Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AshantiMT2

Skladak17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2en6wcn.jpg

W odległych czasach ludność wioski Ashanti wiodła spokojne, dostatnie życie.
Dwaj królowie zapewniali bezpieczeństwo mieszkańcom osady i dbali o swoich poddanych, a życie w murach
wioski kwitło i rozwijało się opiewane codziennością.
Jednak pewnego dnia dobra passa odwróciła się - nad Ashanti zebrały się ciemne chmury,
a życie mieszkańców zagrożone było "kamieniami metina", które spadały na błogosławioną ziemię Ashanti
wraz z burzowym deszczem. Kamienie zradzały potwory, z którymi zwyczajny śmiertelnik nie miał szans
w pojedynku. Królowie zwracają się do wszystkich mężnych rycerzy po pomoc.
Uratuj wioskę i jej ludność, a doczekasz świętego błogosławieństwa w świetle chwały Ashanti.

Dane o serwerze
Typ : Easy/ medium z nutą harda.
Max lvl : 200
2 królestwa - Jinno i Chunjo.
Brak 6/7.
Strona serwera :
http://ashantimt2.pl
Rejestracja oraz pobieranie clienta zostanie odblokowana 2 dni przed startem serwera.

9iv4zr.jpg

Mapa (85)

e8wlr7.jpg

6gegly.png

Mapa (120)

2my7plu.jpg

6gegly.png

Mapa (135)

2vulwuw.jpg

6gegly.png

Mapa (150)

25am5hd.jpg

6gegly.png

Mapa (165)

33v2l4m.jpg

6gegly.png

Mapa (180)

2je22jc.jpg

6gegly.png

s61zz5.jpg

11qjzpc.jpg

s1nko3.jpg

2wlrnsz.png

2ueh0rb.jpg

21agydi.png

2iw6d6w.jpg

Tarcze klasowe.

easjv7.jpg

Tarcze wojenne.

2hqcpeh.jpg

10dth1u.jpg

20ssh2h.jpg

30k9h5w.jpg

if53b8.jpg

jzk21z.jpg

2eztuah.png
U Kudy będziecie mieli możliwość losowania przedmiotów.
jfgncm.jpg

6ir2qa.jpg

Szkielet. Tutaj będziecie mieli możliwość usuwania
zbędnych Wam itemków.

24xfnnl.jpg

U Seon-Pyeong'a będziecie mogli wytworzyć perly oraz zrobić Sklille na P.

v3zo1l.jpg

U Starego Mędrca możecie kupić Marmury Polimorfi.

hvx6qe.jpg

a1rale.jpg

9is753.png

2zf0kdw.jpg

2qckmqo.jpg

i2k3et.jpg

16jixx4.png

Wbudowany SwitchBot pod F5.

2hqz9mc.jpg

Czas spędzony na serwerze podawany jest w godzinach i minutach.

2rna0pe.jpg

Lizaki oraz Pierścień Półksiężyca.
Każdy z nich ma ukrytą moc na określony czas.

1zykh90.jpg
Perły powyżej 1K, 3K, 6K oraz 10K pakują się w takie skrzynie.
2ptw26q.png
Zwoje Przywolania. W tych zwojach skrywają się bossy, które możecie sobie zrespić w każdym miejscu klikając na nie.
v3lgll.jpg
Kamienie Metin, działają w ten sam sposób jak Zwoje Przywołania.
t0lxqd.jpg
Tabela Zabójstw.
2wexaus.jpg
Zakładka Bonus znajduję się pod przyciskiem X.
igavrm.jpg

Server posiada również system kostiumów, jak i skille toggle  co pozwala używać ich bez czekania za załadowanie się skilla
Aura
Silne Ciało
Czarowane Ostrze

Jak i skille u buffków 

Aktualnie na serverze nie jest wprowadzony system petsików. ze względu na wyrównany balans
klas.

Start Servera

24.06.2015
możliwość pobrania clienta i Rejestracji
23.06.2015

10pojgy.jpg

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Dlatego jestem za usunięciem działu "Tworzenie prywatnych serwerów". Kolejny serwer na gotowych plikach, nawet prezentacji dobrze zrobić nie umiecie.

Mimo, że wspieram młodą krew w dziale, ale tylko taką która chce coś dać od siebie i zrobi coś swojego, takie serwery jak te powinny automatycznie lądować w koszu, nie polecam.

Opublikowano

Jak wyżej napisał harnaś, dodam tylko, że ludzie wchodzą na takie serwery, wydają swoje pieniądze, marnują czas, a potem nie chcą zaufać żadnej Administracji.

Wyjaśnijcie mi proszę, w jaki sposób połączyć harda, mediuma i easy? Chyba nigdy tego nie zrozumiem.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Po pierwsze nikt Cie nie zmusza żebyś tą przeglądał tą zapowiedź. 

Po drugie nikt Ci nie nakazuje grac.

A po trzecie i ostatnie dziękuje za hejty :)

Opublikowano

­Dlatego jestem za usunięciem działu "Tworzenie prywatnych serwerów". Kolejny serwer na gotowych plikach, nawet prezentacji dobrze zrobić nie umiecie.

Mimo, że wspieram młodą krew w dziale, ale tylko taką która chce coś dać od siebie i zrobi coś swojego, takie serwery jak te powinny automatycznie lądować w koszu, nie polecam.

Harnaś, ale ty jesteś głupiutki. Jakie ty masz prawo głosu? Jesteś robakiem, zacznij się lepiej od nich uczyć, bo sam serwerów nie potrafisz robić, a hejtujesz. Pewnie nie raz poleciałeś na gotowcu, a masz czelność komentować.

Nie polecasz? A ktoś zwróci na to uwagę, czy ty coś polecisz? :mellow:

ocena serwera: słabizna i flaki. Komu sie spodoba niech gra

omvwi3.jpg

Opublikowano

­

Harnaś, ale ty jesteś głupiutki. Jakie ty masz prawo głosu? Jesteś robakiem, zacznij się lepiej od nich uczyć, bo sam serwerów nie potrafisz robić, a hejtujesz. Pewnie nie raz poleciałeś na gotowcu, a masz czelność komentować.

Ani razu nie korzystałem z gotowca mordo. Każdy serwer jaki robiłem (a były 2, sembia i shayen) były robione całkowicie od początku. Z resztą...

Opublikowano

Ahh powiem tak pliki ktoś udostępnił aby ktoś inny mógł z nich korzystać, po drugie pliki znanego pewnie wam servera są pobugowane :) lecz ten problem został załatwiony i pliczki są idealne.

A no zapomniał bym :D server został w sporym stopniu edytowany czego nie widać po SS

Opublikowano

Ma takie samo prawo głosu na tym forum co Ty panie Tony aka pincetpisiontpinć nicków i pincetpisiontpinć serwerów na tych samych plikach różniących się tylko expem. 

Opublikowano

Ma takie samo prawo głosu na tym forum co Ty panie Tony aka pincetpisiontpinć nicków i pincetpisiontpinć serwerów na tych samych plikach różniących się tylko expem. 

Nie chce nikogo obrażać ale tak powstało setki a może i więcej privków na tych plikach, ale jak napisałem wyżej server został odbugowany i w sporym stopniu edytowany 

Opublikowano

Nie chce nikogo obrażać ale tak powstało setki a może i więcej privków na tych plikach, ale jak napisałem wyżej server został odbugowany i w sporym stopniu edytowany 

Akurat nie miałem na myśli Twojego serwera, tylko Tav*ę v555.

Opublikowano

Odbugowany aline to można nazwać tylko i wyłącznie Lanerisa, gdyż został naprawiony metodą prób i błędów, a to jest zwykły gotowiec nic nie zmienione nawet prezka skopiowana...

No nic nie polecam.

Tak jak pisałem już sezon wakacyjnych serwerów uważam za otwarty ;)

@skąd trutka?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Odbugowany aline to można nazwać tylko i wyłącznie Lanerisa, gdyż został naprawiony metodą prób i błędów, a to jest zwykły gotowiec nic nie zmienione nawet prezka skopiowana...

No nic nie polecam.

@skąd trutka?

Oj Surek mam Ci przypominać co się działo u was na lanerisie ? a wiesz nie mam zamiaru się spinać z nikim bo nie na tym rzecz polega. Trutka jak widac na SS od NPC "Jessica"

Opublikowano

Wybacz że przeszkodzę  :D  :D  xD  xD

Ale sembia także podchodzi pod serwer na gotowcu wiec dlaczego oczerniasz założyciela tej prezentacji skoro sam nie jesteś lepszy? halo

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Niestety autor sie nie wyslil tworzac serwer i zapowiedź

Może i prezka nie jest doskonała, super i wgl, ale co do servera "tak jest z gotowca" ale jest odbugowany i edytowany tak jak chciałem, i mogę z czystym sercem powiedzieć że włożyłem w to sporo pracy jak i serca

Opublikowano

­

Wybacz że przeszkodzę  :D  :D  xD  xD

Ale sembia także podchodzi pod serwer na gotowcu wiec dlaczego oczerniasz założyciela tej prezentacji skoro sam nie jesteś lepszy? halo

Jeżeli dla CIebie czyste pliki terenzo, edytowane na moje potrzeby(dość sporo) to gotowiec, to pozdrawiam :-)

Opublikowano

Moim zdaniem to już powinno byc w koszu, dział tutoriale, download od 1k postów pls :/

OQqSOv4.png

Opublikowano

Pliki Aline2 wszędzie.. w końcu je udostępniłem ale nie byłem świadom takiej plagi serwerów na tych plikach #swag

Myślę, że naprawiłeś to wszystko? Bo tego było w huhuh i jeszcze więcej

Opublikowano

Pliki Aline2 wszędzie.. w końcu je udostępniłem ale nie byłem świadom takiej plagi serwerów na tych plikach #swag

Myślę, że naprawiłeś to wszystko? Bo tego było w huhuh i jeszcze więcej

Powiem Ci tak :P Naprawiłem ile tylko się dało ile udało mi się wyłapać i tyle i "testerzy" wyłapali a trochę tego było, ahh zapomniał bym, właśnie "w końcu je udostępniłeś" więc nie rozumiem niektórych osób hejtujący mnie "tu" Naprawiłem bugi, usunąłem zbędne śmieci, dodałem parę nowych usprawnień. A to że spodobały mi się te pliki to z nich korzystam 

Opublikowano

Lepiej wynajmijcie jakiegoś grafika bo jak na to patrzę to trochę lipnie wygląda.

...................\/...................

Opublikowano

Lepiej wynajmijcie jakiegoś grafika bo jak na to patrzę to trochę lipnie wygląda.

Przyznam Ci rację prezentacja wygląda słabo :/ 

Pliki Aline <3

Jak ja długo czekałem na taki serwer :D !

chetnie zagram :3 

A dziękuje przynajmniej jedna osoba która nie hejtuje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...