Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Microsoft Visual C++

ProZiomek331

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1. W wierszu poleceń wpisać:
Dla Windows Vista/7/8:
bcdedit /set IncreaseUserVA 2800
Dla Windows XP:
/3GB /USERVA=2800
2. Reinstalacja lub instalacja Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package(lub nowszy)
3. Uruchom program jako administrator.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Jeżeli instalowałeś dawno grę i masz ten problem, to po prostu usuń cały folder z grą i pobierz od nowa. ;) Z doświadczenia wiem, że często tak bywa, dodatkowo z tym, że wiele osób tak miało i ten sposób był zazwyczaj trafny. :D

Opublikowano

Nw od czego się zabrać z tym wierszem poleceń próbowałem nie działa.Z tym wyżej rozwiązaniem (Start wskaż polecenie ustawienia) ustawienia ? gdzie dla ludzi co nie mają wiedzy o tym by coś więcej napisali bo ja nic nie zrozumiałem jedynie ze mam odpalić start i panel sterowania.

Opublikowano

Jeżeli masz 64 bitowy system, mój poradnik powinien działać:

http://www.mpcforum.pl/topic/993950-microsoft-visual-c-runtime-error-zajrzyj-tutaj/

Nw od czego się zabrać z tym wierszem poleceń próbowałem nie działa.Z tym wyżej rozwiązaniem (Start wskaż polecenie ustawienia) ustawienia ? gdzie dla ludzi co nie mają wiedzy o tym by coś więcej napisali bo ja nic nie zrozumiałem jedynie ze mam odpalić start i panel sterowania.

Naciśnij logo windows (start) wpisz "wiersz" i Ci wyskoczy, naciśnij na tym prawym przyciskiem i "uruchom jako administrator", dalej zgodnie z komendami zgodnymi z Twoim systemem windows.

Opublikowano

@Victoremque ziomek pokaze Ci jak ja to robie moze filmik nagram i pokaze jak sie loguje i ze mam ten błąd czy cos ? bo nwm czy dobrze to robie wpisuje bcdedit /set IncreaseUser VA2800 zmykam odpalam metina loguje sie i mi wyskakuje a i za pomocą Administratora odpalałem.

Opublikowano

Mam 64 bitowy system, robiłem to mam wszystkie programy i nadal nic juz tydzień się z tym męczę, Windowsa od nowa nie zrobie bo nie umiem z tym metkiem nie wiem co jest nie tak, Wiesz moze jaka jest tego przyczyna?.

A i chciałbym dodać ze błąd ten występuje podczas logowania nie podczas grania czy coś.

Opublikowano

@ProZiomek331 Jeżeli serwer prywatny to może być wina plików.

Pierwsza sprawa usuń wszystkie visual c++ i zainstaluj tylko visual c++ 2013 x86 i x64. Jak nie będzie działać to usuń i zainstaluj tylko vc++ z roku 2008 wersję x86 i x64.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...