Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otclient bot classicus.org publikacja

Pacanov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezeli jest to mozliwe to czy moglbym prosic o dodanie skryptu do bota aby sam zakladal stone skin amulets tak jak w przypadku ringow?

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fajnie by było gdyby ot sam otwierał trupy przy czym zbierał dany przedmiot który chcemy :P

Opublikowano

A jeszcze lepsza opcja, która mogła by wejść w życie bota to atakowanie pk, gdy zostawiasz bota na mlvl/skillowanie i przyjdzie pk, to po prostu go zaczyna atakować :D

Ale pewnie ciężko :) no nic. Gdybajmy, na razie czekajmy bo nie wiadomo co z Classicusem :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobrą i miłe widziana funkcją w bocie było by widzenie potworów które znikają głównie chodzi mi o warlocki pamiętam że pod stara tibia nie było ciężko o taki dodatek w bocie ale czy ty pacanov dałbyś radę to zrobić ?

Opublikowano

Uwaga na tego klienta, kilka postów wcześniej sam go chwaliłem, dziękowałem za pomoc. Dziś wszystkich ostrzegam, nie mam na komputerze nic innego poza klientem, nikt nigdy mnie nie hackował, natomiast dziś straciłem wszystko ze swojej postaci na classicusie.

Uważajcie, jeżeli jeszcze was nie okradziono to zapewne czeka na moment kiedy się dorobicie lepszych przedmiotów..

Pozdrawiam

Opublikowano

Prosze zaprzestac oszczerstw na temat tego klienta nie zycze sobie. Jesli ci sie nie podoba nie graj na nim w przeciwnym wypadku bez podstaw prosze nie pisac takich rzeczy. Client jest w 100 % czysty

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie słuchajcie go róbcie jak chcecie, ja też cieszyłem się grając na tym kliencie, ale pierwszy raz w życiu dostałem hacka na jakiejkolwiek Tibi >.< nie shackowano mnie nawet na RL, zawsze starannie gram na czystym komputerze.

Pobrałem tego clienta tylko ze względu na Light hacka ( światło ).

Dodam, że nadal gram na Tibianicu i mam wysoki poziom zarówno na classicu oraz spectrum. Mój hack nie jest więc zasługą keyloggera czy czegoś takiego, typowo okradziono mnie jedynie na koncie, które logowałem przez klienta z tego tematu.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nigdy w zyciu. Powiem tak, jesli nie chcesz to nie pobieraj klient jest w 100 % czysty nawet nie gram w tibie :)

Prosze zaprzestac oszczerst w przeciwnym wypadku bede zmuszony usunac clienta.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nigdy w zyciu. Powiem tak, jesli nie chcesz to nie pobieraj klient jest w 100 % czysty nawet nie gram w tibie :)

Prosze zaprzestac oszczerst w przeciwnym wypadku bede zmuszony usunac clienta.

Każdy hacker pisałby dokładnie tak samo. 

Ja powiem tylko tyle, mój 120+ EK na Tibianicu w dniu dzisiejszym nadal nie hackowany, 80+ na Tibianicu Spectrum nadal nieruszony. 

Hacka dostałem jedynie na koncie używającym tego clienta, wnioski mogłem wysnuć tylko jedne.

Szkoda, bo naprawdę fajny był ten klient, ale już mi się odechciało grać na Classicusie..

Dopisanie kodu do clienta, wysyłającego na daną domenę login i hasło odczytane z offsetów to nie problem, mogłem się spodziewać hacka, ale zaryzykowałem, nie brałem gry na classicusie na serio.

Opublikowano

Jesli to wszystko nie bylo by dla ciebie takim problemem sam zrobilbys takiego clienta cwaniaku :). Tyle moge powiedziec. Jedyne co moze byc to kod zrodlowy czlowieka ktory robil clienta. Zmojej strony client jest 100 % czysty ale jesli zobacze jakies jeszcze negatywne opinie ze strony kogokolwiek zawieszam temat otclient zostanie usuniety a wszelkie prace na jego temat rowniez. Dziekuje, pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Każdy hacker pisałby dokładnie tak samo. 

Ja powiem tylko tyle, mój 120+ EK na Tibianicu w dniu dzisiejszym nadal nie hackowany, 80+ na Tibianicu Spectrum nadal nieruszony. 

Hacka dostałem jedynie na koncie używającym tego clienta, wnioski mogłem wysnuć tylko jedne.

Szkoda, bo naprawdę fajny był ten klient, ale już mi się odechciało grać na Classicusie..

Dopisanie kodu do clienta, wysyłającego na daną domenę login i hasło odczytane z offsetów to nie problem, mogłem się spodziewać hacka, ale zaryzykowałem, nie brałem gry na classicusie na serio.

Dokładniej:

Jakiś dowód ?

Ja używałem clienta i żadnego hacka tylko ban przez moją głupotę.

Kolejne tego typu posty bez dowodów będą nagradzane warnem "niewłaściwe treści"

@Pacanov nie masz co zamykać tematu, dla tych paru osób których używają twojego clienta na pewno jest przydatny.

Opublikowano

Aktualnie pracuje nad tym cave botem (byly jakies odniesienia do tego we wczesniejszych postach), mysle jednak, ze to moze troche potrwac. Mam jeszcze troche do zrobienia i oczywiscie jestem w trakcie sesji wiec ciezko mi poswiecic wiecej czasu na to. Mam nadzieje, ze ten kto uzywa jest zadowolony

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

witam czy moglbym prosic o aktualizacje bota? gdyz po dzisiejszym saveserver bot przestal dzialac gdy proboje sie wlogowac wyskakuje program przestal dzialac. z gory dziekuje

Opublikowano

zastanawiaja mnie wypowiedzi poprzednikow, dzisiaj w nocy moj kolega tez dostal hacka :)

i to tylko na classicusie, uzywal Twojego klienta :P

hm, o co tu moze chodzic?

Opublikowano

Nie mam pojecia jaki moze byc tego powod, moze sprobuj wlaczac go przez administratora.

A co do Vinc7 to musze sprawdzic ten kod jeszcze raz ale nie wierze bo sam wszystko robilem client jest na pewno 100 % czysty.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...