Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasza srednia ocen :D

Gość Patryk2060

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro juz za niecałe dwa tygodnie, oceny wystawione :)

Pochwalcie sie swoimi ocenami i srednią ocen

Mogą byc ss z e dziennika :D

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

4,6   Jak się uda to podciągnę i będzie pasek. ;__;

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

4,6 średnia w Liceum myślę, że jest całkiem niezła :P (Klasa promedyczna).

4 i 4 z rozszerzonej biologii i chemii, 4 z matmy i polskiego, geografii i wosu. Reszta 5. :)

Opublikowano

+/- 4 myślę, że jak na poziom mojego gimnazjum to bardzo dobra średnia. W szczególności, że mamy naprawdę nieciekawy system oceniania. Najgorszej oczywiście z wf-u, religii i niemieckiego czyli przedmiotów które w życiu się nie przydadzą, a na dodatek obniżają moją średnią o 5/10. 30 Ocen z religii to jest przesada...

A żeby było śmiesznie ;) Uwielbiam sport, a wręcz kocham, no ale bez dobrego nauczyciela nie ma dobrych ocen. Jak dziad potrafi się spóźnić na lekcję 20 minut i dać mi trójkę, bo nie umiem łapać piłki to jego problem. Szczerze powiedziawszy wf mi zwisa. Liczy się co robię sam, a na pewno bieganie po 10 km dziennie jest lepsze niż stado grubasów goniących piłkę. Nigdy tego nie zrozumiem...

Opublikowano

Jeśli już piszecie to dodajcie jaka klasa bo jeśli chcemy porównywać podstawówke gimnazjum szkołe średnią to nie ma większego sensu :)

2.8 jakoś, - 2 matfiz, słabo ze względu na przeniesienie się z technikum do liceum i zaliczenia programowe + tyły z materiałami z praktycznie większości przedmiotów, lekki błąd ale uporane i oby tylko lepiej.

Opublikowano

4,0 4 klasa technikum górnictwa podziemnego :P

21f0dgn.jpg

Opublikowano

marceli u mnie pan od wf tez jest jakis ...

jako jedyny z klasy robie powyzej 50pompek 72 xD rekord bez pauzy

jezdze na zawody w noge biegania

na zawodach w gale dostalem puchar jako najlepszy pilkarz zawody 1-3gim ;)

bylem 17 w biegach na 120osob na 2km

i mam 5z wf a kolega ledwo podnosi dupe z krzesla nie moze nawet sie podciagnac ani zrobic pompki ale dobrze gra w gry zawsze stoi na bramce (zajmuje cala xD) (nie gramy w kosza i w siatke poniewaz sala nam na to nie pozwala) ma 6 z wf moze to przez to ze ma matke ktora jest ksiegowa szkoly ?

chodze do 1 gm

Opublikowano

nie wiem, ale po c**j komu srednia? zeby rodzica sie przylizac? xD lepiej miec cos w glowie niz wykuc na blache jakies gowna, btw na studia patrza na mature.

Opublikowano

koniec roku miałem 24 kwietnia :D albo średnia równiutko 4.0

Brak 10 postów [ ]
Brak 50 postów [ ]
Brak 100 postów [x]
Brak 150 postów [x]
Brak 200 postów [x]
Brak 250 postów [x]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...