Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Werran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich zebranych, chciałbym się podzielić z Wami moją amatorską stronką zrobioną na geografie rozszerzoną. Strona postawiona na bezpłatnym hostingu więc przepraszam za reklamy.

Strona ma reprezentować oś czasu ziemi. Znajdziemy na niej:

• Eony
  • Ery
  • Okresy
  • Epoki

Ponadto pod dziejami kształtowania ziemi dodałem pasek rozwoju życia na ziemi a znajdziemy tam:

• Początek życia
  • Natlenienie planety
  • Powstanie ryb
  • Powstanie insektów
  • powstanie gadów
  • Powstanie ssaków
  • Powstanie ptaków
  • Powstanie gatunku Homo Sapiens

Oprócz rozwoju życia na ziemi znajduje się tu część związana z nami we wszechświecie.

Zapraszam do oglądania i oceniania. Mam nadzieje, że moja praca przypadnie Wam do gustu.

x

,,Miecz przez­nacze­nia ma dwa os­trza. Jed­nym jes­teś ty."

~~Andrzej Sapkowski

Opublikowano

Fajne :D

W czym to wykonałes, bo wygląda nieźle :D I czy tylko mi cofanie nie działa ??

Głównie JavaScript, i nie... Niestety nie tylko Tobie nie działa, na localhoście wszystko śmiga a na tym hostingu mam problem z konfiguracją. Jeszcze postaram się to naprawić.

//Edit

Zmotywowałem sie i naprawiłem :D

~~Andrzej Sapkowski

Opublikowano

Głównie JavaScript, i nie... Niestety nie tylko Tobie nie działa, na localhoście wszystko śmiga a na tym hostingu mam problem z konfiguracją. Jeszcze postaram się to naprawić.

//Edit

Zmotywowałem sie i naprawiłem :D

Niestety, Win 8.1 PRO Google Chrome, dalej jest ten problem.

Opublikowano

Dziękuję za miłe przyjęcie i jednocześnie przepraszam za moją nieudolność. Próbowałem na sto różnych sposobów jednak nie udało mi się skutecznie naprawić przycisku pod przeglądarkę chrome. Obecnie skrypt do cofania znajduje sie około 75pixeli pod przyciskiem cofnij i niestety nie mam jak na razie więcej czasu bo w czwartek mam kwalifikacje zawodową, do której się obecnie przygotowuję.

~~Andrzej Sapkowski

Opublikowano

Hahaha, szkoda że jest już po wystawieniu ocen i akurat zdałem, bo gdybym zobaczył to wcześniej to bym na pewno rzucił to wszystko! :D

5k0ms5H.png

Opublikowano

Coś wydaje mi się, że to nie twoje. Widziałem to kiedyś gdzieś indziej, poza tym jeśli ty to zrobiłeś, to dlaczego thumb.jpg jest po angielsku? Po co w ogóle robiłeś ten plik, skoro to tylko strona na geografię?

Opublikowano

Świetny efekt! Gratulacje!

Coś wydaje mi się, że to nie twoje. Widziałem to kiedyś gdzieś indziej, poza tym jeśli ty to zrobiłeś, to dlaczego thumb.jpg jest po angielsku? Po co w ogóle robiłeś ten plik, skoro to tylko strona na geografię?

@Edit

Czyli plagiat? Szkoda, myślałam że samemu to zrobiłeś… To już nie lubię :(

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

Jakiś dowód, że oskarżasz bezpodstawnie? Skąd możesz wiedzieć co autor miał w planach i jak chciał rozwijać projekt? W pierwszej wersji strona była całkowicie po angielsku gdybyś nie wiedział a thumby robię w każdym projekcie. Masz z tym problem kolego? :)

~~Andrzej Sapkowski

Opublikowano

Ja tylko widziałem coś takiego (ale po angielsku) na innej stronie. Nie mówię, że to nie jest twoje, mogę się mylić. Poza tym thumb po angielsku przy polskiej stronie troszkę nie pasuje.

Opublikowano

Ja tylko widziałem coś takiego (ale po angielsku) na innej stronie. Nie mówię, że to nie jest twoje, mogę się mylić. Poza tym thumb po angielsku przy polskiej stronie troszkę nie pasuje.

Projekt jest w 100% mój, nie twierdzę, że czegoś takiego w sieci nie ma bo to praktycznie niemożliwe (to tak jakby IE było dosyć starą przeglądarką a wszystkie kolejne to plagiaty). Przy następnej aktualizacji zrobię już thumba po polsku :D

~~Andrzej Sapkowski

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...