Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklamowanie serwerów SFGame.

DaltooN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam na imię Dawid, jestem YouTuberem z kilkuletnim stażem. Od pewnego czasu nagrywam odcinki z Shakes & Fidget, i reaktywowałem moją serię. Poszukuję aktualnie serwera, na którym będę mógł bez lagów pograć, oraz nawiązać jakąkolwiek współpracę, przy czym promować serwer. Jak wyglądają statystyki mojego konta. W przeciągu 3 lat udało mi się zdobyć 605 widzów oraz 112 558 tyś. wyświetleń. Ponad to znam się m.in na tworzeniu forów pod serwery itp. Moje pierwsze filmiki z SF'a mają średnio po 500 wyświetleń, gdzie rekordowa liczba wyświetleń to 1301. Jeżeli ktoś jest zainteresowany zapraszam na PW lub odpowiedź w tym temacie.

Mój kanał: https://www.youtube.com/user/dawidzior23

Opublikowano

nie polecam ci wspolpracowac z norbim to zlodziej i szuja ... poreklamujesz troche odbierze ci perly i zbanuje taki jest norbi;=)

NIE POLECAM SERWERÓW NORBISF !

Opublikowano

Niestety nie podam dokładnej daty, na chwilę obecną pracuję nad własnym serwerem i to nad nim będę się skupiał :) Dlatego niestety dokładnej daty nie znam. Wszystko nagrywam na spontanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...