Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasza srednia ocen :D

Gość Patryk2060

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dobrze pójdzie to ok. 2.90

Technikum informatyczne 1 rok.

Opublikowano

nie wiem, pewnie będzie jakieś 3,5, nigdy nie przywiązywałem wagi do ocen ani szkoły :) techbaza 3 klasa

Z warkoczykami czy bez, po co mam wybierać, najlepiej wziąć obie.

Opublikowano

Jeśli już piszecie to dodajcie jaka klasa bo jeśli chcemy porównywać podstawówke gimnazjum szkołe średnią to nie ma większego sensu :)

2.8 jakoś, - 2 matfiz, słabo ze względu na przeniesienie się z technikum do liceum i zaliczenia programowe + tyły z materiałami z praktycznie większości przedmiotów, lekki błąd ale uporane i oby tylko lepiej.

Nie ma też porównywać te średnie, jeśli ktoś jest w innej szkole, w każdej jest inny poziom :)

Opublikowano

Nie ma też porównywać te średnie, jeśli ktoś jest w innej szkole, w każdej jest inny poziom :)

Program nauczania jest ten sam.

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Program nauczania jest ten sam.

Co ma program nauczania do oceniania?

Jeden nauczyciel powie ci, masz 5 na zachętę, a drugi zapyta cię w nieodpowiednim momencie i zostaje ci 4, jeden patrzy tylko na zachowanie = masz 5, drugi tylko na wiedzę + żeby nie przeginał z zachow. i masz ocenę adekwatna według niego do tego.

Jeden nauczyciel woli sobie kawkę wypić na lekcji lub sprawdzić na lekcji sprawdziany i zadać zadania wystarczające na całą lekcje, nie zachowujesz się, nawet nie udajesz = out, drugi sprawdza i może jak niektórzy policjanci podejść do ciebie na lekcji i upierdolić cię za coś, że to np. zrobiłeś w równaniu błąd.

Opublikowano

z 2,5 raczej, jedyne 4 to z anglika i niemieckiego, może z 4 dostateczne a reszta dopy. technikum.

Opublikowano

Co najmniej 4.75, czyli pasek jest  :D Będzie lepiej jak poprawię chemię i wyłudzę informatykę :) Pierwsza klasa liceum #matfiz

Jaka klasa?

WIELKIE WIELKIE PROPSY.

@Rav3 propsy

propsy wszystkim w technikum i liceum powyżej 4,0

Opublikowano

2,20 a uczniowie z średnią ponad 5 z mojej szkoły nie wiedzą czy człowiek ma przeciwstawne kciuki...

frekwencja ogólna 42,65% mówi sama za siebie.

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

coś koło 4.2     3 Gimnazjum

5 z Fizy, Matmy, Chemii, Muzyka, EDB, Angielski

3 z Polskiego, Historii, Gegra i coś tam jeszcze było ;V

reszta 4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...