Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH / Nie odpychanie z konia / DMGhack + MultiHack na Terios.pl

__Homix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

248631407965198313241.png

WH/NOK/"DMG HACK"(Sword dmg, ninja hack) TERIOS.PL

406561407965198313241.png
Nie

523311407965198313241.png

Nie

924761407965198313241.png

Cheat działa tylko na Kliencie Prywatnym

860691407965198313241.png

WAIT HACK + MULTI HACK+Wall hack

http://www43.zippyshare.com/v/utulu7fb/file.html

NIE ODPYCHANIE Z KONIA + MULTI HACK+Wall hack

http://www100.zippyshare.com/v/lDSN4fBq/file.html

DMG HACK+MULTI HACK+Wall hack

http://www70.zippyshare.com/v/SEwK6bY6/file.html

794021407965198313241.png

Wait hack + Multi hack pod F5+Wall hack

https://www.virustotal.com/pl/file/275275b1f7f3c3631e5b383c056970346e54b289e10a60dbd5349e7c58150b4b/analysis/1436213069/

Nie odpychanie z konia + Multi hack+Wall hack

https://www.virustotal.com/pl/file/72f677989a04807c869f0641c144e7b0e82134892e3d578e172b50fd219153a8/analysis/1436213224/

Dmg hack + Multi hack+Wall hack

https://www.virustotal.com/pl/file/50c06a1bf74d251c60a5caf5188b69cebdadf909ecf67431655cefeeaa07e619/analysis/1436213462/               

297451407965198313241.png

Wybieramy co chcemy, wait hack +multihack, nie odpychanie z konia + multi hack lub dmg hack + multi hack i wklejamy do folderu plik który pobierzemy, po czym włączamy nim grę, Multi hack włączamy gdy jesteśmy zalogowani w grze, pod przyciskiem F5. Dmg hack polega na tym, że na wojoiwniku z 1 reki z buta jest zwiększone dmg i z drugiej reki oraz 1 reki i z buta i z konia, ale z drugiej reki z konia jest to naprawde OGROMNE DMG. I jest jeszcze ninja hack, każdy chyba wie na czym polega(mnoży dmg ninjy, hity)
  • Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wykrywa Virusa w DMG Hack ... 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Wykrywa Virusa w DMG Hack ... 

Na virustotal mi nic nie wykryło, a jeżeli coś wykrywa, to na pewno nie są to groźne wirusy spowodowane albo pakowaniem, albo już były w bince Teriosa :)

Opublikowano

Jeżeli chcesz dmg hack, to pobierasz plik run_dmg.exe, odpalasz i działa, przed chwilą jeszcze raz sprawdzałem :)

Opublikowano

czmu ten dmg dziala tak ze raz spacje nacisne i cos sie buguje ?

Nie rozumiem? O co ci chodzi? Co się buguje?

Opublikowano

przytrzymuje spacje i tylko raz uderza a potem dupka ,  i mozna prosic o samego multihacka|?

Buguje się to gdy używasz auto attack, wyłącz clienta i będzie ok, co do samego mh, nie warto wrzucac, wiec polecam nok.

Opublikowano

dziwnie uderza tak z chwilowa przerwą :)

Uderza tak, by większe dmg wchodziło zresztą sam widzisz

Mógłbyś dodać do tego WH?

Nie da się wh+ dmg. Masz 3 opcje do wyboru i jeszcze źle?

Ogólnie, jeśli komuś się podoba, a wiem że paru osobom już na pewno... to lajkujcie.. :D

Opublikowano

Daj samo WH jakoś, bo wole tego mobbera co pelerynki używa - szybciej spota zbiera - a nie da się go włączyć, jak jest pod f5 multihack 

W razie pytań piszcie na PW lub gg - na pewno z czasem odpowiem.

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Będzie możliwość jakiegoś dmg na woja? 

W razie pytań piszcie na PW lub gg - na pewno z czasem odpowiem.

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Nie polecam, kradnie wszystkim co popadnie, zmienia stopkę na swoją i wrzuca podpisane jako swoje.

Nie radzę nikomu czegokolwiek od niego pobierać, złodziej.

I jeszcze dodam, możesz przestać spamować swoimi linkami w moich tematach? W*****a mnie, że na początku zapierdoliłes moje rzeczy, podpisałeś pod siebie, a potem jeszcze ludziom wmawiałeś, że na epvp znalazłeś.

Opublikowano

Nie polecam, kradnie wszystkim co popadnie, zmienia stopkę na swoją i wrzuca podpisane jako swoje.

Nie radzę nikomu czegokolwiek od niego pobierać, złodziej.

I jeszcze dodam, możesz przestać spamować swoimi linkami w moich tematach? W*****a mnie, że na początku zapierdoliłes moje rzeczy, podpisałeś pod siebie, a potem jeszcze ludziom wmawiałeś, że na epvp znalazłeś.

Będę pisał gdzie będę chciał, nic nie kradne, tylko wykorzystuje cheaty... Był na (innym forum), to że jest schowany, to ze malo osob go znajdzie to nie znaczy ze  mozesz go podpisywac pod siebie, na (innym forum) byl to z modyfikowalem   :)

Opublikowano

x

Będę pisał gdzie będę chciał, nic nie kradne, tylko wykorzystuje cheaty... Był na (innym forum), to że jest schowany, to ze malo osob go znajdzie to nie znaczy ze  mozesz go podpisywac pod siebie, na (innym forum) byl to z modyfikowalem   :)

Twoja edycja polegała tylko na tym.

TRh4Tfp.png

Pokaż mi gdzie mój mobberhack był na epvp, czekam.

Złodziej parszywy.

Opublikowano

Twoja edycja polegała tylko na tym.

TRh4Tfp.png

Pokaż mi gdzie mój mobberhack był na epvp, czekam.

Złodziej parszywy.

Zabronione linki do forum innych niż mpc forum :)

Skończ już płakać napinaczu i podpisywać skrypt mobber hacka z innego forum, za twój.

Opublikowano

Haha,wierzycie że koleś co ma 80 postów + bez awatara i mało zaufany nie da wam keyloggera? xD

Możesz podać link do forum,jesli nie jest to naganne spamowanie i robienie konkurencji "ej wbijajcie na to forum one jest proelo JMPC".

A jak ktoś kogoś okradł to się idzie na policje a nie mówice "ukrad mie diaxy w minetkraft" i jeszcze bez ss'ów ani nic.

Opublikowano

Haha,wierzycie że koleś co ma 80 postów + bez awatara i mało zaufany nie da wam keyloggera? xD

Możesz podać link do forum,jesli nie jest to naganne spamowanie i robienie konkurencji "ej wbijajcie na to forum one jest proelo JMPC".

A jak ktoś kogoś okradł to się idzie na policje a nie mówice "ukrad mie diaxy w minetkraft" i jeszcze bez ss'ów ani nic.

Uszanuj to, że ja mam wyjebane w te cheaty. Wszystko robione na szybkości, ale powiedz mi czy nie wkurwiłoby nikogo, jeśli jakiś łak pobiera to, wpisuje swoją stopkę i wrzuca na MPC jako swoje? I na pytanie skąd to masz - odpowiada z konkurencyjnego forum. Niech pobiera, niech edytuje, niech zmienia, ale na litość niech nie wrzuca tego na MPC. Trochę to jest idiotyczne zachowanie, ale jak to mówią... Głupich nie sieją, tylko się sami rodzą.

Opublikowano

Avatar daje +x inteligencji czy czegoś tam? Posty nie są potrzebne, nie chcesz nie pobieraj.. skan dałem, jakiś wirus? Napisz do jakiegoś admina niech przeskanuje i powie czy groźny... :)

Uszanuj to, że ja mam wyjebane w te cheaty. Wszystko robione na szybkości, ale powiedz mi czy nie wkurwiłoby nikogo, jeśli jakiś łak pobiera to, wpisuje swoją stopkę i wrzuca na MPC jako swoje? I na pytanie skąd to masz - odpowiada z konkurencyjnego forum. Niech pobiera, niech edytuje, niech zmienia, ale na litość niech nie wrzuca tego na MPC. Trochę to jest idiotyczne zachowanie, ale jak to mówią... Głupich nie sieją, tylko się sami rodzą.

Tylko obrażać potrafisz ;x

Co do wrzucania, mogę wrzucać gdzie chcę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...