Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Zarobic Wojownikiem Body?

Emotekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra dzisiaj postanowilem opisac wam wbijanie skilli na poziom P.

Zaczynamy. Nasza aura i berserker sa na G1. Musimy pomyslnie zakonczyc trening 10 kamieni (Kamien Duchowy)

Jednakze trening udaje sie bardzo zadko troche bedzie nas to kosztowac <_<

Na S4 Chunjo taki kamyk kosztuje

17.000.000 (17mln)

17.000.000*17 = 229.000.000 (229mil)

Mozemy czytac jeden kamien dziennie. Mnie kosztowalo to 220kk, ale przecietnie jest to 17 kamieni.

To samo robimy z berserkiem wiec musimy wylozyc mniej wiecej 458kk. Taa.. Troche trzeba zarabiac.

Zajmie nam to mniej wiecej 3-4 miesiace, ale uwiezcie mi warto.

Dobra robimy skille P i rowniez dropimy kase. Po zrobieniu tych skilli mysimy. Co dalej? Expic? Otoz nie :)

Nie mamy jeszcze dobrych bonow. Proponuje wam nakupic troszke krytyka, hp i przeszywki.

25% krytyka + buff m1 powinno byc okolo 50%. Przeszywki 10% starczy. HP to myle armorek 2k hp , jakis amulet 1 albo 1,5k hp.

/UPDEJT!:)

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzieki, jednakze pisalem iz jest to moj 3 poradnik na MPCForum i ciagle go ulepszam.

Zapraszam do komentowania !:)

Opublikowano

@up2

sory, faktycznie :P Dzieki za ocene :)

@up

dzieki za mila ocenke.

@topic

komentarze mile widziane :)

Opublikowano

+ leci przydal mi sie kiedys ale to bylo na innym forum ;/

byl slabiej opisany ale scislej

wtedy udalo mi sie zrobic bodiego 35 lv 0,5 kulki do 36 i wszystko oprocz srebrnej bylo +9 srebrna byla +8 a skille mialem aura G6 a berserk P

na pvp kladlem po 47 lvl mentale :D

Nie.

Opublikowano

@UP

Hmm mysle ze jakbys troche go dobonowal i zalozyl buffka z pomoca G1 to polozyl bys 61 nawet :)

@Topic

Jak jutro znajde czas to dodam wlasnie Bicie metkow 70+ . :)

Opublikowano

Dobra. Mamy 2 skille P. Tego nie osiagnal chyba podkreslam CHYBA jeszcze zaden 35lvl na mt2pl.

Chodzimy na bossy z buffkiem. Szkaty sprzedajemy. Kto chce, expi kto nie. Lansuje sie :D

THE END

/Podbijam!

/Emm sory jeszcze nie koniec :D Zostalo nam bicie metkow :D

/Mozna gdzies podpiac? Albo wrzucic do jakiegos spisu tutkow?

/Down

Ale frajda zarabiac na "Dopalaczach" o dzizas :F

Opublikowano

Dobry poradnik, lecz jednak wg mnie najlepiej sie zarabia podexpiajac 5 postaci do 30 lvla i ustawiajac na nich na noc i na dzien fb, 3 dni na obsydianie i mialem 30kk

miesiac droperem 35 na metkach i ledwo co 3 kd +4 i pare aur i silnych(mialem podwojny drop na miesiac)

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na filmiku jest Loth! Nie radze wykorzystywać tego. Co z tego?? Będziecie mieli aure berek P eq jak Loth buffka i dedacie króli demonów itp a tu wam dają bana tak jak Lothowi jak on to zrobił (podobno rozjechał jakiś 90 lvl oOOOo) - sposób na bana dobry ale długi

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę

ZBIERAM -

Opublikowano

@UP/UP2

To juz zalezy czy ktos chce potem wydawac kase na wbijanie M1 u staruszki .. bo za 1 razem watpie czy wejdzie skill ja osobiscie odradzam. Nasladuje Lotha jak narazie mam dopiero skille G :) Postepuje tak samo jak z poradnikiem. W 2 miesiace 80kk i 2 skille G + eq co napisalem i bojowiec :)

2 miechy i juz skille na G ? tylko 80kk? co ty za bajere czlowieku wciskasz ;o

Poradnik moze byc, napracowales sie ale wystarczy napisac zeby nabic 35lvl i bic metiny

@edit a poza tym nie widze sensu robic skilli na G na 35lvlu...

Opublikowano

slaby tut... 50% to z buffem ma zwierz ktory jak wiadomo ma 99 lvl... slabiutki ale sposob na metki dobryy :) ja z ribam +9 z boja aura m3 wale w metka po 750 i karam metki zazdrosci b szybko max 30 sek a czerni to w 20 sek...

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Bardzo dobry sposób jeśli chce się pół roku wbijać 35 lvl poza tym aura kosztuje teraz 3kk na s3 a kaminie ok 30 kk

Ja tam nie lubię siedzieć godzinami przed kompem i expić . Ja wolę na em2 wbić 36 lvl to nie problem i z DMG hackiem idę do doliny na metki jak masz ninje +90 w zre. to z eq +6 +7 i skilami m1 padają w dolinie wszystkie metki .

Ja miałem koziki+7 sr 2 um 1 , 4 k hp i 90 w zwinność to rozwalałem metki 45 .To co wydropimy przekładamy na inną postać np . bufka bo w razie bana wszystko stracisz a jak cię zbanują to robisz następnego ninje . Jak expić ? 10 lvl w m1 do 30 m2 (najlepiej na jakimś spocie na ,którym dropi KK dużo można na tym zarobić ) od 30 lv na BO najlepiej w nocy ja tam ogarniałem 2 spoty na BO .Tylko luram trutka i wszystkie potworki padają też można dropić zęby mi w półtora godziny dropło 6 zębów a 1 po 600k (bez rękawicyzłodzieja ).

Opublikowano

Tworzymy konia bojowego. Szukamy Gildi dla ktorej bedziemy oddawac exp.

Latamy okolo miesiaca na wszystkich metkach m2.

Powinno nam wtedy wystarczyc na:

Riba +9

Lwia zbroje+9

Bojowa tarcze+9

Tradycyjny helm+9

LOL!?! miesiac!?! ta kase mozna zdobyc szybciej latwiej i wygodniej a nie uganiac sie za metinkami!!! idzesz na spota ezo dropniesz z 10 ribkow w 2/3 dni i juz masz na takiego +9... ta czesc tuta mi sie naprawde nie podoba

Lubię placki. :D

Opublikowano

Jest wiele innych według Mnie lepszych i "legalnych" sposobów na zarabianie. W kilka dni zbieram około 40kk na spokojnie. A poza tym jeżeli ktoś chce zarobić to chyba nie będzie zbierał pół roku... tylko załączy fish bota :) i troszke zaryzykuje. Masz + za wysiłek.

Wszystkie moje strony :)

http://goo.gl/YvP870

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...