Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aternal.eu [Dedyk] [Medium]

acuna8506

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niby oldschool, a pasy? Zbroje i bronie tak samo jakieś z dupy.

Mi się jako całość nie podoba, ale życzę powodzenia.

Opublikowano

"Wiele serwerów , które mają zbyt wysokie wymagania sprzętowe" - chyba trochce przesadziliście , bo nie znam osoby której nie poszedłby metek :D Ostatni set jest śmieszny , jakieś ćmy.

Opublikowano

Szkoda że start dopiero jutro chętnie zabrałbym się do gry... Te zbroje na 140 lvl to trochę przesada, aczkolwiek przy chwili wolnego czasu chętnie zagram :) 

Opublikowano

Jestem bardzo zaciekawiony i pełen nadzieji. Przede wszystkim podoba mi się że serwer medium a eq na start + 9 + miłe dodatki jak wierzchowiec. Dobrze że u handlarzy zmianki i kd + 5, i że skille od razu na p. Według mnie bezsensem jest na serwerach medium dawać wbijanie za pomocą ku i km.  Podobają mi się także te ostatnie zbroje ze skrzydłami, takich nie widziałem jeszcze na żadnym priv. Nie wiem czy mapa do dropienia yang to dobry pomysł.

I ciekawi mnie wątek ulepszaczy. Są wymagane na wszystkie itemy ? Czy od konkretnego lvl a ?

Opublikowano

I co tutaj jest fajnego bo nie rozumiem? Co to za zbroje wgl jakieś skrzydła. Może jeszcze robale do m1 dodajcie

Oj.. Konkurencja zaczyna działać ;).

Co do serwera to mi się zbroja ostatnia bardzo podoba :D! Kozacka złota zbroja.

Szkoda tylko, że nie będę na starcie :/ Dopiero w sobote będę, ale jak tylko wytrzeźwieje po piątku to wbijam od razu :D!

Tylko ogarnijcie forum szybciutko!

Czekam z niecierpliwością!

Opublikowano

Team Azuris.pl (majcher) itp. I po co stawiać nowy serwer jak nad starym nie chciało się zainwestować w reklamę? ( nie ma graczy to zamknijmy serwer.. :) Gwarantuje wam ludzie ze tutaj tak samo będzie nie polecam majchera ma wszystko w dupie zwija hajs i nara 0 kontaktu, nawet nie wiecie jak wygląda serwer Old-school lol?

Niech to będzie ostrzeżenie dla porządnych graczy aby nie ucierpieli na wydanym hajsie oraz poświęconym czasie, zagracie gdzieś gdzie warto!  Tutaj nie ma takiej opcji z takim teamem, zmienili nicki tępaki a azuris.pl nadal przekierowuje na stronę tego gówna które nie można nazwać old-school"em.

Opublikowano

Team Azuris.pl (majcher) itp. I po co stawiać nowy serwer jak nad starym nie chciało się zainwestować w reklamę? ( nie ma graczy to zamknijmy serwer.. :) Gwarantuje wam ludzie ze tutaj tak samo będzie nie polecam majchera ma wszystko w dupie zwija hajs i nara 0 kontaktu, nawet nie wiecie jak wygląda serwer Old-school lol?

Niech to będzie ostrzeżenie dla porządnych graczy aby nie ucierpieli na wydanym hajsie oraz poświęconym czasie, zagracie gdzieś gdzie warto!  Tutaj nie ma takiej opcji z takim teamem, zmienili nicki tępaki a azuris.pl nadal przekierowuje na stronę tego gówna które nie można nazwać old-school"em.

Szczera prawda.

Opublikowano

Nie polecam serwera, administrator ukradł mi rower, krowę i dwie kury.

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to moze i jest majcher ale reszta administracji jest z tzw."zewnatrz".So... nie ocenialbym calego serwera przez pryzmat jednej osoby...;)

Osobiscie polecam i zagram, bedzie to mila odskocznia od szkoly poprawiania ocen itd...

nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...