Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH/NOK/DMG + Multi hack Santeria.pl

__Homix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyj jest DMG hack na wojowniku?

bo ja już wiem

Jest to sword hack, który był udostępniony na mpc. Akurat nie ten co wrzuciłeś, ale ten co wrzuciłeś to i tak nie twój tylko true faith.

Opublikowano

i te bugujące się hity na dwuręce, ciekawe ciekawe

po tobie się wszystkiego spodziewam, tak jak mojego expbota znalazłeś na epvp

Opublikowano

i te bugujące się hity na dwuręce, ciekawe ciekawe

po tobie się wszystkiego spodziewam, tak jak mojego expbota znalazłeś na epvp

Nom bardzo, ale to bardzo ciekawe

Sword hack wrzucony na woja..

Co do dmg, na inne serwery wstawiam na każdą klasę(przerobiony z tego forum, nie ten co ty udostępniłeś, chociaż i tak to tylko wyciągnięty true faith), a ty myślisz, że jak wstawię jakiś dmg, to myslisz, że wszystko twoje? Nie mówie tutaj nawet o dmg. 

Opublikowano

po tej akcji jak zajebałeś mojego multihacka/expbota, podpisałes pod siebie i napisałeś, że znalazłeś na epvp to wszystkiego się mozna po tobie spodziewać.

ja już mam wyjebane w to.

nie polecam, bez odbioru 

Opublikowano

Nom bardzo, ale to bardzo ciekawe

Sword hack wrzucony na woja..

Co do dmg, na inne serwery wstawiam na każdą klasę(przerobiony z tego forum, nie ten co ty udostępniłeś, chociaż i tak to tylko wyciągnięty true faith), a ty myślisz, że jak wstawię jakiś dmg, to myslisz, że wszystko twoje? Nie mówie tutaj nawet o dmg. 

Zrób jak możesz NOKa na łatkę nową ;) 

Dziękuję.

Opublikowano

DMG działa na sure wp ?

...................\/...................

Opublikowano

Nie polecam tego Uzytkownika iz podpisuje sobie inne materialy, uzyl materialow z innych stron... Powinnien dac ''Podpisy'' zawane jako '' Credits'' dla osob ktore uzyczyly tej pracy aby powstal ten pseudo-hack.

Gdy spytasz sie go o kod zrodlowy, nie odpisze. O ile odpisze to zapyta sie '' Po co Ci''.

Typowy zlodziej :)

Opublikowano

Nie polecam tego Uzytkownika iz podpisuje sobie inne materialy, uzyl materialow z innych stron... Powinnien dac ''Podpisy'' zawane jako '' Credits'' dla osob ktore uzyczyly tej pracy aby powstal ten pseudo-hack.

Gdy spytasz sie go o kod zrodlowy, nie odpisze. O ile odpisze to zapyta sie '' Po co Ci''.

Typowy zlodziej :)

Nie mam nawet kodu źródłowego tego serwera(jakbym miał, to i tak bym nie dał), napisy są, bo przed łatkami był już chyba na starcie serwera i dlatego są, albo coś się pojebało w plikach. Po co mam dawać creditsy cheatów, skoro było możliwe edytowanie i "rozprzestrzenianie"? Myśl logicznie, nie chcesz nie pobieraj.

Dam ci lajka, bo szkoda mi Cię normalnie :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...