Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aternal.eu [Dedyk] [Medium]

acuna8506

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pogralem te 40min i stwierdzam iż serwer dobry, lecz niedopracowany. yangi na początku gry starczają ledwo na wybonowanie ekwipunku, a exp za spoty jest śmiesznie słaby. Wpkiem szybko leci bo dużo udźwignie ale no w porównaniu do reszty exp leci słabo. kd+5 u handlarza za śmieszną cenę, ale wspomagacze typu obrona smoka za majątek.. bezsensowne xD  grać nie będę, ale polecam jeżeli ktoś lubi połączenie 3 typów serwera (easy/medium/hard). Pozdrawiam.

PS. bierzcie się za Wh'aki bo jest ich od groma..

VsxuB58.png

Opublikowano

Smieci mialy byc  usuniete a mimo to milionych ich leca , prosze was ,  Metiny i bossy prawie dropu nie maja w sumie go wcale nie maja tak ma byc ?  spoty porazka takie male 

Opublikowano

Grałem od 19 do 23.

Lagów nie było mimo iż w tle pobierałem parę plików, nie było też wylogowań i innych irytujących zachowań gry. Ludzi gra w miarę sporo, fakt że w miastach świeci pustkami. Ale na v1/v2/dolinie ludzi pełno i o spota ciężko. Jak na pierwszy dzień to serwer rokuje całkiem przyzwoicie według mnie ( chociaż te liczniki ściemniają ).

Jedno ale mam odnośnie serwera. Brak bonus switchera jest bardzo dużą drzazgą w oku wielu graczy, i bardzo zachęciło by do dalszej gry załączenie go. Jak ktoś gra dzień/dwa w tygodniu to nie chce tracić czasu na patrzenie w jeden punkt i liczenie że wejdą odpowiednie bony.

Inną sugestią było by danie skilli na P od 5 lvl a. Odniosłem wrażenie że otrzymywanie ich na 17 od kapitana jest zbędnym robieniem pod górkę.

Widziałem jak gracze żalili się na ksujów..sam tego nie uraczyłem. Owszem sporo osób na spota się wbijało, zawsze jednak pytali kiedy będzie wolny i czekali, lub dołączali do grupy.

Opublikowano
Status serwera: ON
Ilość graczy online: 650
Ilość założonych kont: 6344
Ilość założonych postaci:

Status serwera: ON

Ilość graczy onlline: 650 - Jest ok. 200.

Ilość założobnych kont: 6344 - Jest około 600.

Ilość założonych postaci: jest około 400, sam liczyłem.

Nie wierzycie, sami sprawdzcie.

Kłamiecie w żywe oczy.

Szkoda czasu na takie serwery,

Padnie i  hajs zwiną i tyle z serwera zostanie

Czego można się spodziewać po teamie Azuris...

Nie polecam.

Opublikowano

Serwer nudny, gralem od 19 do 3 i jedyna sensowna rzecz do roboty to expienie -.- nuda nuda nuda

Is daje zbyt duza przewage, kostium 30 na moby? Nie chce wiedziec nawet ile daje fryz, wierzchowiec, pet..

bez linków zewnętrznych.

Opublikowano

ten serwer z oldschool ma tyle wspólnego co kibel z niebem.

Mało ludzi,is daje zbyt dużo,nuda nic ciekawego nie ma do roboty,

Nie dla mnie,pograłem i odpuszczam ale można obczaić.

mojasygnan.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...