Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boosting

GapiozaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, gram w cs już jakiś rok i mam wbite szeryfa :) Jak ktoś chce to mogę wyboostować konto, bo wiem jak niektórym jest ciężko wyjść z silvera, a jak ktoś już w tym goldzie gra to już tam zostaje jak chociaż trochę ogarnia strzelanie :)

Z góry mówię, nic za to nie chce, po prostu nie mam konta tzw "smurfa" i trochę szkoda mi wydawać 10 euro, a chętnie się pobawię i komuś pomogę wbić tą rangę.

Jeśli chodzi o zabezpieczenie przed skinami to zawsze można wysłać najlepszemu koledze a poza tym jest steam guard, który uniemożliwia wymian przez 7 dni na nowym urządzeniu.

Jak chcesz to ja moge Tobie wyboostowac. :D
Opublikowano

Cześć, gram w cs już jakiś rok i mam wbite szeryfa :) Jak ktoś chce to mogę wyboostować konto, bo wiem jak niektórym jest ciężko wyjść z silvera, a jak ktoś już w tym goldzie gra to już tam zostaje jak chociaż trochę ogarnia strzelanie :)

Z góry mówię, nic za to nie chce, po prostu nie mam konta tzw "smurfa" i trochę szkoda mi wydawać 10 euro, a chętnie się pobawię i komuś pomogę wbić tą rangę.

Jeśli chodzi o zabezpieczenie przed skinami to zawsze można wysłać najlepszemu koledze a poza tym jest steam guard, który uniemożliwia wymian przez 7 dni na nowym urządzeniu.

Szeryfa? Jak chcesz to ja Ciebie mogę wyboostować, wiem jak niektórym ciężko wyjsć z szeryfka ^^ 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...