Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

w

xNerhu22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na początku myślałem ze ten serwer to kolejny niewypał . Wbiłem na serwer zobaczylem bardzo ładny spawn , pomysl super , realizacja tez dobra aczkolwiek mogłaby być  lepsza :) Polecam! D:

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Dobry pomysł z tym serwerem, niestety vipy posiadają komendę /fly. Nie zagram.

Opublikowano

Ogolnie to mialem identyczny pomysl lecz chcialem zrobic na 1.8 a tam nie ma pluginu na skylandsy ( nawet jeden z najlepszych programistow bukkita nie potrafil mi pomoc w updatowaniu pluginu [brakowalo 1 metody])

Serwer polecam ;)

Opublikowano

Bardzo dobry pomysł na oprowadzenie na serwerze, niestety to się dzieje za szybko, więc nie można wszystkich jego zalet uchwycić. Możecie to poprawić.

Spawn jest ładny, moby ok, w kontakcie jakiś kod się wdarł, źle to wygląda, szkatułki i podniebne lądy są dobre, surwiwalu i frakcji niezbyt jestem w stanie polecić, niczym się to nie wyróżnia.

Gdybyście dodali jakiś tekst, bo ja akurat zwracam uwagę na zawartość, zachęcający gracza do wejścia na serwer, bądź grafikę mogę bezproblemowo wasz serwer polecić.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Prezentacja mile mnie zaskoczyła, przede wszystkim to połączenie.

Pytaniem jest czy Bossy są na zasadzie (mam takie dobre eq, że sam go zabije) czy coś w rodzaju teamowego zabijania bossa

Dzisiaj nie wbije bo nie mam ochoty grać w minecrafta, ale jutro z chęcią zobaczę jak prosperuje serwer :)

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Prezentacja mile mnie zaskoczyła, przede wszystkim to połączenie.

Pytaniem jest czy Bossy są na zasadzie (mam takie dobre eq, że sam go zabije) czy coś w rodzaju teamowego zabijania bossa

Dzisiaj nie wbije bo nie mam ochoty grać w minecrafta, ale jutro z chęcią zobaczę jak prosperuje serwer :)

Bossy są naprawdę ciężkie do zabicia więc samemu raczej nie próbował bym xD Najlepiej bić grupowo, ponieważ będzie szybciej i łatwiej ;)

Pozdrawiam!

//

@ref

sygnatura.png

Opublikowano

Prezentacja jest słaba. I graficznie i pod względem opisu.
Na serwer wszedłem czytając pozytywne opinie mając nadzieję ,że serwer będzie naprawdę dobry.
Niestety zawiodłem się. Pomysł skylands + easysurvival jest b. dobry, lecz wykonanie techniczne serwera słabe.
1. Mimo ,że do pluginu skript nic nie mam, to serwer jest na nim cały oparty i przy większej ilości graczy będzie lagować.
2. Plugin skript to po prostu j. angielski, a i tak potrafiłeś coś zjebać. Komendą "/dajopiecz" dodałem sobie miecz ,którym zabiłem eventowego bossa na parę uderzeń (enchanty po 1000).
To samo jest z łukiem "/dajlukkotolaka", gdzie dodaje nam b. dobry łuk za darmo.

+ Ładny spawn.

+ Serwer na jednym z lepszych hostingów.
+ Kreatywność: Bardzo fajny pomysł na dywan. (Te tabliczki i dywany).

+ Co do graczy to na serwerze można pograć nawet jak ich nie ma ;)
+/- Oryginalność: O ile pomysł na serwer świetny, np. boss jest podkradziony z serwera @Qwant1 a.k.a Marsonixa, gdzie tam to jest wykonane za pomogą pluginu ,a nie skripta.

- Słaba prezentacja.
- Te bungee na spawnie powinno być lepiej wykonane.
- Młoda Administracja.
- Za dużo skripta.
- Słabo przetestowany serwer - mówię o tych twoich uprawnieniach do komend czy braku sprawdzania tego co piszesz.
Załączam zdjęcia, które są uzupełnieniem mojej wypowiedzi.
Plusy:

vWaWSTt.png
7KIk6Ml.png

Minusy:

Zdobyłem to w parę sekund.
vHChkTb.png
iRTY1pn.png
XHRwW34.png
Sprawdzaj co piszesz.
Z1JKPAa.png
Mało oryginalne. Jak mówiłem najprawdopodobniej z serwera zzz
Bt7VbtX.png
Za dużo rzeczy w skript.
H1ypJjo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...