Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie odpychanie z konia terios.pl

SimWiz95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z tym hackiem bo jak pobieram tego NIE ODPYCHANIE Z KONIA + MULTI HACK to sam mi bije potwory jak nic nie robię, a ja chce tylko żeby ich nie odpychać 

Opublikowano

mam problem z tym hackiem bo jak pobieram tego NIE ODPYCHANIE Z KONIA + MULTI HACK to sam mi bije potwory jak nic nie robię, a ja chce tylko żeby ich nie odpychać 

Musiałeś pobrać Wait hack + Multihack bo to niemożliwe.

http://www.mpcforum.pl/topic/1424265-wait-hack-nie-odpychanie-z-konia-dmg-hackmulti-hack-teriospl/

Sprawdź jeszcze raz, drugi link z DL, następnie rób wszystko według instrukcji:

Wybieramy co chcemy, wait hack +multihack, nie odpychanie z konia + multi hack lub dmg hack + multi hack i wklejamy do folderu plik który pobierzemy, po czym włączamy nim grę, Multi hack włączamy gdy jesteśmy zalogowani w grze, pod przyciskiem F5. Dmg hack polega na tym, że na wojoiwniku z 1 reki z buta jest zwiększone dmg i z drugiej reki i z buta i z konia, ale z drugiej reki z konia jest to naprawde OGROMNE DMG. I jest jeszcze ninja hack, każdy chyba wie na czym polega(mnoży dmg ninjy, hity)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...