Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH/NOK/DMG + Multi hack Santeria.pl

__Homix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedynie czego możesz się bać, to wh, jak ktoś Cię zauważy, to może pod kablować i wtedy banik. Osobiście polecam nok/dmg, jak umiesz grać(ukrywać się) to wh :) 

Opublikowano

Działą, polecam :v 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Jak uruchomić tego buffbota?

Nie wiem czy na tym serwerze Ci zadziała, dodałem przypadkowo multi hacka(nie wszystkie opcje działają), ale jeśli widać okienko, to klikasz np. buffem na woja i ustawiasz co ile czas u i jakie buffy ma używać i klikasz start.

O co chodzi z dmg hackiem? Czyli co moge sobie na 1lv pojsc do m2 i bede bil po 10k?

To zależy od twojego internetu/komputera, czym lepszy to większe hity wejdą, oczywiście ten dmg hack, jest na razie na woja i ninje, potem może dodam na wszystkie postacie.

Opublikowano

Nie wiem czy na tym serwerze Ci zadziała, dodałem przypadkowo multi hacka(nie wszystkie opcje działają), ale jeśli widać okienko, to klikasz np. buffem na woja i ustawiasz co ile czas u i jakie buffy ma używać i klikasz start.

To zależy od twojego internetu/komputera, czym lepszy to większe hity wejdą, oczywiście ten dmg hack, jest na razie na woja i ninje, potem może dodam na wszystkie postacie.

Ziomus dodaj na surke ;]

TPnGSbs.jpg

Easy peasy  :yay: 

Opublikowano

Czemu się tak dzieje, że jak wejdę na tym wh na wieżę orków, to na pieczęciach po 2/3 spotach mnie wywala?

Ma ktoś pomysł?

@duzycheater - to działa, tak, że przekręcasz raz mieczem np. na koniu, a uderza tak kilka razy :D

Opublikowano

@N!C3K

Bo ktos u mnie z gildii ma dmg hacka ze po 100k bije z miecza na 1 lvl w WW wiec nie wiem jak on to robi...

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...