Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AyameMT2.pl

Majtol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

********************** JEST TO DOPIERO ZAPOWIEDŹ SERWERA **********************

Oficjalna prezentacja będzie 27.06

Oficjalna wiadomość: Beta Testy kończą się 27.06, a start servera rozpoczynamy 28.06 o godzinie 18;00 data została przeniesiona z powodu ilości startów w dniu 26/27, a dzięki temu zrobimy lepszą reklamę.

Wszelkie informacje na temat beta testów dostępne na forum 

++++ Beta Testy ruszyły ! ++++

Client na stronie oraz forum z informacją !

********************** ŻYCZYMY MIŁEGO OGLĄDANIA **********************

Fs8jYqa.png

jBwmWAV.png

qqujxHL.png

W7Puudn.png

meaBuJF.png

IHDvpPO.png

L8VliSc.png

aixKSEl.png

2ryU9oy.png

QJ0Yip6.png

wIlITdh.png

l90igJO.png

oHFjywQ.png

7fI37RP.png

jeKlR7o.png

d8ioQL8.png

4nvVHK3.pngljR1O74.png

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja genialna, bardzo dużo rzeczy zostało pokazanych i coś czuje, że trochę ludu wbije na serwer :) Powodzenia z serwer i myślę, że ma świetlaną przyszłość :)

PS. UP tak masz racje, ale ja ze swoich źródeł wiem, że to on robił tam grafikę, więc nic nie jest skradzione :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Wydaje mi się że już podobne ramki z prezentacji gdzieś były. 

Powodzenia.

Dziękuje za opinię

Prezentacja genialna, bardzo dużo rzeczy zostało pokazanych i coś czuje, że trochę ludu wbije na serwer :) Powodzenia z serwer i myślę, że ma świetlaną przyszłość :)

PS. UP tak masz racje, ale ja ze swoich źródeł wiem, że to on robił tam grafikę, więc nic nie jest skradzione :D

Dzięki, też mam taką nadzieję, a znając mnie będę próbował dogodzić jak i pilnować servera jak tylko będę mógł ;)

Prezentacja spoko, na pewno serwer zbierze dużą ilość wiernych gracz, sam będę z znajomymi tu grał :)

Zbieraj, zbieraj i zapraszaj !

Serwer nie taki zły ;) 8/10

Dzięki wielkie ;)

Opublikowano

Super zaje***ty serwer ;)  Wbijam na start !!!

Oczekuję Cię i widzę ! Dzięki !

Opublikowano

Oczekuję Cię i widzę ! Dzięki !

Tylko nazwa serwa jakaś dziwna xD sam nwm jak to się czyta :P 

i czemu start w poniedziałek/wtorek a nie w piątek/sobotę ? 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Tylko nazwa serwa jakaś dziwna xD sam nwm jak to się czyta :P

i czemu start w poniedziałek/wtorek a nie w piątek/sobotę ? 

Czyta się normalnie jak się piszę "Ajame",a co do startu data taka, ponieważ większość ludzi aktualnie już nie chodzi do szkoły, ale to tylko przewidywany termin zależny od prac po beta testach.

AmarenaMT2, Evangelion-MT2. <_<

Polecam ze względu na administrację. ;)

No i były SGM Linaresa.

Dziękuję i pozdrawiam ;)

Opublikowano

Wbijam na pewno, polecam serwer ! :)

PS

K! S! KSG KS Górnik Zabrze

Dziękuję i zapraszam na start !

KSG

Opublikowano

Prezentacja odjebana, 10/10, na pewno zawitam :D

Dziekuję i zapraszam !

Ciekawie się to prezentuje, pewnie zawitam. Polecam.

Dzięki i pozdrawiam ;)

DATA STARTU USTAWIONA JUŻ NA 26/27 18/19;00 jest to piątek lub sobota ;)

Opublikowano

Za profilowe już wbije :) ZABRZE CENTrUM ;p kiedy start, bo chyba ślepym? ;p

********************** JEST TO DOPIERO ZAPOWIEDŹ SERWERA **********************

Oficjalna prezentacja będzie poprawiana oraz aktualizowana po każdej zmianie itp.

Zaraz po starcie servera będzie aktualizacja na wakacje dodając kilka nowości dlatego też nie dodajemy tego do prezentacji.

Wszelkie informacje na temat beta testów dostępne na forum 

Przewidywany start servera to 26/27.06 godzina 18;00/19;00

********************** ŻYCZYMY MIŁEGO OGLĄDANIA **********************

Zapraszam gorąco na server ! :)

Opublikowano

Ile to już czasu eh...

Było to niemal 300 lat temu kiedy to przemierzałem jakże gargantuiczną galaktykę Oriona i wchodziłem w podświetlną testując nowe pokrycie mego statku, wtedy właśnie wkraczając ku tunelowi czasoprzestrzennemu nadpłyneły do mnie dziwne głosy. Brzmiały one zupełnie jakby anioł zstąpił z niebios i czule otulał me zmysły wraz z należną cnotliwością. Początkowo słowa te były bardzo enigmatyczne nie sposób było je zrozumieć jednak wraz z biegiem czasu i  kontynuowaniem podróży stawały się co raz to bardziej czytelniejsze, aż nareszcie zdolne do zrozumienia. Ku memu zaskoczeniu głosy te nie były żadnymi aniołami to był mój serdeczny kolega majtol, który opowiadał o swoim przyszłym serwerze. Zupełnie niczym nie odbiegało to od wyobrażenia o poczciwych bytach. Jego mowa także dotarła do mych oczu bym mógł zobaczyć ogrom piękna, potu oraz łez czekający na niego - To było niesamowite, heroiczne, niepowtarzalne uczucie. Teraz po 300 latach w końcu udało mu się przelać swoje plany ku realności. Opiewa mnie nie lada duma... Mam nadzieje, że moja wielka galaktyczna podróż zakończy się właśnie w tym miejscu na AyameMt2 gdzie będę mógł spocząć i doczekać kresu mego trwania.

Z pamiętnika Ryujiego / Ryjka

Rok 20...

Opublikowano

A dzięki, mobilnie siedze i wiele rzeczy mi ucina :p szkoda że tak późno bo w podobnym terminie podobny serwer rusza, teraz po failu Santerii można sobie graczy nałapać lecz nic nie startuje niestety ;p

bez linków zewnętrznych.

Opublikowano

Ile to już czasu eh...

Było to niemal 300 lat temu kiedy to przemierzałem jakże gargantuiczną galaktykę Oriona i wchodziłem w podświetlną testując nowe pokrycie mego statku, wtedy właśnie wkraczając ku tunelowi czasoprzestrzennemu nadpłyneły do mnie dziwne głosy. Brzmiały one zupełnie jakby anioł zstąpił z niebios i czule otulał me zmysły wraz z należną cnotliwością. Początkowo słowa te były bardzo enigmatyczne nie sposób było je zrozumieć jednak wraz z biegiem czasu i  kontynuowaniem podróży stawały się co raz to bardziej czytelniejsze, aż nareszcie zdolne do zrozumienia. Ku memu zaskoczeniu głosy te nie były żadnymi aniołami to był mój serdeczny kolega majtol, który opowiadał o swoim przyszłym serwerze. Zupełnie niczym nie odbiegało to od wyobrażenia o poczciwych bytach. Jego mowa także dotarła do mych oczu bym mógł zobaczyć ogrom piękna, potu oraz łez czekający na niego - To było niesamowite, heroiczne, niepowtarzalne uczucie. Teraz po 300 latach w końcu udało mu się przelać swoje plany ku realności. Opiewa mnie nie lada duma... Mam nadzieje, że moja wielka galaktyczna podróż zakończy się właśnie w tym miejscu na AyameMt2 gdzie będę mógł spocząć i doczekać kresu mego trwania.

Z pamiętnika Ryujiego / Ryjka

Rok 20...

Tak jest !

A dzięki, mobilnie siedze i wiele rzeczy mi ucina :P szkoda że tak późno bo w podobnym terminie podobny serwer rusza, teraz po failu Santerii można sobie graczy nałapać lecz nic nie startuje niestety ;p

Przeglądałem i nie znalazłem takiego terminu dlatego też daje, ale los pokaże ;)

Opublikowano

Vesteris.pl czy jakoś tak :P 26 startuje :P teraz nie rusza nic ;c

Jeszcze dużo czasu ^^

Opublikowano

Startujcie dziś :D zanim gimba wakacje zacznie xD

Chętnie, ale nie można się spieszyć ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...