Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W tych 1000osob ktore cztytaja ten temat 70% to osoby ktore czytaja hejt na serwer i smieja sie z Administracji. Mysle ze jak wystartuje ten serwer to bedzie 1k max

Ale zaraz... Przeciez to nie wystartuje, a moze hmm...

W piatek bez BUGOW xD

HAHAHA

Opublikowano

To już lepiej startować jutro o 18, niż w nocy z niedzieli na poniedziałek ;x

Godzinę temu pisaliście, że za kilkanaście minut będzie łatka.­

Niektórzy czekają na nocke,dlaczego oni mają cierpieć ? Nasza wina że macie szkołe czy prace? :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

Co z tego ze dużo luda jak czekamy od 16 ....

Opublikowano

W tych 1000osob ktore cztytaja ten temat 70% to osoby ktore czytaja hejt na serwer i smieja sie z Administracji. Mysle ze jak wystartuje ten serwer to bedzie 1k max

Ale zaraz... Przeciez to nie wystartuje, a moze hmm...

W piatek bez BUGOW xD

HAHAHA

To sie zdziwisz typie :) Hejt to czytali ale o 20 i bylo 500 osób :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Niech nawet o 24 startują i tak jutro będzie w pizdu ludzi. :D

Czy to teraz wystartuję czy jutro to jeden pies.

Lepiej dziś bo każdy długo czekał, zbliżają się wakacje większość robi sobie już wolne od budy jak mają poprawione oceny. :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

Nie ma opcji, że serwer dziś wystartuje, bo zrobiliby to około północy, byłoby to największą głupotą, bo byłoby mało ludzi, na następny dzień zacząłby się płacz, że 3/4 graczy nie było i jest to nie fair. Serwer wystartuje pewnie jutro około godziny 16 (jak wszyscy wrócą) albo w piątek bez bugów.

Sam mam sporo wolnego, bo praktycznie kilka tygodni także wydaje mi się, że nawet jak dla mnie, dla osoby, która wolałby aby start był dzisiaj, to lepszym rozwiązaniem i uczciwszym będzie aby start był jutro....

Opublikowano

Niech nawet o 24 startują i tak jutro będzie w pizdu ludzi. :D

Czy to teraz wystartuję czy jutro to jeden pies.

Lepiej dziś bo każdy długo czekał, zbliżają się wakacje większość robi sobie już wolne od budy jak mają poprawione oceny. :)

egzaminy zawodowe :v

ale co mi tam. krechaaa  kreechaa

Opublikowano

Nie ma opcji, że serwer dziś wystartuje, bo zrobiliby to około północy, byłoby to największą głupotą, bo byłoby mało ludzi, na następny dzień zacząłby się płacz, że 3/4 graczy nie było i jest to nie fair. Serwer wystartuje pewnie jutro około godziny 16 (jak wszyscy wrócą) albo w piątek bez bugów.

Dlaczego? Tak samo by mogłobyc jakby startowali o 20 :D Ejj... no duzo osób ma szkołe wieczorową,ej bo duzo osób ma na 14 do roboty.

79160594027661829163.png

Opublikowano

A to widzę ,że wy nie jesteście na emocjonujące starty serwerów Azprime :D Ascarial s2 wystartował dopiero jak któremuś najebanemu udało się w nocy uruchomić maszynę :)

Opublikowano

To po hu pisał ze dziś wieczorem będzie online niech by napisał ze jutro albo w piątek nie na darmo czekaliśmy od 16 do tej pory 

Opublikowano

K***a Azprime chuju ty jeden z Gdyni z Chylonii bo cię tam znajdę! Wiem gdzie mieszkasz! Aż 500 M obok mnie ciulu ty cepie jeden!

Dawaj łatkę kuffa i odpalaj serwer do 23 masz wystartować ogarnąć nockę graczy i spierdalaj spać! Tylko daj łatkę odpal machinę, zrób zastępczą stronę i gramy.. ;)

53594961070274399019.png

Opublikowano

Dawajcie mi ten serwer to wam pokaże wszystkim jak się gra. Jak dziś nie wystartuje to całą gildia odchodzimy. Jesteś przygotowani na nockę do 18

Opublikowano

dawajcie z nim już ile można czekać jeju :/  dawajcie :D

Nie Spać Expić zapie&dalać

Opublikowano

K***a Azprime chuju ty jeden z Gdyni z Chylonii bo cię tam znajdę! Wiem gdzie mieszkasz! Aż 500 M obok mnie ciulu ty cepie jeden!

Dawaj łatkę kuffa i odpalaj serwer do 23 masz wystartować ogarnąć nockę graczy i spierdalaj spać! Tylko daj łatkę odpal machinę, zrób zastępczą stronę i gramy.. ;)

Kuźwa 1 dobrze mówi dałbym ci kase ale nie mam za tą poezje 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...