Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem metin2

xGall

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzis chcialem odzyskac hasło do konta na metin2.pl, ale za kazdym razem jak wpisuje email wyskakuje mi cos takiego "* Uwaga, Twój adres e-mail wygląda na nieprawidłowy."

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

Opublikowano

W takim razie jest nieprawidłowy?  :huh: 

Wiem, że takie gadanie jest nic nie warte, ale może faktycznie Ci się myli, ewentualnie przy rejestracji źle wpisałeś e-mail (chociaż to mało prawdopodobne, skoro trzeba potwierdzić linkiem).
Spróbuj napisać do supportu, z PL'em nigdy nic nie wiadomo.

System przywracania hasła na PL działa poprawnie (przed chwilą sprawdzałem, doszedł mail).

logo.png

Opublikowano

Nie wchodzilem na konto z pol roku, ale email na 100% dobrze wpisany. Probowalem tez inne wpisywac, a blad nadal wyskakuje.

Opublikowano

gmail. Ale tu nie chodzi ze ktos ukradl czy cos. Wystarczy ze wpisuje email i od razu wyskakuje ze wyglada na nieprawidłowy. Wpisywałem rozne inne z interii etc, ale caly czas to wyskakuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...