Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

w

xNerhu22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naucz się poprawnie stosować przecinki a potem bierz się za pisanie prezentacji.

A już mówiąc o samym serwerze to jest strasznie niedopracowany. Nawet własnego IP nie potrafiliście zrobić a to tylko chwila.

No i oczywiście kolejny easy.. szkoda gadać ;)

Opublikowano

@MrRiserM

Teraz jest lato i jest gorąco i dlatego jest mega drop, ponieważ ludziom nie chce się siedzieć w domu. W zimę będzie mały drop ;) PS. IP niedługo się zmieni na sky-craft.pl albo skycraft.pl. Niedługo poprawię tą prezentację. 

Pozdrawiam! :D

sygnatura.png

Opublikowano

Darmowe forum, od pukawki/maxcraft które kupuje się wraz z serwerem.. Mało innowacji, jakbyście nie mogli przenieść tego /menu na item który dostajesz podczas spawnowania się na serwerze.. Dodatkowo porada dla Ciebie, jeżeli kupiłeś ofertę z ramem i tak nie dawaj zbyt dużo slotów, to obciąża maszynkę. 

Nie ma to jak cisnąć po innych projektach, a u siebie mieć syf.

Opublikowano

Hah, nie ma to jak podpisać się pod stroną mojego autorstwa <3 zero szacunku...

------------------------------------------------------------

~`Chcesz zamówić u mnie stronę? Chcesz zapoznać się z moimi pracami? A może kojarzysz mnie z jakichś innych projektów i jesteś zainteresowany moimi usługami? Jeżeli tak to zapraszam Cię do mojego portfolio: www.theneuronsky.pl, a jeżeli nie to też Cię tam zapraszam  :)

------------------------------------------------------------

Opublikowano

Fajnie opisana prezentacja. Niestety nie miałem okazji zagościć na serwerze ale jesli będzie czas na pewno to zrobię ;) Są screeny z serwera, sa banery. Jest OK :) 7/10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...