylko 80kk? co ty za bajere czlowieku wciskasz ;o

Poradnik moze byc, napracowales sie ale wystarczy napisac zeby nabic 35lvl i bic metiny

@edit a poza tym nie widze sensu robic skilli na G na 35lvlu...

Przepraszam, ze odswierze ale musze t skomentowac. Kiedys tak bylo, przykra informacja. Zreszta teraz mozna skilla na G wbic w tydzien. Wystarczy wypelniac reklamy <_<

Zobacz kolege na date tutka. Jak go pisalem na s4 aura stala 700/800k , a nie 4-5kk. Wiesz napisac bic metiny go go happy to nie poradnik yeap?

Taki sens, ze jak wbijesz 35lvl i 2 skille P, z takim eq zakladasz postac mentala i tylko expisz. Co ja gadam, nawet G wystarcza ;]. Pieniedzy masz masyw wiec nawet misji nie robisz (patrz loth).

Tut jest tak stary (ceny) ze prosze o zamkniecie bo nie orientuje sie w dzisiejszych cenach :)

Opublikowano

Polecam wam hacka mówie odrazu, że najlepszy na rynku ;

game ukduwc na numer 79059 - exp bot za cene normalnego sms`a - najlepszy exp bot w sieci

game ran55h na numer 79059 - ten sam z innym kodem

game rfehn8 na numer 79059 - to samo !

Oto moja kasa na PL ;

beztytuuy.gif

To z EXP BOTA

Opublikowano

Jeśli chodzi o poradnik daje + i 8/10 ponieważ trzeba oczy wytężać przy ciemniejszej czcionce a to jest trochę męczące przy czytaniu dłuższych tekstów.

Polecam wam hacka mówie odrazu, że najlepszy na rynku ;

game ukduwc na numer 79059 - exp bot za cene normalnego sms`a - najlepszy exp bot w sieci

game ran55h na numer 79059 - ten sam z innym kodem

game rfehn8 na numer 79059 - to samo !

Oto moja kasa na PL ;

beztytuuy.gif

To z EXP BOTA

Kogo ty chcesz nabrać noobku?

B) PAINT RULEZ B) pozdro (buhahaha) LUB ALLEGRO USER xD

rsbanner2.jpg

Zachowaj minusy dla tych, którzy je zbierają! Ja proszę o +

Opublikowano

Fajny poradnik tylko ja omijam kilka punktów podexpie się szybko w v1 do 35 lvl, 61 lvlem :P

KUPIE STAL DLA NINJY NA CANDY LONGJU +9 PISAĆ !!!! PW

Opublikowano

Chodź byś nie wiem jak się nagimnastykował, bez IS nie wbijesz w miesiac aury na G:) Zeby miec G trzeba przeczytać pomyślne 55 KU. Licząc, że co drugie KU będzie ci wchodzić (Chodź wchodzić będzie na 100% rzadziej), to już masz 110dni.

Opublikowano

Osobiscie wiem jak zarabiac bodym czyli chodzic na metki i expic w wybranym miejscu:D

Ale twoj tut mi sporo powiedzial info na temat bodym:)

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...