Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Film na Youtube w rozdzielczości 4k!

Argin™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dobra koledzy, a teraz powie mi ktoś waszą rozdzielczość monitora? Bo większość ma teraz rozdziałkę FullHD (1920x1080) i odpalanie filmu w 4k nie zmieni nic w stosunku do jakości 1080p. Wasze monitory nie wyświetlą magicznie 4 razy więcej pikseli. Wszytko to placebo ;V

Do tego trzeba mieć telewizor 4k. xD 

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

W tym momencie oglądam to z komputera swojego faceta, tutaj jednak nie da się tego oglądać nawet w 4k. Cóż, nie ma on najnowszego komputera do tego, bo na internet u niego narzekać nie można, bo film się od razu wczytał cały. Musze jeszcze sprawdzić na swoim komputerze jak to będzie wyglądać. 

Co do takich filmów - wiadomo, lepsza jakość jakaś tam odczuwalna jest, są youtuberzy nagrywający w 4k, także mnie to już nie dziwi.­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

W tym momencie oglądam to z komputera swojego faceta, tutaj jednak nie da się tego oglądać nawet w 4k. Cóż, nie ma on najnowszego komputera do tego, bo na internet u niego narzekać nie można, bo film się od razu wczytał cały. Musze jeszcze sprawdzić na swoim komputerze jak to będzie wyglądać. 

Co do takich filmów - wiadomo, lepsza jakość jakaś tam odczuwalna jest, są youtuberzy nagrywający w 4k, także mnie to już nie dziwi.­

Mogę prosić o podanie tych YouTuberów co nagrywają w takiej rozdzielczości?

Opublikowano

Kanał arhn.eu na przykład.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Oprócz tego co kolega wyżej podał to również jest linustechtips

­

­VeIMQWU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...