Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@AZPRIME, możesz podać przybliżoną godzine i rok dodania łatki? BICZ PLIS

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

21;26 info o łatce.

22;30 - ciągle brak.
Macie spore zainteresowanie, to może chociaż jakieś info aby gracze się nie denerwowali?

Opublikowano

Azprime bo wjadę tam na Chylonię zaraz tam mam 5 minut drogi haha! :D Mieszkam na Chylonii cepie też koło cb i Wydymiona! :D

Obok Ciury też! :D

Odpalaj serwer chopie, dawaj łatkę te rooty pewnie bo żeś zmieniał porty albo ip jakieś, włącz firewalla, włącz zrób zastępczą stronę, wbijamy na serwer gramy nockę i masz spokój chopie! :D

Błędy się ogarnie małe w nocy albo jutro i tyle, tylko odpal to i niech gracze grają będzie święty spokój czekają od 13 więc dawaj Azpi bo kuffa wjadę tam bilet 1.50 na 27 Autobus i idę do cb i pomogę ci to ODPALIĆ! :D  B)

53594961070274399019.png

Opublikowano

­

Azprime bo wjadę tam na Chylonię zaraz tam mam 5 minut drogi haha! :D Mieszkam na Chylonii cepie też koło cb i Wydymiona! :D

Odpalaj serwer chopie, dawaj łatkę te rooty pewnie bo żeś zmieniał porty albo ip jakieś, włącz firewalla, włącz zrób zastępczą stronę, wbijamy na serwer gramy nockę i masz spokój chopie! :D

Błędy się ogarnie małe w nocy albo jutro i tyle, tylko odpal to i niech gracze grają będzie święty spokój czekają od 13 więc dawaj Azpi bo kuffa wjadę tam bilet 1.50 na 27 Autobus i idę do cb i pomogę ci to ODPALIĆ! :D  B)

Byś pojechał i by Ci najebali. Skończ Asfen, pls.

Jak z tym startem, mam iść spać czy czekać?

Opublikowano

Błędy się ogarnie małe w nocy albo jutro i tyle, tylko odpal to i niech gracze grają będzie święty spokój czekają od 13 więc dawaj Azpi bo kuffa wjadę tam bilet 1.50 na 27 Autobus i idę do cb i pomogę ci to ODPALIĆ! :DB)

Pojade z toba xD tez daleko nie mam a tak btw 27 o tej godzinie nie jezdzi ;/

4uc581.jpg

Opublikowano

Jak do 23:30 nie będzie to raczej będzie do 00:00 a jak nie to jutro. :P :D

Znając Azpiego on lubi startować około 23/24 haha także czekamy.

Jutro wolne więc c**j czekam i gram! :D

Wiecie w Gdyni nie ma prądu na Chyloni teraz więc lipa trochę Azprime nie ma neta haha! :D  xD  B)

­

Byś pojechał i by Ci najebali. Skończ Asfen, pls.

Jak z tym startem, mam iść spać czy czekać?

Chyba wiadomo że dla beki napisałem... Tylko mówię że blisko ich mieszkam. ;)

A prądu nie ma teraz awaria jakaś w chylonii więc różnie to bywa haha. :D  xD  xD

53594961070274399019.png

Opublikowano

To juz kur*****wa przesada ma startować dziś to napisz jak jutro to tak samo NAPISZ  bo już k u rwa dużo luda czeka bardzo długo od 16 a tu dalej jeszcze chwile itp wnerwia wszystkich to napisz prawdę ile i już nikt ci w mordę za to nie da 

Opublikowano

Wiecie w Gdyni nie ma prądu na Chyloni teraz więc lipa trochę Azprime nie ma neta haha! :D  xD  B)

A prądu nie ma teraz awaria jakaś w chylonii więc różnie to bywa haha. :D  xD  xD

To niech kręci korbką i wytwarza ten j****y prąd :D . Ja chce łatkę i wkońcu zagrać na tym serwerze ... :D 

Opublikowano

Wiecie w Gdyni nie ma prądu na Chyloni teraz więc lipa trochę Azprime nie ma neta haha! :DxDB)

A prądu nie ma teraz awaria jakaś w chylonii więc różnie to bywa haha. :DxDxD

Pradu nie ma bo chylonia to najgorsza dzielnica Gdyni xD

4uc581.jpg

Opublikowano

­

Ale c**j tu kogo obchodzą twoje bóle i żale, wykurwiaj z tymi emotkami

Opublikowano

Panowie, serwer nie wystartuje ! ale za to admin ma dla was niespodziewajke ! Promocja na sm, - 80% . OPLACA SIE .

@AZPRAJM , kip kalm i wrzucaj łatke, o której wrzucisz ? heszke w meszke ?, 

Czy może jednak, taka niespodziewajka i 

W PIONTEK BES BÓGUF ?

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Podsumowując:

Było:

- problemy z systemem gildii

- ddosy serwera

- ddosy strony

Pozostało:

- problemy z maszyną

- mama głównego admina odcięła internet 

- nie było prądu w serwerowni

- trzeba się umyć i iść już spać. 

xD

a tak serio... to chociaż powiedzcie prawdę graczom.. po co tak ściemniać... na prawdę uważam, że to odpalicie... 

@ antywarn: fajne sety zbroi i broni na serwerze!

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...