Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otclient bot classicus.org publikacja

Pacanov

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz 100% jestem pewien, że to był hack od tego clienta. Dziś specjalnie to sprawdziłem pobrałem clienta na innym komputerze i uruchomiłem konto znajomego, który już nie gra, pograłem chwilę.

Nastepnie wylogowałem się, dodając konto do VIP, żeby widzieć czy ktoś się loguje. Hacker się zalogował.

Myślcie co chcecie mnie hacknięto tylko na koncie, które używało tego klienta, a mam wiele innych kont.

Przestrzegam i pozdrawiam

Opublikowano

Powiem tak, nie masz czego sie bac. Nie wiem o co chodzi, czy ci ludzie sa od Ryana i specjalnie tak pisza albo po prostu GM wie kto loguje sie przez klienta i specjalnie to robi zeby przestac tego uzywac. Musze to jeszcze sprawdzic bo jesli jest to juz 2 osoba (albo po prostu ta sama tylko pisze 10x z innego konta) to moze byc cos nie tak obawiam sie, ze jesli tak jest to tylko i wylacznie robia to tworcy classicusa. Wszystko sprawdze i dam znac.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

pacanov ty k***o co ty pierdolisz za glupoty to czemu jak hack byl to twoje postacie odrazu kolo mojego chara zaczely chodzic? wiadome dlaczego zebys mial gdzie fanty wyrzucac...

Opublikowano

powiem tak niekulturalna kur*o, nie dosc , ze uzywasz mojego klienta to jeszcze mnie obrazasz zrob tak jeszcze raz, to inaczej sie to dla ciebie skonczy, obiecuje.

Moderatora prosze albo o usuniecie tematu jesli nie odpowiada wam klient lub niezwlocznego zbanowania uzytkownika vezup. Dziekuje, pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...