Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mogą mnie nie przepuścić do następnej klasy?

LOLIkxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moga mnie nie przepuscic ? groza mi ze nie zdam bo mialem na 1semestr i 2semestr naganne

Serio uważam, że chyba lepiej byłoby zdobyć te informacje w szkole. :p

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Teoretycznie tak, praktycznie nie słyszałem, żeby w mojej szkole kogoś tak udupili.

Opublikowano

Tak, przeszkadza ; )

A więc:

Spierdalaj :) 

Nie przypierdalaj się do ludzi za to, że są jacy są jeśli nie ingerują tym w twoje życie.

Nigdy cie nie spotkam, ale i tak będziesz miał problem, że mam swoje zdanie i nie daje sobą rządzić...

Gdzie tu logika?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Przepuszczą, nie martw się.

Jest niż demograficzny w Polsce, więc to też Cie ratuje. A groźby, że nie zdasz xD? haha, mi babka cały rok groziła, że mnie udupi z matmy za moje zachowanie w wyszedłem z 3.

Groźba to ich ostatnia decha ratunku bo nie mają co CI zrobić.

Opublikowano

A więc:

Spierdalaj :)

Nie przypierdalaj się do ludzi za to, że są jacy są jeśli nie ingerują tym w twoje życie.

Nigdy cie nie spotkam, ale i tak będziesz miał problem, że mam swoje zdanie i nie daje sobą rządzić...

Gdzie tu logika?

No, najlepiej zamknąć oczy i nie widzieć problemu. Jebane patusy, jakbym miał możliwość to bym takich zabijał od ręki
Opublikowano

No, najlepiej zamknąć oczy i nie widzieć problemu. Jebane patusy, jakbym miał możliwość to bym takich zabijał od ręki

To dawaj chodź : ] 

Jak widzisz problem to mi to powiedź prosto w twarz, a nie jakieś pierdolenie dzieciaków w necie i ta wasza praworządność...

Za dużo gier w których "dobro" wygrywa nad "złem".

Nie ma dobra i zła, są tylko interesy i rodzina (sam sobie odpowiedź które jest odpowiednikiem dobra a które zła) 

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

To dawaj chodź : ] 

Jak widzisz problem to mi to powiedź prosto w twarz, a nie jakieś pierdolenie dzieciaków w necie i ta wasza praworządność...

Za dużo gier w których "dobro" wygrywa nad "złem".

Nie ma dobra i zła, są tylko interesy i rodzina (sam sobie odpowiedź które jest odpowiednikiem dobra a które zła) 

Żadna, niezły z ciebie szczwany dres, umiesz tylko wyzywać, na forum ludzi.

Będę się 'przypierdalać' [ użyłem twojego słownika -10 do inteligencji : C ] 

Co ma w ogóle życie do tego gdzie dobro wygrywa nad złem, nie licząc kwestii zbawienia itd.?

,,No, najlepiej zamknąć oczy i nie widzieć problemu.''

Tak ten użytkownik wyżej napisał, zgadzam się całkowicie, nic ci to nie da zamykanie oczu.

@Flap przecież to wiem doskonale [ ta pierwsza część ], wygrywać to może policja z mafią co do mojego trzeciego zdania [ pomyliłem się ].

Pozostaw ocenie kto kim jest tej osobie, ona to wie doskonale, przeklinaniem i wyzywaniem ludzi nic nie wskórasz ; )

Opublikowano

"Nic ci to nie da zamykanie oczu"

A co to w ogóle ma do tematu? To wy coś pierdolicie o jakims zamykaniu oczu które ni jak nie ma powiązania z tematem.

I jaki k***a dres? Od kiedy k***a człowiek wolny, potrafiący postawić na swoim jest dresem? No ja p******e ile Ty masz lat?

"Co ma w ogóle życie do tego gdzie dobro wygrywa nad złem, nie licząc kwestii zbawienia itd.?"

Wiesz kolego co to jest metafora? Jeśli nie, to zapraszam do lektury pt "SJP"

Żeby było szybciej, to wyjaśnię Ci co jest pięć.

W życiu też masz wybór, czy iść dobrą praworządną drogą w której szanse, że uda Ci się spełnić amerykański sen są nikłe, ale według społeczeństwa i w świetle prawa będziesz ideałem obywatela LUB ta druga opcja "zła" droga w której masz szybkie i łatwe pieniądze, wpływy, władze, narkotyki, kobiety itd lecz jest całkiem duża szansa na sp******enie sobie życia w ciągu jednej chwili (jeden wyrok i 10 lat wyjęte z życiorysu) no i obywatele mają cię za tego najgorszego "z kryminału" itd itd

Teraz już wiesz o co chodzi? Czy dalej tłumaczyc?

Ale mniejsza w to, to już odbiegło całkiem od tematu.

Umiesz rozróżnić bycie pizdą od kogoś kto się umie postawić?

To że Ty jestes pozerem życiowym i robisz za murzyna, to tylko i wyłącznie twój problem, chcesz to siedź cicho jak Cię obrażają, poniżają, albo każą wykonywać swoje śmieszne polecenia, możesz robić co chcesz, ale odpierdol się od ludzi którzy potrafią sobie z tym poradzić.

@AntyWarrn

Widać właśnie komu "spłuczkę robili w kiblu" hah ;D

Pierdolisz takie glupoty jakby Cię gnębili w podstawówce.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

"Nic ci to nie da zamykanie oczu"

A co to w ogóle ma do tematu? To wy coś pierdolicie o jakims zamykaniu oczu które ni jak nie ma powiązania z tematem.

I jaki k***a dres? Od kiedy k***a człowiek wolny, potrafiący postawić na swoim jest dresem? No ja p******e ile Ty masz lat?

"Co ma w ogóle życie do tego gdzie dobro wygrywa nad złem, nie licząc kwestii zbawienia itd.?"

Wiesz kolego co to jest metafora? Jeśli nie, to zapraszam do lektury pt "SJP"

Żeby było szybciej, to wyjaśnię Ci co jest pięć.

W życiu też masz wybór, czy iść dobrą praworządną drogą w której szanse, że uda Ci się spełnić amerykański sen są nikłe, ale według społeczeństwa i w świetle prawa będziesz ideałem obywatela LUB ta druga opcja "zła" droga w której masz szybkie i łatwe pieniądze, wpływy, władze, narkotyki, kobiety itd lecz jest całkiem duża szansa na sp******enie sobie życia w ciągu jednej chwili (jeden wyrok i 10 lat wyjęte z życiorysu) no i obywatele mają cię za tego najgorszego "z kryminału" itd itd

Teraz już wiesz o co chodzi? Czy dalej tłumaczyc?

Ale mniejsza w to, to już odbiegło całkiem od tematu.

Umiesz rozróżnić bycie pizdą od kogoś kto się umie postawić?

To że Ty jestes pozerem życiowym i robisz za murzyna, to tylko i wyłącznie twój problem, chcesz to siedź cicho jak Cię obrażają, poniżają, albo każą wykonywać swoje śmieszne polecenia, możesz robić co chcesz, ale odpierdol się od ludzi którzy potrafią sobie z tym poradzić.

Nie dziel się na forum swoją historią, pozerze życiowy i murzynie, to, że ciebie poniżają, nie znaczy, że mnie czy innych <3, widać, że ci koledzy spłuczkę robili w kiblu ,, każą wykonywać swoje śmieszne polecenia '',

przeklinaj dalej, nic ci to nie da <3

Opublikowano

­W większości szkół jest tak, że robią według własnego ich widzimisię - czyli moggą Ci wdupic nagane za coś, za co miałbyś normalnie uwagę.

Powinni Cie przepuścić, musisz jakoś wybłagać. Mój przykład - 1 semestr zachowanie bardzo dobre, w drugim dwie uwagi za korzystanie z telefonu w czasie lekcji (technikum...) oraz za wapowanie efajki w toalecie i 20 nieusprawiedliwionych godzin (od 50 jest naganne) + wychowawca mnie najzwyczajniej nie trawi, nie wpisała mi dwóch pochwał za zawody sportowe ._.

Opublikowano

Co wy wypisujecie ???

Reguly oswiaty:

Uczen ma prawo do 1 (slownie jednego) zdania z zachowaniem nagannym za 2 razem siedzisz az milo i nie ma ch*ja zebys zddal.

Naganne zachowanie po raz 2 blokuje zdanie do innej klasy wiec bedziesz siedzial jak nie podciagna Ci zachowania

3119414338767251395862.png

Chcesz coś ode mnie?

Pisz @JackS inaczej nie odpowiem bo nie śledzę tematów

Sygnaturki na zamówienie

Opublikowano

Dla mnie jest głupotą mieć naganne z zachowania na drugi semestr wiedząc, że w pierwszym semestrze też się miało. Przecież nauczyciele mówią, że się nie zda i dają szansę na poprawę oceny z zachowania. Przynajmniej tak u mnie w technikum było.

W drugiej klasie wychowawczyni pytała czy ktoś miał naganne (w trakcie roku się zmieniła wychowawczyni) i jak komuś miała wstawić naganne to wstawiała tylko tym co mogli ją dostać. Nie ważne co robiłeś, jak miałeś wcześniej naganną to podwyższała ocenę w górę, ale to zależy od nauczyciela. Ja np. bym takim osobom nie ułatwiał, bo potem takie ofiary losu wyrastają... Trzeba brać odpowiedzialność za swoje czyny, bo na 100% w 1 semestrze nie zrobiłeś czegoś przypadkowego za co dostałeś naganne, tylko na to ciężko pracowałeś. 

Opublikowano

8. Rada pedagogiczna może podjąć uchwałę o niepromowaniu do klasy programowo wyższej lub nieukończeniu szkoły przez ucznia, któremu w danej szkole co najmniej dwa razy z rzędu ustalono naganną roczną ocenę klasyfikacyjną zachowania.

Jeśli miałeś naganną na półrocze niczego nie musisz się obawiać -.-

źródło 

http://pedagogszkolny.pl/zmoje/rozpocenianie.htm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...