Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AyameMT2.pl

Majtol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ile jeszcze tych medium bedzie? 

czy rzeczy z is do zdobycia w grze?

Tak za punkty zasług, czyli Ayamki, za konkursy, czy też za udzielanie się w życie servera. Server robiłem 2-3miesiące i nie przewidywałem takiej ilości serverów Medium podczas tworzenia mojego, a więc miałem już plan i podczas prac nie chciałem tego zmieniać.

Opublikowano

Server fajny może wpadnę,ale bronie na start nie są nowe.Widziałem je już na innych serverach.

Opublikowano

Server fajny może wpadnę,ale bronie na start nie są nowe.Widziałem je już na innych serverach.

Możliwe, ale starych broni nie masz na start tylko nowe w wyglądzie ;)

Opublikowano

********************** JEST TO DOPIERO ZAPOWIEDŹ SERWERA **********************

Oficjalna prezentacja będzie poprawiana oraz aktualizowana po każdej zmianie itp.

Zaraz po starcie servera będzie aktualizacja na wakacje dodając kilka nowości dlatego też nie dodajemy tego do prezentacji.

Wszelkie informacje na temat beta testów dostępne na forum 

Przewidywany start servera to 26/27.06 godzina 18;00/19;00

********************** ŻYCZYMY MIŁEGO OGLĄDANIA **********************

K***a.. nawet to zajebaliście i to ode mnie z zapowiedzi (starej), powodzenia <haha>

Opublikowano

Serwer robiony przez długi czas przez Mateusza i wiem, że włożył w niego bardzo dużo wysiłku. Serdecznie zapraszam i polecam!

Dzieki wielkie

********************** JEST TO DOPIERO ZAPOWIEDŹ SERWERA **********************

Oficjalna prezentacja będzie poprawiana oraz aktualizowana po każdej zmianie itp.

Zaraz po starcie servera będzie aktualizacja na wakacje dodając kilka nowości dlatego też nie dodajemy tego do prezentacji.

Wszelkie informacje na temat beta testów dostępne na forum 

Przewidywany start servera to 26/27.06 godzina 18;00/19;00

********************** ŻYCZYMY MIŁEGO OGLĄDANIA **********************

K***a.. nawet to zajebaliście i to ode mnie z zapowiedzi (starej), powodzenia <haha>

Zawsze piszą, że ktoś ukradł, a może tak logiczniej pomyśl :) 

****************************************************************************************************************

Dziś zostaną dodane nowe questy fabularne oraz zostanie nagrany GamePlay oraz film z udziałem administracji servera w celu ukazania go wam dogłębniej jak to tylko możliwe i do większego zachęcenia do grania ;) oczekujcie informacji

****************************************************************************************************************

Opublikowano

Dzieki wielkie

Zawsze piszą, że ktoś ukradł, a może tak logiczniej pomyśl :) 

Dziś zostaną dodane nowe questy fabularne oraz zostanie nagrany GamePlay oraz film z udziałem administracji servera w celu ukazania go wam dogłębniej jak to tylko możliwe i do większego zachęcenia do grania ;) oczekujcie 

Nad czym mam tutaj myśleć? Mówię co widzę i co zrobiłeś.

Opublikowano

Coś kojarzę z plikami jednego serwer-a. Mam pytanie 

Te wasze pro Ramki ile jeszcze serwer-ów będzie je używać? Nie przesadzajmy ale już nie powiem ile osób z nich korzystało, rozumiem grafik drogi ale nie przesadzajmy. Nie zagram.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Coś kojarzę z plikami jednego serwer-a. Mam pytanie 

Te wasze pro Ramki ile jeszcze serwer-ów będzie je używać? Nie przesadzajmy ale już nie powiem ile osób z nich korzystało, rozumiem grafik drogi ale nie przesadzajmy. Nie zagram.

Jak możesz coś kojarzyć z innymi plikami jeżeli server sam robiłem od podstaw na czystych od terenzo ?

Jeżeli taki jesteś bogaty to proszę bardzo zatrudnij grafika i niech Ci robi wszystko ;) 

Opublikowano

Te ramki z opisami to praktycznie wszędzie widzę :D

Serwer taki sobię, nic ciekawszego nie widzę.

Powodzenia życzę.

Dziękuje jest to zapowiedź, a przede wszystkim server, na którym nie ma takiego przepychu tego wszystkiego, ale każdy woli co innego i nie każdemu się dogodzi. Dziś wieczorem ruszają beta testy i dzięki opiniom testerom uzupełnimy zapowiedź do końca dodając pomysły wasze oraz nasze ;)

Opublikowano

Oficjalny download clienta na jutrzejszy start:

Oficjalna Prezentacja będzie jutro wcześnie rano.

Beta Testy kończą się jutro o godzinie 7;00

START 28.06 godzina 18;00/19;00

http://pobierz2.metin2list.pl/AyameMT2.pl.rar
http://bfhosting.metin2list.pl/AyameMT2.pl.rar
http://hosting.metin2list.pl/AyameMT2.pl.rar
https://mega.co.nz/#!v9YDDbgQ!h1EGk1cuUGfX13IIqqGu7M1GlV672jK5VbWHNAw0v-4

Scan:

http://i.imgur.com/Lk9RHK6.png
http://i.imgur.com/xXvVZ2l.png

Dla Beta Testerów Autopatcher:

http://fastup.pl/data/metin2list/_Autopatcher-AyameMT2.pl.exe

https://www.virustotal.com/en/file/88eb559d5a5b14848896c8f0f7f96efafc660ca34cda5fe87b876e0b5f900771/analysis/1435438216/

uUKirzs.png

O to pierwszy konkurs servera AyameMT2, w którym do zdobycia jest SM, ale co mamy zrobić ? To proste ! Zalajkuj, udostępnij oraz skomentuj post, który znajduje się na naszym fanpage. Zostaną wylosowane trzy osoby, które otrzymają odpowiednią ilość.

FanPage z postem:

cMhKRYb.png

rVBwfiI.png

100SM

y5uYP4n.png

50SM

3pToijP.png

50SM

Beta Testy wystartowały ! Osoby, które chcą wspomóc nas podczas prac końcowych mogą wejść na server i szukać błędów oraz składać swoje propozycje do ulepszenia gry.

Client'a możecie zdobyć na stronie głównej lub na forum, gdzie znajduje się więcej informacji. Wszelkie znalezione błędy, czy też pomysły piszemy w odpowiednim przygotowanym dziale na naszym forum.

Pobierz Clienta Beta Testów:

<STRONA>

<FORUM>

A już teraz zapraszam do obejrzenia pierwszych zapowiedzi: 

v4kZ0kK.png

v4kZ0kK.png

v4kZ0kK.png

v4kZ0kK.png

v4kZ0kK.png

Oraz do polubienia fanpage !

cMhKRYb.png

Opublikowano

Serwer jak serwer, nowości nie ma.

A jak "technik" musi się pytać innych speców z mpc jak zmienić czas mountów to świetlanej przyszłości serwerowi nie wróże.

Polecić nie mogę ale życzę powodzenia.

Opublikowano

Nowości nie ma. Wszędzie to samo. Nic unikatowego. No ale życzę wam szczęścia, może uda wam się coś osiągnąć. Lepiej Hard jak pl z ciut większym dropem z metków + yang :D

Opublikowano

Serwer jak serwer, nowości nie ma.

A jak "technik" musi się pytać innych speców z mpc jak zmienić czas mountów to świetlanej przyszłości serwerowi nie wróże.

Polecić nie mogę ale życzę powodzenia.

Co ma piernik do wiatraka ? sam to znalazłem i zrobiłem jestem początkującym, ale szybko się uczącym więc jeszcze nie raz zobaczysz mnie tu, a gwarantować mogę, że server nie padnie na starcie ;)

NIe widze nic specjalnego co moglo by mnie zachecic do gry

Każdy woli co innego. Nie lubię przepychu nowości ale też żeby czegoś nie było.

Nowości nie ma. Wszędzie to samo. Nic unikatowego. No ale życzę wam szczęścia, może uda wam się coś osiągnąć. Lepiej Hard jak pl z ciut większym dropem z metków + yang :D

Hardów sam nie lubię zbytnio dlatego też nie chcę go tworzyć. Dzięki i pozdrawiam.

Opublikowano

Majtol czy w przyszłości planujecie zwiększenie maksymalnego progu lvl'owego i dodanie nowych zbroji/broni? 

Oczywiście, że planujemy dodać większy poziom, bronie i zbroje. Aktualizacje będą dość często wprowadzane do ulepszenia gry aby umilić czas graczy.

Opublikowano

Oczywiście, że planujemy dodać większy poziom, bronie i zbroje. Aktualizacje będą dość często wprowadzane do ulepszenia gry aby umilić czas graczy.

oo to bardzo dobrze. Na początku zapowiedzi jest napisane o aktualizacji zaraz po starcie, możesz nam coś więcej powiedzieć co się w niej znajdzie?

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

oo to bardzo dobrze. Na początku zapowiedzi jest napisane o aktualizacji zaraz po starcie, możesz nam coś więcej powiedzieć co się w niej znajdzie?

Zdradzę, że wtedy zaczynają się wakacje i aktualizacja oczywiście na wakacje np. stroje.

Serwer zapowiada się ciekawie, oczywiście zawitam :)

Zapraszam serdecznie ~!

Opublikowano

@Odświeżam

Przypominam, że beta testy jeszcze trwają. Każda osoba, która chce wziąć udział w testach może pobrać clienta i zarejestrować się na górze całkiem znajduje się link do strony servera, forum, FP oraz filmików zapowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...