Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AshantiMT2

Skladak17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jaaa niee mogęęę.. ile urozmaicen i nowości noo noo.. jestem pod wrażeniem

jaaa pierr dziuu, a tak na poważnie to było to w ogóle coś edytowane?

Pewnie chcecie tylko zarobić kilka stówek na wakacje żeby się porządnie naćpać i nie spać 2 miesiące.

Polecam rzecz jasna.. dajcie chłopakom zarobić troche hajsu.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

jaaa niee mogęęę.. ile urozmaicen i nowości noo noo.. jestem pod wrażeniem

jaaa pierr dziuu, a tak na poważnie to było to w ogóle coś edytowane?

Pewnie chcecie tylko zarobić kilka stówek na wakacje żeby się porządnie naćpać i nie spać 2 miesiące.

Polecam rzecz jasna.. dajcie chłopakom zarobić troche hajsu.

Powiem Ci tak Twoja wypowiedź jest całkowicie nie na miejscu, Wejdziesz an server to się dowiesz czy było edytowane czy nie :D

Po drugie to czy jaram czy nie jaram to tylko i wyłącznie moja sprawa "nikogo więcej" 

Po trzecie odnoszę wrażenie iż jesteś osobą nie wychowaną i nie mająca szacunku do innych

Ahh pozwolę sobie jeszcze na "edita" :D co do zarobków ważne jest to żeby server zarobił nam na swoje utrzymanie więcej nie potrzebuje :) nie jestem osobą pazerną na hajsy jak co poniektórzy :D zarobi to dobrze nie zarobi też dobrze byle ludzie się dobrze bawili i mogli miło spędzić czas

Opublikowano

No ok zmieniłeś system pvp  ale co jeszcze jest tam nowego ??

Nie dziw się że ludzie cię hejtują skoro w tej prezentacji żadnych zmian nam nie pokazałeś 

Co do serwera fajne pliki jeśli faktycznie są odbugowane i coś nowego zostało dodane może być ciekawie 

Albo chociaż powiedz co odbugowałeś bo skoro coś robiłeś to powinieneś wiedzieć co naprawiałeś chociaż te najważniejsze dla graczy sprawy 

Opublikowano

No ok zmieniłeś system pvp  ale co jeszcze jest tam nowego ??

Nie dziw się że ludzie cię hejtują skoro w tej prezentacji żadnych zmian nam nie pokazałeś 

Co do serwera fajne pliki jeśli faktycznie są odbugowane i coś nowego zostało dodane może być ciekawie 

Albo chociaż powiedz co odbugowałeś bo skoro coś robiłeś to powinieneś wiedzieć co naprawiałeś chociaż te najważniejsze dla graczy sprawy 

Odbugowany zostały bosy "wszystkie" "Bugu lvl" "itemy które zadawały DMG z kosmosu" "kostiumy" a to tylko kilka z poważniejszych bugów, co do nowości będzie ich kilka prawdopodobnie zostaną ukazane w "Zapowiedzi 2 dni przed startem"

A no i został naprawiony system ulepszania może inaczej stworzony od zera"

Co do prezki faktycznie nie postaraliśmy się ponieważ nie było na to czasu "fakt faktem dobra prezka t wizytówka servera"

Opublikowano

Ja zagram z chęcią na serwerze, no cóż prawda co prawda moglibyście się postarać nad prezentacja... Ale ludzie nawet jeśli taki serwer był bo mówicie ze jest na gotowcu to pewnie paru z was którzy grali na takim pewnie by chcieli zagrać ponownie... nie mowie wszyscy no ale dajcie im szanse!

PS mam nadzieje ze postawicie NPC by wyglądali na NPC z tej gry a nie jak inny pierdzielną je na środku rejonu NON PVP

Opublikowano

Serwer podobny do Lanerisa, Aline2 ;) 

Surek pisząc, że Twój Laneris był w 100% odbugowany sam się pogrążasz bo tam więcej razy były przerwy i aktualizacje bugów niż na globalu, dlaczego akurat ten serwer nie może tak zrobic? Będzie błąd to go naprawią, tak samo jak i Ty naprawiałeś Lanerisa, już nie mówię o zwrotach sm dla tych którym eq poznikało bo jakiejś cofce i dawałeś 1-wszemu lepszemu po 20k sm za to, że zrobił Cie w c***a bo nawet nie potrafiłeś sprawdzić czy ktoś podaje Ci dobry kod który dostał po (niby) zakupu sm ;> 

Może jeszcze się pobawisz w balans klas zamiast zobaczyć w błąd w tarczach? 

A no tak i jeszcze przez kilka miechów naprawiałeś bug z expem przez mapy ^.^, już nie wspomnę o reszcie typu 100 w 2-ręce i łuku ;) Zresztą nie chce mi się wypisywać.

Ja osobiście zagram na tym serwerze bo pliki zawsze mi się podobały i miło się grało, dam Wam szansę, zobaczymy czy sobie poradzicie jak wyskoczy jakiś bug i czy będziecie w stanie go usunąć a nie zamknąć serwer ;)

Broń do pvp robi się wbijając um/śr?

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Ja zagram z chęcią na serwerze, no cóż prawda co prawda moglibyście się postarać nad prezentacja... Ale ludzie nawet jeśli taki serwer był bo mówicie ze jest na gotowcu to pewnie paru z was którzy grali na takim pewnie by chcieli zagrać ponownie... nie mowie wszyscy no ale dajcie im szanse!

PS mam nadzieje ze postawicie NPC by wyglądali na NPC z tej gry a nie jak inny pierdzielną je na środku rejonu NON PVP

Serwer podobny do Lanerisa, Aline2 ;)

Surek pisząc, że Twój Laneris był w 100% odbugowany sam się pogrążasz bo tam więcej razy były przerwy i aktualizacje bugów niż na globalu, dlaczego akurat ten serwer nie może tak zrobic? Będzie błąd to go naprawią, tak samo jak i Ty naprawiałeś Lanerisa, już nie mówię o zwrotach sm dla tych którym eq poznikało bo jakiejś cofce i dawałeś 1-wszemu lepszemu po 20k sm za to, że zrobił Cie w c***a bo nawet nie potrafiłeś sprawdzić czy ktoś podaje Ci dobry kod który dostał po (niby) zakupu sm ;> 

Może jeszcze się pobawisz w balans klas zamiast zobaczyć w błąd w tarczach? 

A no tak i jeszcze przez kilka miechów naprawiałeś bug z expem przez mapy ^.^, już nie wspomnę o reszcie typu 100 w 2-ręce i łuku ;) Zresztą nie chce mi się wypisywać.

Ja osobiście zagram na tym serwerze bo pliki zawsze mi się podobały i miło się grało, dam Wam szansę, zobaczymy czy sobie poradzicie jak wyskoczy jakiś bug i czy będziecie w stanie go usunąć a nie zamknąć serwer ;)

Broń do pvp robi się wbijając um/śr?

Dziękuje za kilka miłych słów :) jest to naprawdę wiele, co do spraw bugów tak jeśli gracze coś wykryją to tak będziemy starali się je bardzo szybko eliminować :) a co do broni to Bronie PVP nie posiadają średnich ani um   :) tylko w broniach expowych da się wbić

Ahh jeszcze mały edit :P

Co do tych bugów jeśli coś się znajdzie to bug najpierw zostanie naprawiony na servie testowym i dopiero na głównym :) chodzi o to żeby nie zaistniałą sytuacja z Lanerisa, gdzie znikło wszystko od NPC i "Surek" zrobił cofkę do zera

Opublikowano

Serwer On ? 

Btw link do strony głównej nie działa 

I mam nadzieję że żadnych Bugów nie będzie :) !!!

Jutro start :>

Stronka działa, czekam na prezke.

Opublikowano

Postaramy się, ale nic nie możemy obiecać

Raczej start nie zostanie przyśpieszone ponieważ w zapowiedzi jest o 19:00 więc nie chcemy już nic zmieniać 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...